Tullia
Abikokk 2009-07-31 00:02:14 |
Täna võõrustasime külalisis ja oli väga rikkalik õhtusöök: kartulisalat, Kreeka salat, pestone pastasalat (inspireeritud sellest), grillitud forell ja suvikõrvitsa-shampinjonivardad, mustika-toorjuustukook, halvaakook punaste sõstardega ja külaliste toodud Astri pagari kirsi-kodujuustukook.
|
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-07-31 07:25:10 |
Lõunaks sõin kukeseene-kartulihautise jääke ning paar viilu õlle-juustuleiba maasuitsusingiga.
Õhtul olime sõprade juures siinsamas lähedal. Esmalt sõime õues väga mõnusaid nachosid, siis sama tšillirooga soojade nisutortiljade ja erinevate lisanditega (kapsaribad, tomatikuubikud, guacamole, hapukoor, jalapeńod). Kuna ilm läks vahepeal jahedamaks, siis magustoiduvoor oli juba toas. Esmalt minu tehtud maasikavaht, siis me tütre pooleaastase sünnipäeva auks tehtud peaaegu printsessitort.
|
|
Leoola
Abikokk 2009-07-31 12:00:57 |
oma maitsest köögivilja vorm, kartuli, lillkapsa ja hernega, päris hea oli | |
Kärt
Abikokk 2009-07-31 12:43:27 |
Mulle lausa tehti õhtusöök eile, ei pidanudki ise kokkama, see on üsna ebatavaline :) Meeslemmik valmistas karrise hakklihaga täidetud suvikõrvitsaid, olid väga maitsvad. | |
Seenekas
Abikokk 2009-07-31 16:04:05 |
Tänaseks lõunaks eile keedetud noored kartulid praetult tilli ja murulauguga ülepuistatuna, lisaks heeringast hapukoorekastmega salat. Kuhu lisatud hakitud murulauku ja tilli, natuke rediseviilusid, hakitud kurki, sibulat ja mõned rukolalehed. Küll oli mõnus kooslus! Magusaks aiamarjad. | |
Kirsike
Abikokk 2009-07-31 18:00:27 |
Me oleme terve see nädal oma külalistega ringi räntseldanud ja söönud küll Tallinnas, Pärnus ja Kuressaares erinevates kohvikutes ja restoranides ja arvutisse polegi jõudnud muljeid kirja panema :( Kaks korda oleme kodus ka süüa teinud, ükskord lõhet teriyaki kastmes ja eile oli BBQ õhtu. Täna lähme Paati sööma, ilusa vaate pärast. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-07-31 18:10:50 |
Me sõime lõunaks lihtsat viineri-porgandirooga. Õhtul vist eraldi süüa ei tee, Kristjan niiehknii linna peal. Küll olen aga palju süüa teinud. Rukkileib sai otsa, seega panin uue laari leivatainast hakkama. Homme on mu õe, kahe õepoja ja meie tütrekese ühine sünnipäevapidu. Laud on ema, õe ja minu vahel ära jagatud. Meie viime kaasa topeltportsu iirise-kamapallikesi; suure pätsi prantsuse meeleiba, mille lisandiks teen parasjagu pasteedirulaadi; printsessitort; õepoegade erisoovil taas suur kräsupea. Täna õhtul vaja veel 1,3kg tükist kaelakarbonaadist teha praetud sealiha marinaadis. | |
Seenekas
Abikokk 2009-07-31 21:24:34 |
Meil käib leivategu vastavalt sööjate hulgale ja isule mõned korrad nädalas. Homme taas see päev, samuti tainas hakkamas. | |
Zoozi
Abikokk 2009-07-31 21:29:12 |
Minagi panin leivataina hakkama :) ja kräsupea on ka minu poiste lemmik.
Lõunaks sõime kuuma makaroni-peedisalatit. Ai, see oli hea :P Kahju, et ei olnud sellist läbipaistvat suurt kaussi, siis oleks kihid ka pildil kenasti näha jäänud.
Õhtul enam süüa ei teinud, maiustasime lihtsalt vaarikaruutudega. Täitsa mõnusad olid, kuigi jäid vist natuke liiga paksud. Mul oli veidi väiksem vorm ja vaarikaid panin ka nats rohkem.
|
|
Kiilike
Abikokk 2009-07-31 22:53:16 |
lõunaks olid spagetid karamelliste tomatitega kus maitseks majoraani, lillat ja genovese basiilikut, natuke rosmariini ja peotäis aedube.
Õhtuks Oskari kaelakarbonaad mustsõstramarinaadis, küüslauguga pikad saiad ja arbuusisalat maasikate ja sidrunbasiilikuga.
|
|
| << < 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 > >> | ||