Zapxpxau Abikokk 2008-10-18 13:51:28 |
Tegin täna hommikul lehttainaga varianti, nami-nami retsepti järgi, aga noh laisa inimese moodi täitsa suvaliselt puupliidil - panin või ja suhkru pannile (vanilli ka sinna hulka), mingi aja pärast vaatasin et oh pruuniks läheb ja suskasin õunad sisse, need küpsesid just nii kaua kui tainast sulatasin ja rullisin (igatahes hulga kauem kui retseptis) ja siis olin veel nii laisk, et ei viitsinud tainast ümmarguseks lõigata, laksasin lihtsalt peale ja nurgad toppisin sinna vahele, AGA välimus tuli tänu sellele lopergune pisut, seega pilti ei teinud praegu.. võibolla hiljem lõikan kenama lõigu.. | |
Zoozi Abikokk 2008-10-18 22:20:24 |
Tegin täna nami-nami retsepti järgi. Õnnestus kenasti. Sõime ema ja mehega 10 minutiga ära. Serveerisin jäätisega. Mulle maitses, ei olnud enne lehttaignaga teinud. | |
õunapuu Abikokk 2008-10-19 11:01:16 |
Küpsetasin pahupidi õunakoogi lehttainaga nami-nami retsepti järgi. Ümberpööramisega probleeme polnud. Lasin koogil enne umbes pool tundi jahtuda ja siis kummutasin alusele. Võtsin külla kaasa, kõigile maitses. Edaspidi plaanis küpsetada ka muretainaga. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-10-20 10:05:38 |
Tegin eile liivatainaga ja soolase karamelliga tarte tatin'i, inspireerituna Clotilde retseptist. Lisan oma versiooni peagi ka retseptikogusse, seniks foto: retsept | |
Juc Abikokk 2008-10-20 12:16:52 |
Minu lehetaigna ja antoovonkatega õuna tarte tatin ka valmis. Ma ei jäänud päris rahule antoonovkatega, mis imasid kõik karamelli sisse ja sulandusid küpsedes väga kokku. Aga maitsev oli, eriti veidi soojalt ja vahukoorega. http://jucjaco.blogspot.com/ |
|
Zoozi Abikokk 2008-10-21 22:14:13 |
Tegin täna prooviks soolase tarte tatini - pahupidi sibulapirukat. Maitses väga hea. Eriti rahul olen oma nö panniga, mille soetasin hiljuti Balti Jaama turult. Olen nüüd kaks korda sellega küpsetanud ja ümberpööramisega probleeme pole olnud. | |
Marju Abikokk 2008-10-22 09:38:46 |
Zoozi:
Ai, kui ilus! Ja nii hea... tundub :)
Peab ka proovima, kui õige hetk kätte satub. Tegin täna prooviks soolase tarte tatini - pahupidi sibulapirukat. |
|
Ssille Kokaõpilane 2008-10-22 21:41:43 |
Tegin seda õunakooki eelmisel sügisel Oma Maitses ilmunud õpetuste ja retsepti järgi, aga kuna ma ei vaimustunud sellest koogist, lootsin kuulsa nime tagant midagi enamat, siis ei kiirustanud ka retsepti ülespanekuga. Nüüd lõpuks tänu kooskokkamisele otsisin välja oma pildid ja retsepti. http://toidupildid.blogspot.com/2008/10/tarte-tatin.html | |
Kristel Abikokk 2008-10-23 08:55:07 |
Kas õuntest ja lehttaignast tarte tatin on parim kohe peale ahjust väljavõtmist või võiks selle ka eelmisel päeval valmis teha? | |
Eva Abikokk 2008-10-23 11:30:46 |
Ma arvan, et (poe) lehttaigen on parim kohe ahjust võttes. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |