Mannu Kokaõpilane 2010-01-26 19:40:27 |
Käisin täna baltijaama turul ja tundub et siinne reklaam on olnud nii suur, et kõik metallist pelmeenivormid olid otsas. Saada oli ainult plastmassist ja müüja ei osanud ka öelda millal metallist vorme juurde tuleb. Ise leidsin metallist vormi küll kõrval asuvast võtmete tegemise putkast, oli akna peale välja riputatud ja pilk jäi peale :) | |
Ullike Abikokk 2010-01-26 21:30:56 |
Zoozi:
Kindlasti olen tahtja :). Tänud :):) Loodame, et ikka on... Ullike:
Ullike, kui mul neljapäeval tervis lubab, siis on mul sinna hommikul asja. Kui on olemas, võin Sulle ära osta :) Anna mulle teada, kas soovid nii.käisin eile balta turul - aga kahjuks jõudsin sinna pärast 16 - ja need poed-putkakesed olid juba enamasti kinni :(. Ei teagi, millal jälle sinna kanti satun ... Söömine on ainuke töö, mis toidab |
|
Zoozi Abikokk 2010-01-26 22:00:38 |
K2trin ja Ullike, ma siis käin vaatamas:) | |
Mannu Kokaõpilane 2010-01-27 10:16:09 |
Kas keegi oskab kommenteerida mis vahe on kui pelmeenitaignas kasutatakse vedelikuks vett või keefiri? Siinses foorumis on enamik teinud taigna keefiriga aga näiteks Romani uues raamatus kasutatakse taignas vett. On kellelgi kogemusi? | |
Tziiki Abikokk 2010-01-27 11:31:34 |
Mannu:
mina olen mõlemat proovinud...siin üks postitus ka...aga kummalisel kombel on mul nagu meeles, et käsitlemisel oli veega taigen parem...hmm :/ (sellistel hetkedel vannun end, et ei kirjuta iseenda jaoks kommentaare üles) Kas keegi oskab kommenteerida mis vahe on kui pelmeenitaignas kasutatakse vedelikuks vett või keefiri? Siinses foorumis on enamik teinud taigna keefiriga aga näiteks Romani uues raamatus kasutatakse taignas vett. On kellelgi kogemusi? As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Kiilike Abikokk 2010-01-27 11:54:37 |
Tziiki:
Olen ka arvamusel, et töödelda parem aga maitselt meeldib mulle rohkem keefiriga :). Seeega teen mina ikakgi keefiriga. Samas tasub veidi vähem jahu panna ja rullimiste vahepeal ülejäänud tainast kaetuna hoida. Aitab ka see kui lasta keefiriga tehtud tainast kinnises kausis hoida veidi aega(u 10 min) enne pelmeenide tegema hakkamist.
ps. kasutan tw väikest pärmitaina tegemiseks mõeldud kaussi.
Mannu:
mina olen mõlemat proovinud...siin üks postitus ka...aga kummalisel kombel on mul nagu meeles, et käsitlemisel oli veega taigen parem...hmm :/ (sellistel hetkedel vannun end, et ei kirjuta iseenda jaoks kommentaare üles)Kas keegi oskab kommenteerida mis vahe on kui pelmeenitaignas kasutatakse vedelikuks vett või keefiri? Siinses foorumis on enamik teinud taigna keefiriga aga näiteks Romani uues raamatus kasutatakse taignas vett. On kellelgi kogemusi? |
|
Zoozi Abikokk 2010-01-27 12:35:57 |
Kiilike:
Mina olen teinud küll ainult korra ja seda keefiriga.Aga aru küll ei saanud ,et oleks raske töödelda.Ausalt öelda,ma lausa nautisin pelmeenide tegemist.
Tziiki:
Olen ka arvamusel, et töödelda parem aga maitselt meeldib mulle rohkem keefiriga :). Seeega teen mina ikakgi keefiriga. Samas tasub veidi vähem jahu panna ja rullimiste vahepeal ülejäänud tainast kaetuna hoida. Aitab ka see kui lasta keefiriga tehtud tainast kinnises kausis hoida veidi aega(u 10 min) enne pelmeenide tegema hakkamist.
ps. kasutan tw väikest pärmitaina tegemiseks mõeldud kaussi.Mannu:
mina olen mõlemat proovinud...siin üks postitus ka...aga kummalisel kombel on mul nagu meeles, et käsitlemisel oli veega taigen parem...hmm :/ (sellistel hetkedel vannun end, et ei kirjuta iseenda jaoks kommentaare üles)Kas keegi oskab kommenteerida mis vahe on kui pelmeenitaignas kasutatakse vedelikuks vett või keefiri? Siinses foorumis on enamik teinud taigna keefiriga aga näiteks Romani uues raamatus kasutatakse taignas vett. On kellelgi kogemusi? |
|
Zoozi Abikokk 2010-01-27 12:38:56 |
Zoozi:
No nii,vormid olemas:)(45.-tk)
K2trin,Sulle annan siis üle neljapäeval.
Ullike,kirjuta mulle meilile,kus kandis liigud.Ehk meil klapib,saaks Sulle ka siis üle anda.
K2trin ja Ullike, ma siis käin vaatamas:) |
|
Kätrin Abikokk 2010-01-27 14:02:58 |
Zoozi:
Juhhuu, aitäh aitäh Zoozi.
Ma olen hirmus rõõmus. :)
Zoozi:
No nii,vormid olemas:)(45.-tk)
K2trin,Sulle annan siis üle neljapäeval.
Ullike,kirjuta mulle meilile,kus kandis liigud.Ehk meil klapib,saaks Sulle ka siis üle anda.K2trin ja Ullike, ma siis käin vaatamas:) |
|
Mannu Kokaõpilane 2010-01-27 15:58:09 |
Zoozi:
Tänud, sain palju targemaks.
Katsetan esimesel korral keefiriga, maitse asja juures ju kõige olulisem :) Kiilike:
Mina olen teinud küll ainult korra ja seda keefiriga.Aga aru küll ei saanud ,et oleks raske töödelda.Ausalt öelda,ma lausa nautisin pelmeenide tegemist.Tziiki:
ps. kasutan tw väikest pärmitaina tegemiseks mõeldud kaussi.mina olen mõlemat proovinud...siin üks postitus ka...aga kummalisel kombel on mul nagu meeles, et käsitlemisel oli veega taigen parem...hmm :/ (sellistel hetkedel vannun end, et ei kirjuta iseenda jaoks kommentaare üles) |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |