Piparkoogid: ostetud ja isetehtud piparkoogitainas, piparkoogimajad jm

Netcat
Abikokk
2012-01-03 16:16:53
Mul on vist ikka midagi maitsemeelega lahti sel aastal! Ostsin aastavahetuseks Vertigo tainast, ei jõudnud ise teha. Nagu omatehtud tainaski, maitses toorelt väga hea, parajalt vürtsikas. Peale küpsemist oli aga maitset vaevu tunda. Edaspidi sööngi vist kogu piparkoogitaigna toorelt ära. Milleks maitset raisata.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Pille
Nami-Nami peakokk
2012-01-03 16:20:46
Netcat:
Edaspidi sööngi vist kogu piparkoogitaigna toorelt ära. Milleks maitset raisata.
:D :D

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Zapxpxau
Abikokk
2012-01-05 15:50:36
Minu äbarikud küpsised ja piparkoogid. Ma ei olegi varem piparkooke üleni kaunistanud. Alguses ei leidnud seda õiget paksust ja joont, aga tehtud said ja enamuse saatsin postiga laiali :D

Zap*

Domori
Kokaõpilane
2012-01-05 18:52:19
Eelmisel aastal assisteerisime oma memme esmakordselt piparkoogitaigna tegemisel, sel aastal siis uuesti ja tulemus oli väga super. Natuke jälgisin segamisel ka siinset retsepti ja natuke ka memme tarkusi ja teadmisi. Igatahes sai tainast päris palju, vist peaaegu 10 kilo. Tainas maitses super ja küpsetamine läks ka hästi. Esimese portsu kaunistasime kenasti ära, kuid pilt jäi tegemata. Pildil siis teise küpsetamiskorra viimased piparkoogid :)
Kokkamas95
Abikokk
2013-01-05 11:14:36
Šokolaadi-maapähklivõitäidisega piparkoogid

http://kokkamas95.blogspot.com/

Pille
Nami-Nami peakokk
2013-11-04 19:34:07
Tõstan siia:
Aniitram:
Pillel on siin hea nami-nami piparkoogitaigna juures kirjas, et sobib sügavkülmutamiseks. On keegi piparkoogitaigent sügavkülmutanud ja siis jõulude ajal sulatanud ning küpsetanud? Toimib niimoodi ilma probleemideta? Ja kui kaua enne küpsetama asumist peaks taigna sulama võtma? Oleks ju mugav praegu taigen valmis teha, siis oleks jõuluajal sagimist vähem :)
Mul pole sügavkülmas piparkoogitaina jaoks ruumi, aga olen tavalist tainast mitu nädalat külmkapis hoidnud. Sulama tõstaksin vähemalt ööpäev varem, piparkoogitainas selline raske ja tihke enamasti. Kas on kellelgi sügavkülmutamisega kogemusi?

Fre
Abikokk
2013-11-04 20:58:07
Minul isiklikult ei ole külmutamisega kogemusi, aga sõbranna külmutab peaaegu igal aastal kilokese ja sulatab jaanipäeval üles ja teeb piparkooke. Töötab väga hästi. Niiet vabalt võib taigna valmis teha.
Eva
Abikokk
2013-11-06 12:29:37
Aniitram:
Pillel on siin hea nami-nami piparkoogitaigna juures kirjas, et sobib sügavkülmutamiseks. On keegi piparkoogitaigent sügavkülmutanud ja siis jõulude ajal sulatanud ning küpsetanud? Toimib niimoodi ilma probleemideta? Ja kui kaua enne küpsetama asumist peaks taigna sulama võtma?
Jah, see toimib kenasti. Meilgi on pea igal aastal üks kilone pakike jõulude ajal sügavkülma pandud ja jaanipäeval sellest piparkooke küpsetatud. Tõstad eelmisel õhtul külmkappi sulama.

http://www.perenaine.ee/

Pille
Nami-Nami peakokk
2013-11-29 19:16:44
Just küpsetasime kolm plaaditäit piparkooke ja kohe läheb suuremat sorti glasuuriga joonistamiseks. Glasuurid sel korral NOPist: NOPil on toredad naturaalse koostisega glasuurid - tuhksuhkur, muna ja sidrunimahl. Roheline glasuur on toonitud orasheinapulbriga, oranž annatopulbri, kurkumi ja apelsiniga, roosa peedipulbriga. Piparkoogitaina tegin juba 3 nd tagasi valmis.

Liisi
Abikokk
2013-11-29 22:47:39
Meie tegime esimese piparkoogitaigna valmis mõned päevad tagasi. Täna tegin veel kilo jagu tainast kasutades leivasiirupit (esialgu maitstes ei tundunud teistsugust maitset). Küpsetame aga ikkagi alles 1.advendil.

Liisi Blogi

<< 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 >>