Aaloemahl Abikokk 2012-04-12 22:51:28 |
Netcat:
Ploomijäätis meeldis mulle ka! Banaanijäätist tõenäoliselt ei proovigi...
Kas keegi seda kondenspiima- koorejäätist on proovinud?
Pille:
Banaanijäätist ei ole veel näinud, aga jäätis ploomiga oli küll hea. Väga loomulik maitse, värv ja konsistents.Annaliisa:
Mul ka see ploomijäätis proovitud, meeldis küll!Mu arust hoopis väga tore Premia Eriti Rammus ploomiga, mis ka tänavune uudistoode :) |
|
Silja Abikokk 2012-04-16 10:32:21 |
Kuna eile sai tehtud esimene grill siis ootaks pikisilmi positiivseid grilltooteelamusi. Ise jäin väga rahule Linpeti Kaukaasia marinaadis lihaga. Pakend oli ka vahva. Rahvere Route 66 ja American olid jumala tavalised ja Rannarootsi Õuna-BBQ liha oli ka täiesti tavaline- maitsevahet suurt polnud neil ühelgi :) | |
Marju Abikokk 2012-05-10 14:37:02 |
Rimis enamasti ei käi, aga vanalinna omasse oli olude sunnil asja ning ei teagi miks ostsin sealt Rimi enda märgiga tursafileed šampinjonikreemis. Mulle istus küll hästi. Olin eriti positiivselt üllatunud, sest kahtlustasin, et midagi head sealt küll ei tule. Sõin terve karbitäie korraga ära :) | |
Netcat Abikokk 2012-05-10 19:04:45 |
Sussi:
Lisaksin siia juurde, et nüüd proovisin ploomijäätist ka vahvlitorbikus. Mul on tundlikud hambad ja seega eelistan jäätist süüa kas lusikalt või pulgalt limpsides ja üldse, mulle vahvlid tegelikult ei maitse. Aga see selleks. Minumeelest ei jäta see jäätis vahvli sees nii ploomist muljet kui pakist süües. Paks vahvel tapab nagu suurema osa maitsest ära. Niiet ehk oleks hea mõte vahvlisse pandavat jäätist kõvemini moosida. Igastahes, kui ma peaks neid eriti rammusaid vahvlitorbikuid veel ostma, siis jääksin küllap vanilje või šokolaadi juurde. Netcat:
Ploomijäätis meeldis mulle ka! Banaanijäätist tõenäoliselt ei proovigi...
Kas keegi seda kondenspiima- koorejäätist on proovinud?Pille:
Banaanijäätist ei ole veel näinud, aga jäätis ploomiga oli küll hea. Väga loomulik maitse, värv ja konsistents.Mul ka see ploomijäätis proovitud, meeldis küll! Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Tziiki Abikokk 2012-05-18 18:26:51 |
jäätise lainel jätkates, siis banaani eskimo oli väga maitsev (ja palju naturaalsema maitsega kui balbiino banaanijäätis). As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Tiina Abikokk 2012-05-18 21:16:29 |
Tziiki:
Nõus! Täitsa nagu päris. Kellele banaanikommid meeldivad, siis peaks see jäätis ka meeldima. Mulle tuli kohe nagu lapsepõlve maitse meelde. jäätise lainel jätkates, siis banaani eskimo oli väga maitsev (ja palju naturaalsema maitsega kui balbiino banaanijäätis). Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2012-05-18 21:27:44 |
Tiina:
Hmmm. Ma olen iga kord viimasel hetkel igaks juhuks sealt kõrvalt selle Onu Eskimo "tavalise" jäätise võtnud. Tuleb siis ikka see banaanijäätis ka ära proovida :)
Tziiki:
Nõus! Täitsa nagu päris. Kellele banaanikommid meeldivad, siis peaks see jäätis ka meeldima. Mulle tuli kohe nagu lapsepõlve maitse meelde.jäätise lainel jätkates, siis banaani eskimo oli väga maitsev (ja palju naturaalsema maitsega kui balbiino banaanijäätis). |
|
Tiina Abikokk 2012-05-18 21:37:18 |
Sussi:
Proovisin vahvlitopsis kondenspiimajäätist mooniseemnetega. Üsna kreemjas ja mõnus, mooniseemneid oli just parajagu (ehk pigem vähemapoolselt). Täitsa naturaalse maitsega tundus. Kas keegi seda kondenspiima- koorejäätist on proovinud? Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Martiina Abikokk 2012-05-19 15:12:31 |
Tiina:
Mulle ka see banaanimaitse meeldis. Meenutas kunagi lapsepõlves saadud banaani-pastilaad :D Hea-hea! :) Tziiki:
Nõus! Täitsa nagu päris. Kellele banaanikommid meeldivad, siis peaks see jäätis ka meeldima. Mulle tuli kohe nagu lapsepõlve maitse meelde.jäätise lainel jätkates, siis banaani eskimo oli väga maitsev (ja palju naturaalsema maitsega kui balbiino banaanijäätis). |
|
ErleS Abikokk 2012-05-19 16:59:54 |
Aga mulle ei meeldi need Onu Eskimo jäätised üldse. Täielik keemia ja pettumus. Täna proovisin banaanijäätise ka ära siinsete kiidusõnade peale - sama ebameeldiv. Pulgajäätise glasuur jäi ka hammaste külge kahtlaselt kinni. Mulle maitsevad Premia jäätised rohkem ja üha enam ja enam tahaks hoopis kodujäätist süüa, vanillijäätise lumivalge värv ja õhuline tekstuur ei ahvatle kohe üldse. | |
<< < 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 > >> |