Tiina Abikokk 2012-01-12 23:35:44 |
Riivleiba ei ole enam mitte kusagil (vähemasti neis poodides, kus viimasel ajal käinud olen). Ei tehtagi enam?
Ja üleüldse ... kui virisemiseks läks ... (Tondi) Selveris ei ole rohelist sibulat (tahtsin teha neid imehäid Hiina sibulapannkooke). Varssellerit saab kilostes pakkides. Kasutasin puljongis ära pool vart. Mis ma ülejäänud 8 varrega teen, on mõtlemise koht. Pakendatud kanatoodete valik on imepisike (kanatiibu sai ainult letist). Kurgid on pehkinud (Soome omad) või liiga kallid (Luunja omad). Ja seda imehead Fazeri puuviljaleiba polegi rohkem saanud. Nuuks, ma ütlen. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Ilse Abikokk 2012-01-13 06:39:45 |
Tiina:
Varsseller säilib mul külmkapis, juurikate kastis väga edukalt kuni otsa saab:) Mina panen neid muidugi ka peale puljongi veel paljudele ahjupraadidele ja pajaroogadele. Riivleiba on nähtud Maximas;)
Riivleiba ei ole enam mitte kusagil (vähemasti neis poodides, kus viimasel ajal käinud olen). Ei tehtagi enam? Ja üleüldse ... kui virisemiseks läks ... (Tondi) Selveris ei ole rohelist sibulat (tahtsin teha neid imehäid Hiina sibulapannkooke). Varssellerit saab kilostes pakkides. Kasutasin puljongis ära pool vart. Mis ma ülejäänud 8 varrega teen, on mõtlemise koht. Pakendatud kanatoodete valik on imepisike (kanatiibu sai ainult letist). Kurgid on pehkinud (Soome omad) või liiga kallid (Luunja omad). Ja seda imehead Fazeri puuviljaleiba polegi rohkem saanud. Nuuks, ma ütlen. |
|
Lausperfektne Kokaõpilane 2012-01-13 07:08:07 |
Tiina:
Riivleiva leidsin mina Rimist, eelmise aasta lõpus, ei olnud riivsaiade kõrval vaid mõned riiulid allpool, olin ka peaaegu alla andmas, aga ikka leidsin. Riivleiba ei ole enam mitte kusagil (vähemasti neis poodides, kus viimasel ajal käinud olen). Ei tehtagi enam? |
|
Tikkk Kokaõpilane 2012-01-13 10:34:17 |
Vabandust, kui vales teemas, aga kas keegi teab, kust saab osso bucco konte osta? Vanasti oli Sadama turul, kunagi olen vist külmutatuna Kaubamajas näinud, aga nüüd..? | |
Lumetydruk Kokaõpilane 2012-01-13 10:47:36 |
Mina olen neid näinud tihit Stockmanni kaubamaja lihaletis (sealt leiab ka kõike muud huvitavat head paremat)... | |
Marink Kokaõpilane 2012-01-13 14:33:48 |
Mina ostsin laupäeval neid Solarise toidupoest. | |
Netcat Abikokk 2012-01-13 14:41:24 |
Tiina:
Mina olen ülejäänd vartega harilikult waldorfi salatit teinud või lahja toorjuustu purgist urgitsemiseks einena ära kasutanud.
Aga üldiselt viimane kord, kui mul ühte vart vaja läks, murdsin suure pundi lihtsalt julmalt ise ahti ja midagi ei juhtunud, müüdi mulle küll see üksik vars.
Mina vinguks, et mandariinid on paljudes poodides lihtsalt kohutava kvaliteediga. Hallitanud, mädanenud... nt Järve selveris sel nädalal lihtsalt õudsed. Ja Solarises polnud palju paremad.
Ja siis ma veel vinguks et kõigis nendes kohtades, kus müüakse Mövenpicki jogurteid, on pea alati see kõige parem - mango-vanilli nimelt - otsas. Kui sel sordil on nii palju parem minek teistest, siis võiks ostujuhid ehk ometigi õppida ja tellida seda rohkem nende teiste sortide arvelt, mis nii hästi ei lähe? Varssellerit saab kilostes pakkides. Kasutasin puljongis ära pool vart. Mis ma ülejäänud 8 varrega teen, on mõtlemise koht. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Liiverr Kokaõpilane 2012-01-13 14:51:38 |
Netcat:
Eks see jama ole enamus poodides. Vähemalt niipalju, kui mina olen kusagil neid otsimas käinud. Mina vinguks, et mandariinid on paljudes poodides lihtsalt kohutava kvaliteediga. Hallitanud, mädanenud... nt Järve selveris sel nädalal lihtsalt õudsed. Ja Solarises polnud palju paremad. |
|
Netcat Abikokk 2012-01-13 15:44:19 |
Liiverr:
Westmani äris olid nädala algupoole kusjuures täiesti normaalsed. Netcat:
Eks see jama ole enamus poodides. Vähemalt niipalju, kui mina olen kusagil neid otsimas käinud.Mina vinguks, et mandariinid on paljudes poodides lihtsalt kohutava kvaliteediga. Hallitanud, mädanenud... nt Järve selveris sel nädalal lihtsalt õudsed. Ja Solarises polnud palju paremad. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Zapxpxau Abikokk 2012-01-13 18:50:18 |
Mandariinide hooaeg saab varsti läbi, jäävad vaid sellised so-so isendid. Klementiine saab kauem kui mandariine, aga pole minu maitse. | |
<< < 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 > >> |