Marju Abikokk 2008-10-06 20:27:12 |
Oeh, Pille, nagu ütlesid - paljud on seda kooki vältinud.. Ja mina olen üks nende paljude hulgast. Milles ma seda teen ja kuidas see ikka täpselt käib ja nii keeruline ja siis veel see ümber keeramine ja...oeh.. Ma nüüd mõtlen paar nädalat ja jälgin teiste koogivalmistamist ja naudin ilusaid pilte ja ..ehk siis.. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-10-06 21:35:35 |
Heleen:
Minu apsakas - loomulikult on Sul õigus, Heleen. Ma parandasin algtekstis ära selle. Õunad tuleks selle koogi jaoks enne kenasti ära koorida, siis on tulemus maitsvam ja kenam :P
Ehk on asi selles, et mul oli pikk päev ja mõistus ei taha võtta, aga kas selles viimases lauses mitte mõtteviga pole? Nimelt kirjutas Pille, et Pille:
Ma mõtlen, et õunte koorimine tasub end kuhjaga ära ikka sellepärast, et KOORIMATA õuntesse on karamelli imendumine raskendatud ja maitse ei tule õige? Vabandage muidugi, kui ma soga ajan.....tarte tatin'i puhul tasub õunte koorimine end kuhjaga ära - kooritud õuntesse on karamelli imendumine raskendatud ja maitse ei tule õige |
|
Kajakas Abikokk 2008-10-06 22:06:25 |
jeeee ära tegin ja jeeeee, pöördus ümber ka :) Oi ma olin õnnelik. Pildi panen ka:
proua söögisõltlane |
|
Liiseli Abikokk 2008-10-06 23:29:26 |
Ehhee, ma just eile tegin (kooskokkamise teemast täielikus teadmatuses) Ekspressis olnud retsepti järgi oma esimese tarte tatin'i! Pilti loomulikult mitte, mis annab võimaluse uuesti proovida :) | |
Heleen Abikokk 2008-10-06 23:33:49 |
Kajakas, su tarte tartin on väga isuäratav. Ma ei jõua ära oodata, millal ise tegutsema saan hakata :P Armastus käib kõhu kaudu :) |
|
Eva Abikokk 2008-10-07 08:08:53 |
Kajakas, palun pisut lähemalt, mis asja ära tegid ja kuidas õnnestus :) | |
Kajakas Abikokk 2008-10-07 09:23:11 |
Ma kirjutasin pisut pikemalt blogis :)
Tegin ühesõnaga seda retsepti mida Pille meile eelmisel suvel pakkus, sest just juhuslikult oli pool pakki pärmilehtainast kodus olemas. Nüüd tahaks proovida veel isetehtud tainaga, aga antoonovkaid enam pole :( proua söögisõltlane |
|
Gita Kokaõpilane 2008-10-07 09:28:40 |
Minu variant siirupi-muretaignaga Tarte tatin´ist. Pilt on blogis, aga mitte kõige selgem. Kook tuli väga magus ning kiideti nii tööl kui kodus heaks. Ise küll nuriseks lõpptulemuse üle, sest mul "õnnestus" taigen liiga tihkeks saada. Järgmisel korral olen siis targem. Kooki oli hästi lihtne teha ning läheb varsti kordamisele. | |
Nummikene Kokaõpilane 2008-10-07 23:04:49 |
JAA, võtab pisut nõutuks, sest kui ma muude asjadega ikka kuidagimoodi (OMA ARUST ÜSNA SÖÖDAVALT) hakkama saan, siis küpsetamine on üks väga nõrk koht. Pole ju ka ühtki koogivormigi kodus olemas. Liha teeb tigedaks!!! |
|
Kardemon Abikokk 2008-10-07 23:09:10 |
kuigi kõrvits pole ei puuvili ega ka mari, siis siiski loodan,et mu kook sobib siia... tegin ühe kõrvitsase pahupidikoogi.. peal ka õunad. selline magus kook. ümberkeeramine õnnestus.. kui natuke-noaga-kaasa aitamine on lubatud :)
http://kardemon.blogspot.com |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |