TARTE TATIN JA MUUD PAHUPIDI PUUVILJA- JA MARJAKOOGID

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-11-11 16:32:40
Kopeerin siia ühest teisest teemast ühe armsa postituse (algselt postitatud 5. juunil 2008):
Maris:
Ma ei teadnud, kus rubriigis on kõige parem ennast kiita :), aga tahtsin kelkida, et tegin tagurpidi rabarberikooki ja see tuli väga maitsev. Jätsin rabarberikangid sõrmepikkusteks, kuumutasin karamelli sees, kus olid röstitud maapähklid, peale Angeelika Kangi näpunäidete järgi tarte tatini taigen ("Kodukirja parimad palad 2006") ja ahju ta läkski. Suhkrukogust tuli muidugi kahekordistada. Sõin jäätisega :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Hexy
Abikokk
2008-11-11 19:44:35
tegin Pahupidi õunakook 'Tarte Tatin' i sel ajal kui mina õunu puhastasin näris mu poja oma ühe hambaga igat õunu, kõik tükid oli ju vaja ära maitsta. hea kook oli, aga meie perele maitses lehttaignaoma rohkem :)

Hexy asjatab

Zapxpxau
Abikokk
2008-11-18 19:19:06
Niisiis, kolmandast koogist sain lõpuks pildi ka tehtud. Tegin reede õhtul ja panin aplate sõrmede eest peitu kuni laupäeval pilt tehtud sai. Ilmad on nii vastikud... pidin lampe kasutama :(

Zap*

Juc
Abikokk
2008-11-18 19:37:49
Zapxpxau:
Niisiis, kolmandast koogist sain lõpuks pildi ka tehtud. Tegin reede õhtul ja panin aplate sõrmede eest peitu kuni laupäeval pilt tehtud sai. Ilmad on nii vastikud... pidin lampe kasutama :(
Wau, kui imeilus. Heas mõttes isegi alatu ja muidugi jube kadedakstegev. Tahaks, et keegi selliseid oskuseid mulle kulbiga pähe paneks :)

http://jucjaco.blogspot.com/

Eneli
Kokaõpilane
2008-11-19 07:25:17
Oi mina ka kadestan inimesi, kelle koogid nii esteetilised välja tulevad. Tegin ise ka tarte tatini, aga mul ei tekkinud mingit tahtmist teda pildistada, maitse oli küll hea. Nii on mul teiste kookidega ka, maitsevad hästi enamasti, aga väljanägemist liiga palju pole.
Qsti
Abikokk
2008-11-19 09:23:00
Eneli:
Nii on mul teiste kookidega ka, maitsevad hästi enamasti, aga väljanägemist liiga palju pole.
Niipidi on iga kell parem kui vastupidi! Peaasi, et maitse hea on, ilus ja mittemidagiütleva maitsega magustoit on ju...:mad:
Juc
Abikokk
2008-11-19 10:56:18
Qsti:
Eneli:
Nii on mul teiste kookidega ka, maitsevad hästi enamasti, aga väljanägemist liiga palju pole.
Niipidi on iga kell parem kui vastupidi! Peaasi, et maitse hea on, ilus ja mittemidagiütleva maitsega magustoit on ju...:mad:
Selles on sul küll Qsti õigus. Panen selle mõtte kõrva taha ja tuletan iga kord meelde, kui toit tuleb hea aga kole, või kui toit on ilus aga foto kole või kui järjekordset Xapxpxau kunstiteost väikse kadedusega imetlen :)

http://jucjaco.blogspot.com/

Marit
Abikokk
2008-11-19 13:51:02
Mul ka juba ammu tehtud, nüüd lisan pildi ka. Retsept pärineb 2007.a okt. Oma Maitsest, seal Kaie Mei kõik etapid ilusti lahti seletanud, pildid ka juures ja minu meelest väga maitsev sai, teen teinekordki!

Magusad fotod

Kajakas
Abikokk
2008-11-19 20:12:41
tegin täna jälle tarte tatini, seekord hurmaaga, retsepti leidsin viimasest Good Foodist. Oma blogis kirjutan täpsemalt. Igaljuhul võin öelda, et väga hea tuli.

proua söögisõltlane

Zoozi
Abikokk
2008-11-19 22:14:48
Ostsin ka täna paar kilo hurmaad - no olid poes nii ilusad ja soodsa hinnaga lisaks. Ei olnudki veel kindlat ideed mida nendest teha, aga nüüd selle tarte tatini ära proovin. Tundub põnev!

Zoozi tegemised

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>