RUPSKID, SUBPRODUKTID, SISEELUNDID JA TOIDUD NENDEST

Maris
Abikokk
2008-12-01 23:55:43
See on tõesti lihane pilt! Sel juhul sain mina turul julmalt petta. :mad:
Pille
Nami-Nami peakokk
2008-12-02 08:43:45
Maris:
Turusabasid ei oska kommenteerida. Ma sain enda oma Stockist - ilusti valmis tükeldatud ja sain läbi kile katsuda, et on ikka pehmet liha ka piisavalt. Hind oli ka väga soodne, sinna 40+ eek/kg kanti vist?

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Zoozi
Abikokk
2008-12-02 10:08:20
Pille:
Maris:
Turusabasid ei oska kommenteerida. Ma sain enda oma Stockist - ilusti valmis tükeldatud ja sain läbi kile katsuda, et on ikka pehmet liha ka piisavalt. Hind oli ka väga soodne, sinna 40+ eek/kg kanti vist?
Mina ostsin enda omad Priisle turult. Ei kurda, et oleks vähe liha olnud.

Zoozi tegemised

Hexy
Abikokk
2008-12-02 13:52:21
mina tegin hea eesti maksakastme. esimest korda elus tegin sellist rooga, aga oli väga väga hea. kindlasti pistan selle retsepti oma kokaraamatu vahele.

Hexy asjatab

Ssille
Kokaõpilane
2008-12-02 18:04:11
Tegin maksa-sibula-paprikarooga.
Mann
Abikokk
2008-12-05 08:46:27
Eile oli meil ahjus tehtud hernesupp suitsutatud sea põsega.
Põrnikas
Abikokk
2008-12-07 23:55:09
et siinsed saba-jutud kõik nii isuäratavad tundusid, siis hankisin endalegi ühe (noorlooma)saba ja valmistasin härjasaba ja aedoa hautist, üldjoontes järgisin retsepti raamatust 450 retsepti kogu maailmast (Kariibi mere sektsioon). Kuid lisaks kuivatatud aedubadele lisasin ka natuke külmast võetud aedoa kaunu ja sibulaga praetud šampinjoniviilakaid; ning igaks juhuks (peale Marise jutu lugemist) ka natuke kuubikuteks lõigatud veiseliha. Tulemus oli pigem supi kui hautise laadne - pidin pool liitrit leent välja ammutama, et oad ja seened kastrulisse ära mahuks. Aga maitse igati mõnus. Seentega olen kohe kuidagi eriti rahul.
Täpik
Abikokk
2008-12-08 09:48:45
Eiline päev hilisõhtuni kulus tarretises keelele ja maksapasteedile - remondiga vaheldumisi. Kõige klassikalisemad ja lihtsamad versioonid. Maksapasteedi osas tekkis vaidlus, et kas pasteet, mis on 2 x läbi hakklihamasin käinud: a) vajab uuesti kuumutamist? - ei teinud b) tuleb läbi sõela hõõruda - üritasin, aga loobusin c) võid sisse kloppida? - tehtud d) vahustada? - tehtud Kuidas teie teete ja kas maksa kuumutatate enne masinast läbiajamist või pärast? Mis on ühe või teise variandi eelised? Kui juba nagunii maksa toiduks valmistada, siis tundub nagu eelnev kuumutamine mõistlik? Maitseks lisasin sortsu brändit ja peale tegin järelejäänud keelevedelikust tarretise. Natuke keeleriismeid läks pasteedi sisse kah.
Mann
Abikokk
2008-12-11 10:58:40
Eile oli esmakordne sülditegu. Tuleb välja, et eriti lihtsa asjaga tegu.
Täpik:
Kuidas teie teete ja kas maksa kuumutatate enne masinast läbiajamist või pärast? Mis on ühe või teise variandi eelised? Kui juba nagunii maksa toiduks valmistada, siis tundub nagu eelnev kuumutamine mõistlik?
Pasteeti teen mina nõnna, et maksa praen kergelt läbi kõige vajaminevaga, siis läbi masina ja pärast koos võiga vahtu.
Vandiste
Abikokk
2008-12-11 15:17:27
Mul podiseb praegu pliidil südameliha hautis. Südameliha meile meeldib, oleme seda ennegi teinud. Nii et ei midagi uut ja huvitavat.
<< 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 >>