Pille Nami-Nami peakokk 2012-12-28 18:35:16 |
Fre:
Hää teada, kuigi mulle ühest pudelist täitsa piisab. Viimsi Marketis haigutas üleeile Blossa "riiulis" suur auk. Aga jah, kes jäi ilma, siirdugu siis sinna AlcoExpressi :)
Blossaraporti viimane osa: paar kasti Blossa 2012 on sellises veidras kohas nagu Alco Express, http://www.alcoexpress.ee/, sadama kõrval. Antropoloogiliselt väga huvitav piirkond, peab ütlema. |
|
Vernanda Abikokk 2012-12-29 11:32:39 |
no kena. kuna ma olen ise täna kodus ja tõbine, ja loomulikult oleks ainus aktsepteeritav ravim just Blossa glögi, siis läheb mu vaene mees sinna alcoexpressi. mulle alguses tundus, et see on see sadama turu alkopood, aga oh ei. | |
Fre Abikokk 2012-12-29 15:05:21 |
Vernanda: Novot, Vernanda, see on jälle see klassikaline episood, kus üks kontsakingades Poola koduperenaine haarab teisel kontsakingades Poola koduperenaisel randmest ja juhib ta leebelt õigele teele. no kena. kuna ma olen ise täna kodus ja tõbine, ja loomulikult oleks ainus aktsepteeritav ravim just Blossa glögi, siis läheb mu vaene mees sinna alcoexpressi. mulle alguses tundus, et see on see sadama turu alkopood, aga oh ei. |
|
Vernanda Abikokk 2012-12-30 02:34:45 |
Fre:
no näed siis. ühtsuses peitub jõud. lisaks veel - Sadama turu alkos oli ka. niiet, janused, ...;)
Vernanda: Novot, Vernanda, see on jälle see klassikaline episood, kus üks kontsakingades Poola koduperenaine haarab teisel kontsakingades Poola koduperenaisel randmest ja juhib ta leebelt õigele teele.no kena. kuna ma olen ise täna kodus ja tõbine, ja loomulikult oleks ainus aktsepteeritav ravim just Blossa glögi, siis läheb mu vaene mees sinna alcoexpressi. mulle alguses tundus, et see on see sadama turu alkopood, aga oh ei. |
|
Zapxpxau Abikokk 2013-01-20 16:37:23 |
Pole ammu kobisenud, aga on aeg! Oli nii, et kohalik mahepood reklaamis nädal aega ette, et neil tuleb müüki La Muu jäätis, kolmapäeval. Jälgisin nende teateid ja kui siis kolmapäeva lõuna ajal tuli teade, et jäätis on müügis ja kiirematele jätkub, siis muidugi sai poodi mindud. See oli teate postitamisest ca 2 tundi hiljem. Tööpäev ju, aga arvasin et siiski veel mõistliku ajavahemiku sees. Nojah, poes toimus siis veider olukord. Letis oli näha üks kookosejäätis sildiga "kinni pandud" vms., terve hulk vanillijäätiseid ja kohvijäätiseid, millel ei olnud ühtki silti. Soovi peale osta vanillijäätist vastati kanapilguga "ei ole saadaval". Kuigi need olid seal samas, nina all ju! Ega ma pime pole ju! Kohvijäätist ma ei soovinud. Vääääga imelik tunne jäi sellest suhtumisest, ei mingit seletust, vabandusi vms. Koheldi kui mingit tümikat! | |
Netcat Abikokk 2014-01-30 14:06:44 |
Solarise toidupoes nägin eile õhtul leedikut. Kuivatatud puuviljade riiuli juures, lendles lõbusalt. Need sunnikud on hiljuti ajakirjanduses teravdatud tähelepanu alla sattunud ja tundus, et tasub mainimist. Minul igatahes kadus tahtmine kohapealt kuivaineid osta. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2014-01-30 14:17:43 |
Netcat:
:O :O :O
Nendest leedikutest jms on juttu toidukahjurite teemas.
Solarise toidupoes nägin eile õhtul leedikut. Kuivatatud puuviljade riiuli juures, lendles lõbusalt. Need sunnikud on hiljuti ajakirjanduses teravdatud tähelepanu alla sattunud ja tundus, et tasub mainimist. Minul igatahes kadus tahtmine kohapealt kuivaineid osta. |
|
Kelluke Kokaõpilane 2014-01-31 00:45:32 |
Oh õudust, see on mu kodupood. 2 aastat tagasi võitlesin leedikutega kuude kaupa ja kui tundub et kodus keski nagu kuskil lendaks, siis käib siiani külmavärin üle selja. | |
Netcat Abikokk 2014-02-18 18:10:31 |
Mul on selline 1. maailma ving. Kes on märganud, see on märganud, et juba mitmendat nädalat on Tallinn üle ujutatud ploomimaitselise Nestea reklaamidest. Ma pole väga sihtgrupp, pudeli-jääteed tarvitan vbla paar korda aastas, aga ütle mulle "ploom" ja mu kõrvad tõusevad kohe kikki. Seega... hoidsin poes käies silmi lahti. Ja kusagil ei ole seda. Selveris pole, Rimis pole, kaupsis pole, Stockis pole... Comarketis ma üldiselt ei käi üldse, aga kuna nemad saatsid mulle koju paberist spämmi, kus oli ka see ploomitee pakkumises, siis läksin ekstra sealt läbi - ja ennäe, seal kah polnud!
Arusaamatu viis olematut toodet reklaamida. Arvatavasti kui ma seda ükskord kuskil müügil näen, olen juba liiga tusane asjatult karastusjoogiriiulite ees tammutud aja pärast, et üldse osta. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
liisikas Kokaõpilane 2014-04-22 15:00:11 |
Püüdsin otsida foorumist mõisteid 'kookosmass' ja 'pistaatsiamass', aga ei tulnud väga palju vasteid. Nimelt olen leidnud nüüd just lihavõtetega seoses mõned huvitavad koogid, mida teha, aga mis vajavad nimelt kas kookos- või pistaatsiamassi. Väidetavalt on Odensel selliseid tooteid olnud, sest retseptis on nõnda nimeliselt mainitud. Kas oskab keegi teadja öelda, kust neid tänapäeval leida võiks Tallinna linnas? Või veebipoest kuskilt? Aitäh:) | |
<< < 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 > >> |