TARTE TATIN JA MUUD PAHUPIDI PUUVILJA- JA MARJAKOOGID

Proua Simpson
Abikokk
2008-10-27 20:50:17
Kartsin juba, et seekord kooskokkamiseni ei jõuagi. Esimene takistus oli korraliku panni puudumine. Seda otsisin poodidest mitu nädalat, enne kui lõpuks täpselt õige leidsin. Ja siis selle õige hetke leidmine... Eile õhtul viimaks õnnestus ja tegin kohe kaks korraga. Kõigepealt proovisin lehttaignaga õunakooki. Nii kerge teha! Siis pistsin ahju banaanikoogi, millele aga lisasin juurde münti, sest mulle tundus ta muidu liiga lääge. Esimest sai söödud vanilje-rummikastmega, teist vaniljejäätisega. Pildid veid hägused, vabandust. PS Pahupidikooke on ka väga lihtne üles soojendada, kui peaks olema vaja eelmisel päeval valmis teha, aga tahaks alles järgmisel päeval serveerida...
Qsti
Abikokk
2008-10-28 12:22:38
Seekord mina ka jälle tegus. :) http://qsti.blogspot.com/2008/10/prantsuse-unakook-tarte-tatin.html
Ragne
Abikokk
2008-10-28 18:03:59
Mul ka nüüd lõpuks tehtud!!!!! Ma võiks terve romaani kirjutada sellest, kuidas praepannist Tarte Tatin vorm sai :) Aga Pille ma pean sind tänama, et selle teema koos kokkamisse panid. Ma poleks vist muidu selle tegemist ette võtnud. Kook oli imelihtne ning maitsev, Lisaks välimus tuli selline karamellist kiirgav... Koogist täpsemalt blogis.

www.kokkama.ee

Veronika
Abikokk
2008-10-29 09:06:04
Pisikese kadedusega vaatan teie tarte tatin'e. Ise pole kahjuks jõudnud teha, kuid loodetavasti lähiajal saan selle vea parandada :)
Zoozi
Abikokk
2008-11-01 22:00:20
Tegin täna ploomi-martsipani tarte tatini. Kuna ploomid olid suured ja kõvemat sorti, aga maitselt head, tuli kook selline omapärane. Maitse oli väga-väga hea. Sõime vaniljejäätisega.

Zoozi tegemised

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-11-02 17:17:37
Kuulutasin välja uue kooskokkamise teema: Rupskid, subproduktid, siseelundid ja toidud nendest. Ent loomulikult võib siin teemas endiselt oma tarte tatin küpsetamise kogemusi jagada!!

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Tiina
Abikokk
2008-11-04 14:05:57
Parem hilja kui mitte kunagi - sain ka lõpuks pahupidikoogiga hakkama - jõhvika-pahupidikoogiga. Vormiks kasutasin nelinurkset klaasvormi, sest ümmargused, mida ka pliidile oleks julgenud panna, olid väga kõrge äärega. Panin suhkrut natuke vähem ja jõhvikaid natuke rohkem. Kui algul tundus, et vormis on ainult jõhvikavedelik ja tainast nagu polegi, siis peale küpsetamist oli olukord vastupidine - jõhvikad ja siirup kadunud ning tainakiht ilus paks. Maitse see-eest suurepärane! Karamellised magusad jõhvikad olid nii maitsvad, et tekkis mõte, kas neid võiks niisama magustoiduks teinekord teha. Aga õiget tarte tatini olen kunagi ammu teinud küll ja lausa mitu korda ning mälestused sellest on siiani kustumatud! :D

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Hexy
Abikokk
2008-11-05 08:19:26
siis kui teised hakkavad rupskitega tegelema, alustan mina tarte tatinite tegu ;) tegin eile selle lehttaignavariandi järgi koogi ja täitsa uskumatu kui hea oli. sain suht hilja valmis aga sellest hoolimata pugisime mehega pool torti ära. mina tavaliselt teen igat kooki 1 kord, aga see oli nii supper hea et teeks kohe täna uuesti. mees oli ka vaimustatud.

Hexy asjatab

Liiseli
Abikokk
2008-11-05 17:53:49
Tiiina eeskujul võtsin minagi jõhvika-pahupidikoogi ette. Kadus kiiresti!
Zoozi
Abikokk
2008-11-09 22:19:16
Üks huvitav ja VÄGA maitsev kõrvitsa tarte tatin gratineeritud kitsejuustuga. Retsept on Oma Maitse nov/2008.

Zoozi tegemised

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>