Nipitiri
Abikokk 2009-07-31 23:18:18 |
Täna oli meil õhtusöögiks kana-dopiaza ehk teisisõnu kanakarri rohke sibulaga Camellia Panjabi raamatust "50 imelist India karrit". Oli tõesti üsna imeline. Kuigi mulle meeldib väga ka meie tavaline kanakarri, siis tänaõhtune oli palju aromaatsem :) | |
Teeleke
Abikokk 2009-07-31 23:56:34 |
Tegin Kiilikese toidublogist neid suvikõrvitsapaate hakklihatäidisega - poleks uskunudki, et suvikõrvits nii hästi maitseb! Mina jäin igatahes väga rahule. | |
Ragne
Abikokk 2009-08-01 00:17:22 |
Nii nagu Pillegi tegin mina homseks praetud sealiha marinaadis :) Lisaks tuli just ahjust homme hommikuseks maiustamiseks mõeldud Hatšapuri.
Lõunaks tegi aga mees süüa - makaronid hakklihaga ja maitserohelisega. Lihtne, aga hea :) Kusjuures, me oleme üle 4 aasta koos elanud ja see oli kolmas kord selle aja jooksul, kui mees süüa tegi :D
|
|
Stardust
Abikokk 2009-08-01 10:53:47 |
Eilseks õhtuks oli ohtralt kohupiimakooki mustikate ja vaarikatega. Nii hea oli, et muu peale ruumi raisata ei tahtnudki. | |
|
Martiina Abikokk 2009-08-01 12:16:04 |
Viimasel ajal on palju tegemist olnud...pole siia kirjutada jõudnud..aga..
Üleeile küpsetasin Pille kukeseene-porgandipirukat(pildil paremal) ja kukeseene-sibula-juustupirukat (pildil vasakul), kuna ema ja õde käisid külas. Mõlemad pirukad maitsesid imehästi, ei osanudki kumbagi eelistada. Aga ega ei pidanud ka.
Magustoiduks tegin vaarikatega pavlova - üldse minu esimene pavlova :) Veidi lamedaks vajus jahtudes ja servad ei jäänud nii kenad, aga maitses imehea. Kõik kiitsid.
Eile oli söögiks kartuli-kukeseene panniroog, maitses väga hea. Magustoiduks clafoutis, mis on väga hea ja lihtne kook. Meile mehega mõlemale meeldis.
Ja jäätist sai ka vahepeal tehtud. Vaarikatest selle jäätisetordi retsepti järgi. Maitses hea, ainult seemned oleksin võinud enne välja sõeluda. Ja veidi kiuline oli ka, kuna ma vahepeal segamas ei käinud aga kiulisus ei seganud üldse.
Nüüd aga lähen võtan muffinid ahjust välja.. |
|
Seenekas
Abikokk 2009-08-01 15:44:27 |
Paistab, et täna on tõsine seenepäev (hommikul seeneomlett). Mees käis jälle metsas hobusega luurel (tegelikult on see igapäevane noorte hobuse treenimine) ja sealt kõrgelt on ikka palju kaugemale näha. Leidis kukeseeni, tamme-kivipuravikke ja ühe valge puraviku. Aia taha olid ka mõned kukeseened kasvanud, seega sai päris tõhusa seenerisoto. Õhtuks küpsetan Pavlova erinevate marjadega ja ahju lähevad ka paar leiba. | |
Zoozi
Abikokk 2009-08-01 17:14:24 |
Täna tühjendasime külmkappi, so sõime jääke.
Viimastest punastest sõstardest aga tegin selle koogi siin. Maitses.
|
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-08-01 22:24:26 |
Pealelõunane mitmetunnine sööming-pidu õe juures. Laual oli ema tehtud imehea kartulisalat (ikkagi laste sünnipäevapidu ju), õe tehtud heeringas hapukoore ja sibulaga ning meie tehtud prantsuse meeleib koduse veisemaksapasteediga, suur kausitäis praetud sealiha marinaadis, päts tänahommikust rukkileiba, Kräsupea tort ja taas Printsessitort. Joogiks morss ja kohv ja vist pakuti ka šampanjat mingi hetk..
|
|
Sandra
Abikokk 2009-08-01 23:26:52 |
Täna kanuumatkalt koju jõudes valmistasin ja sõin koorest seenefarfallet: kännuseened, kaerakoor, karri, pasta farfalle, meresool. La Dolce Vitas sõin õhtul pizzat tomatikastme, pesto ja artišokiga ning jõin sidrunipüree-viinakokteili :) | |
Dee
Abikokk 2009-08-02 10:41:47 |
Elu nii kiireks läinud, et kodus kokkamiseks polegi aega ja see kajastub kahjuks ka mu vähestes foorumipostitustes :( Eile võtsime vabamalt ja õhtusöögiks oli: värskelt korjatud imemaitsvad kartulid, heeringas, hapukoor, sibul rohke tilliga. No ausalt, ülim gurmee üle pika aja, sõime kumbki lausa 2 taldrikutäit. Magusaks tegin Prantsuse ploomivormi, mida nautisime koorejäätisega. Jällegi otse kümnesse valik. | |
| << < 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 > >> | ||