Liisi Abikokk 2013-04-17 17:16:03 |
Pelmeenidest saab valmistada ka maitsva vormiroa | |
Pille Nami-Nami peakokk 2014-02-06 16:32:49 |
Artikkel Postimehes: Parimad nipid pelmeenide valmistamiseks. Nippe jagab A. Puškini restoran - olen seal kunagi ammu-ammu pelmeene isegi söönud, väga maitsvad olid. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2016-01-07 17:47:17 |
Meil läks üks pelmeeniretsept tuunimisele. Paneme "vana" versiooni igaks juhuks siia ka, kui keegi just seda tulevikus otsib: PELMEENID LIHAGA Venemaa 60 parema kulinaari hulka kuuluv Svetlana Andrejeva õpetus. Tainas: 700 g nisujahu 1.5 muna 2.6 dl vett Täidis: 230 g veisehakkliha 260 g seahakkliha 1 keskmise suurusega sibul 1 dl vett soola ja musta pipart
Täidise valmistamiseks lisa hakklihale peenestatud sibul, sool, pipar ja vesi ning sega läbi. (Kasutada võib ka sea- ja veiseliha, mis koos sibulaga hakklihamasinast läbi aetakse). Taina valmistamiseks jaota jahu plaadile laiali, lisa käesoe vesi, muna, sool ja sega tainas kätega ühtlaseks massiks. Lase tainal seista, kuni see muutub elastseks (10 minutit kuni tund). Seejärel rulli tainas õhukeseks ja lõika sellest vajaliku paksuse ning suurusega kettad. Aseta tainaketastele hakklihatäidis ja vormi pelmeenid. Keeda pelmeenid kas vees või puljongis. |
|
<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 > |