Piparkoogid: ostetud ja isetehtud piparkoogitainas, piparkoogimajad jm

Martiina
Abikokk
2014-11-28 13:42:12
Mul oleks sel aastal hädasti vaja munavabu piparkooke teha. Oskab keegi mulle selleks head taignaretsepti soovitada? Vaatan, et siin mõned postitused tagasi on Põhjaka retsept, seal pole muna. Sellest tulid vist head piparkoogid?
Rebane
Abikokk
2014-11-28 16:53:44
[1quote]Vaatan, et siin mõned postitused tagasi on Põhjaka retsept, seal pole muna. Sellest tulid vist head piparkoogid? [/quote] Just tegin, head krõbedad tulid! Soovitan vürtse korralikult uhada ning õhukesed piparkoogid küpsetada! :)

Jazzino. teen. naudin.

Pille
Nami-Nami peakokk
2014-11-30 11:47:45
Rebane:
[2quote]Vaatan, et siin mõned postitused tagasi on Põhjaka retsept, seal pole muna. Sellest tulid vist head piparkoogid?
Just tegin, head krõbedad tulid! Soovitan vürtse korralikult uhada ning õhukesed piparkoogid küpsetada! :)[/quote] Aniitram, Marit ja Rebane - lisasin Põhjaka retsepti Nami-Namisse ka, ehk tõstsin foorumist ümber. Retsept siin. Huvitav on see, et ajakirjas Sensa ilmunud retsept ja ERRi lehel olev retsept on üsna erinevad :O Milline see PÄRIS Põhjaka retsept siis on? ;)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Martiina
Abikokk
2014-12-03 20:52:50
Tegin nüüdseks Nami retseptikogusse lisatud Põhjaka piparkookide järgi taigna ja kiidan! Head piparkoogid said!
Pille
Nami-Nami peakokk
2014-12-05 10:45:09
Gluteenivabad ja vegan piparkoogid Vaja läheb: 300 g. kaerajahu ( gluteenivaba) 3 kuhjaga spl. melass suhkrut( tumepruun rafineerimata ) 1 tl. ingveri pulbrit, 1 tl. jahv.kardemoni, 1 tl. jahv.nelki, 1 tl. jahv.kaneeli, 1 tl. otsatäis söögisoodat, 2 spl oliivõli. [/i] Valmistamine: Sega kuivained, siis sulata pooles klaasis vees suhkur ja sega koos õliga kuivaine sisse paksuks taignaks. Rulli õhukeseks, lõika küpsised välja ja küpseta ahjus 5-10 min. 175 kraadi juures. [i]Jäävad väga mõnusad ja krõbedad. Tainas on ülilihtsalt käsitletav. Jah ja ja ainult 2 spl õli ja 3 spl suhkrut! Allikas: Kehakeel

Rebane
Abikokk
2014-12-10 10:32:39
Proovisime nii Põhjaka kui ka siinset tainast, ning meie pere kõik hääled läksid nami-nami omale! :) Eriti popiks osutusid need, kuhu vahele toorjuustutäidist panin (toorjuust, tuhksuhkur, sidrunimahl). Pildil piparkookide kõrval mitte väga õnnestunud kujuga minicanneléd.

Jazzino. teen. naudin.

Pille
Nami-Nami peakokk
2014-12-10 11:55:55
Rebane:
Proovisime nii Põhjaka kui ka siinset tainast, ning meie pere kõik hääled läksid nami-nami omale! :)
:D :D :D

Siilu
Kokaõpilane
2014-12-11 14:16:34
Ei tea kas oleks võimalik piparkoogitaignas võid millegagi asendada? Minu beebi ei talu piima aga mul on hirmus piparkoogi isu. Ise mõtlesin kookosrasvale. Äkki on keegi proovinud?
Pille
Nami-Nami peakokk
2014-12-12 20:04:27
Siilu:
Ei tea kas oleks võimalik piparkoogitaignas võid millegagi asendada? Minu beebi ei talu piima aga mul on hirmus piparkoogi isu. Ise mõtlesin kookosrasvale. Äkki on keegi proovinud?
Siilu, kui Sulle muidu kookosrasv maitseb, siis vabalt. Loodusvägi, Pagar Võtaks! jpt kasutavad kookosrasva piparkoogitainas. Mulle isiklikult hakkab vastu, aga see on minu isiklik mure..

Pille
Nami-Nami peakokk
2014-12-18 13:27:55
Väike kommertsteadaanne :) Nami-Nami koostööpartner Apelsin pakub sellist piparkoogimaja valmistamise komplekti: Hind: 19,45 €

<< 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 >>