Poest positiivset (ehk õnnestunud ostud)

Aaloemahl
Abikokk
2012-04-12 22:51:28
Netcat:
Pille:
Annaliisa:
Mu arust hoopis väga tore Premia Eriti Rammus ploomiga, mis ka tänavune uudistoode :)
Mul ka see ploomijäätis proovitud, meeldis küll!
Banaanijäätist ei ole veel näinud, aga jäätis ploomiga oli küll hea. Väga loomulik maitse, värv ja konsistents.
Ploomijäätis meeldis mulle ka! Banaanijäätist tõenäoliselt ei proovigi... Kas keegi seda kondenspiima- koorejäätist on proovinud?

sussi-sussi.blogspot.com

Silja
Abikokk
2012-04-16 10:32:21
Kuna eile sai tehtud esimene grill siis ootaks pikisilmi positiivseid grilltooteelamusi. Ise jäin väga rahule Linpeti Kaukaasia marinaadis lihaga. Pakend oli ka vahva. Rahvere Route 66 ja American olid jumala tavalised ja Rannarootsi Õuna-BBQ liha oli ka täiesti tavaline- maitsevahet suurt polnud neil ühelgi :)

Lavendlimesi.blogspot.com

Marju
Abikokk
2012-05-10 14:37:02
Rimis enamasti ei käi, aga vanalinna omasse oli olude sunnil asja ning ei teagi miks ostsin sealt Rimi enda märgiga tursafileed šampinjonikreemis. Mulle istus küll hästi. Olin eriti positiivselt üllatunud, sest kahtlustasin, et midagi head sealt küll ei tule. Sõin terve karbitäie korraga ära :)
Netcat
Abikokk
2012-05-10 19:04:45
Sussi:
Netcat:
Pille:
Mul ka see ploomijäätis proovitud, meeldis küll!
Banaanijäätist ei ole veel näinud, aga jäätis ploomiga oli küll hea. Väga loomulik maitse, värv ja konsistents.
Ploomijäätis meeldis mulle ka! Banaanijäätist tõenäoliselt ei proovigi... Kas keegi seda kondenspiima- koorejäätist on proovinud?
Lisaksin siia juurde, et nüüd proovisin ploomijäätist ka vahvlitorbikus. Mul on tundlikud hambad ja seega eelistan jäätist süüa kas lusikalt või pulgalt limpsides ja üldse, mulle vahvlid tegelikult ei maitse. Aga see selleks. Minumeelest ei jäta see jäätis vahvli sees nii ploomist muljet kui pakist süües. Paks vahvel tapab nagu suurema osa maitsest ära. Niiet ehk oleks hea mõte vahvlisse pandavat jäätist kõvemini moosida. Igastahes, kui ma peaks neid eriti rammusaid vahvlitorbikuid veel ostma, siis jääksin küllap vanilje või šokolaadi juurde.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Tziiki
Abikokk
2012-05-18 18:26:51
jäätise lainel jätkates, siis banaani eskimo oli väga maitsev (ja palju naturaalsema maitsega kui balbiino banaanijäätis).

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Tiina
Abikokk
2012-05-18 21:16:29
Tziiki:
jäätise lainel jätkates, siis banaani eskimo oli väga maitsev (ja palju naturaalsema maitsega kui balbiino banaanijäätis).
Nõus! Täitsa nagu päris. Kellele banaanikommid meeldivad, siis peaks see jäätis ka meeldima. Mulle tuli kohe nagu lapsepõlve maitse meelde.

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Pille
Nami-Nami peakokk
2012-05-18 21:27:44
Tiina:
Tziiki:
Nõus! Täitsa nagu päris. Kellele banaanikommid meeldivad, siis peaks see jäätis ka meeldima. Mulle tuli kohe nagu lapsepõlve maitse meelde.
Hmmm. Ma olen iga kord viimasel hetkel igaks juhuks sealt kõrvalt selle Onu Eskimo "tavalise" jäätise võtnud. Tuleb siis ikka see banaanijäätis ka ära proovida :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Tiina
Abikokk
2012-05-18 21:37:18
Sussi:
Kas keegi seda kondenspiima- koorejäätist on proovinud?
Proovisin vahvlitopsis kondenspiimajäätist mooniseemnetega. Üsna kreemjas ja mõnus, mooniseemneid oli just parajagu (ehk pigem vähemapoolselt). Täitsa naturaalse maitsega tundus.

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Martiina
Abikokk
2012-05-19 15:12:31
Tiina:
Tziiki:
Mulle ka see banaanimaitse meeldis. Meenutas kunagi lapsepõlves saadud banaani-pastilaad :D Hea-hea! :)
ErleS
Abikokk
2012-05-19 16:59:54
Aga mulle ei meeldi need Onu Eskimo jäätised üldse. Täielik keemia ja pettumus. Täna proovisin banaanijäätise ka ära siinsete kiidusõnade peale - sama ebameeldiv. Pulgajäätise glasuur jäi ka hammaste külge kahtlaselt kinni. Mulle maitsevad Premia jäätised rohkem ja üha enam ja enam tahaks hoopis kodujäätist süüa, vanillijäätise lumivalge värv ja õhuline tekstuur ei ahvatle kohe üldse.
<< 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 >>