Nipitiri
Abikokk 2009-08-05 22:50:11 |
Täna õhtul jälle karri - kala kookospiimas ("50 imelist India karrit"), kõrvale vürtsikas tilliriis (samast raamatust). Kasutasin jahutatud tilaapiafileed, mis polnud seekord kahjuks eriti maitsev. Aga kookospiimast kaste oli üllatavalt hea (meil üldiselt ei olda väga kookospiimalembed), kuigi ei teinud värskest kookospähklist, vaid kasutasin Blue Dragoni konservi. Ja tšilline tilliriis sobis kergelt magusa kastmega suurepäraselt! Nüüd on raamatust tehtud kana-, lamba- ja kalakarri. Järgmiseks peaks midagi taimset valima. | |
BirgitP
Kokaõpilane 2009-08-06 16:33:40 |
Kui ma kunagi metsast saabusin- kuskil poole kahe ajal, siis leidisin kapist natuke keedetud riisi, võtsin ühe muna, lisasin soola ja tilli ning praadisin pannil. Tuli selline lihtne ja hea lõunasöök :). Õhtuks teeme empsiga kapsahautist hakklihaga. http://bikiplix.blogspot.com/ |
|
|
Martiina Abikokk 2009-08-06 18:37:22 |
Lõunaks keedukartulid ja hakkliha-kukeseene pajaroog. Õhtuks ahjus tehtud kanakoivad. Kõrvale ka kartul. | |
Mari-Liis
Abikokk 2009-08-06 18:57:21 |
lõunaks oli meil värske keedetud kartul pilviku-peekonikastmega, kõrval värske hapukurk | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-08-06 21:01:45 |
Me avasime pidulikult väga meeldivas seltskonnas me uhiuue terrassi. Menüüs olid kuumad grillitud aedoad, siis metsseamaksast pasteet, mida sõime täna küpsetatud rukkileiva ning õlle-juustuleivaga. "Põhiroaks" oli grillitud seasüda, mis oli üllatavalt hõrk (retsept lisamisel). Magustoiduks kihiline kohupiima-maasikadessert.
|
|
Kirsike
Abikokk 2009-08-06 21:18:26 |
Meil olid praetud kukeseened keedukartuliga ja hapukoore-tilli-kurgi-küüslaugu kastmega ja salati asemel olid suvikõrvitsa ampsud.
Magusaks oli vaarika-besee semifreddo
Mees kiitis õhtusööki väga ja :) tahtis teada, kas mul on kavas temast lahti saada, et tahan teda lõhki sööta :D :D
|
|
Kiilike
Abikokk 2009-08-06 21:24:22 |
õhtuks sidrunikana ja spagetid(mehe soovil), lisaks hulgaliselt tomatit ning porgantit, lillkapsast dipikastmega. | |
Nipitiri
Abikokk 2009-08-06 22:00:40 |
Täna õhtul sõime kodakondsete tehtud sushit, mis oli - nagu alati - väga maitsev. Mina ainult küpsetasin, tegin üle hulga aja kooki ja koguni kaks tükki. Esmalt sai valmis tikrikook kondenspiimaga. Idee tundus nii geniaalselt lihtne, samuti olen ammu otsinud, mida söödavat saaks tikritest teha (peale toorelt söömise). Koogi maitsel polnud vigagi, aga minu pirukal jäi kondenspiim üsna vedelaks, nii et lahti lõigates kadus kaubanduslik välimus kohe. Teine kook oli ülilihtne punase sõstra plaadikook, põhjaks pehme muretainas ja sõstarde peal suhkru ja võiga segatud kaerahelbed. Mõnus hapukas tuli. | |
Nipitiri
Abikokk 2009-08-06 22:04:56 |
Nipitiri:
Teisel päeval oli kala maitse paranenud - kastme vürtsid olid paremini sisse imbunud ja tilaapia külmkapimaitse oli kadunud. Nii et saan nüüd ka seda karrit julgelt soovitada. Täna õhtul jälle karri - kala kookospiimas ("50 imelist India karrit"), kõrvale vürtsikas tilliriis (samast raamatust). Kasutasin jahutatud tilaapiafileed, mis polnud seekord kahjuks eriti maitsev. |
|
Teeleke
Abikokk 2009-08-06 22:29:49 |
Magus õhtusöök oli, kuna oli nii hea päev, et vääris ka head lõppu. Sõin seda banaani-hapukoorekooki, kõrvale ingveriteed sidruniga. | |
| << < 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 > >> | ||