Pille Nami-Nami peakokk 2012-10-06 12:37:16 |
Mialia: Silja:
Eile juhtusin seda just proovima... tõesti üle ootuste hea! Tere La Crema laktoosivabad jogurtid- mango ja vanilje on tõeliselt head. Kohe väga- väga head. Mialia:
Ostsin ka prooviks. Minu jaoks absoluutselt liiga magusad (miks????). Mango oma veel ostaks, aga vanillijogurtis oli lisaks jahvatatud vanillikaunadele ja -seemnetele ka seda paljukirutud glükoosi-fruktoosisiirupit sees, nii et seda enam ei tahaks.
Silja:
Eile juhtusin seda just proovima... tõesti üle ootuste hea! Tere La Crema laktoosivabad jogurtid- mango ja vanilje on tõeliselt head. Kohe väga- väga head. |
|
Silja Abikokk 2012-10-06 23:40:43 |
Njah see on miinus tõesti vanilje puhul. Eks ise saabki kõige parema jogurti kokku keerata. mango oma siiski ostaks veel- päris hea magustoiduna. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2012-10-15 16:52:44 |
Mina olen enda jaoks avastanud Linkosuo rukkikorvikesed (rukkinööbikesed), mis on ideaalsed suupistete valmistamiseks. Mingi mõnus salat/määre korvikese sisse ja vaagnale. Maaletoojaks Selver: Korvikesi on nelja erineva maitsega: aito (ehe näkileib), hapukoorega, küüslauguga, grillimaitseline - minu lemmikuks on see 'aito', mille koostisaineteks on vaid täisterarukkijahu (82%), vesi, nisujahu, sool (1.3%) ja pärm. | |
Silx Abikokk 2012-10-15 17:18:05 |
Kardetavasti on need laktoosivabad jogurtid sellepärast just magusad, et piimasuhkur on asendatud muu suhkruga. Kurb kurb kurb.. ma juba lootsin.. aga kole magusad jah.. ja teine küsimus tekkis, et mis kirevase pärast need jogurtid kõik 400g peavad olema.. Muidu vahel ostaks lõunaks maitsetamata varianti.. aga kõike ei jõua ära süüa. Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Zapxpxau Abikokk 2012-10-15 17:39:29 |
Teadupärast söövad eestlased jogurtit pigem magustoiduks, mitte hommikusöögiks krõbinatega vms. Seepärast ongi pigem magusad. Proovisin ise mango oma, täitsa normaalse maitsega tundus. Sõin pärast lõunasööki natuke, sellest purgist saan ma vist nädal aega maiustada. Aga Zotti kreemised ja Almighurti omad on siiski nõks paremad. | |
Leoola Abikokk 2012-10-17 14:41:22 |
Pille:
Minu lemmikud on need leivakesed ka, eriti just grillimaitseline. Niisama dipikastmega ka hea ja nt seltskonnas kartulikrõpsu asemel söömiseks ka palju tervislikum Mina olen enda jaoks avastanud Linkosuo rukkikorvikesed (rukkinööbikesed), mis on ideaalsed suupistete valmistamiseks. Mingi mõnus salat/määre korvikese sisse ja vaagnale. Maaletoojaks Selver: Korvikesi on nelja erineva maitsega: aito (ehe näkileib), hapukoorega, küüslauguga, grillimaitseline - minu lemmikuks on see 'aito', mille koostisaineteks on vaid täisterarukkijahu (82%), vesi, nisujahu, sool (1.3%) ja pärm. |
|
Silja Abikokk 2012-10-18 01:57:13 |
Leoola:
Ema mul need avastas ja ma võin küll ausalt öelda et sõin pea üksi peo käigus need ära :D Küüslaugused siis...
Pille:
Minu lemmikud on need leivakesed ka, eriti just grillimaitseline. Niisama dipikastmega ka hea ja nt seltskonnas kartulikrõpsu asemel söömiseks ka palju tervislikumMina olen enda jaoks avastanud Linkosuo rukkikorvikesed (rukkinööbikesed), mis on ideaalsed suupistete valmistamiseks. Mingi mõnus salat/määre korvikese sisse ja vaagnale. Maaletoojaks Selver: Korvikesi on nelja erineva maitsega: aito (ehe näkileib), hapukoorega, küüslauguga, grillimaitseline - minu lemmikuks on see 'aito', mille koostisaineteks on vaid täisterarukkijahu (82%), vesi, nisujahu, sool (1.3%) ja pärm. |
|
Zapxpxau Abikokk 2012-10-23 15:59:15 |
Salumificio Pedrazzoli PrimaVera BIO seeria tooted. Ostsin nii salaamit, coppa-sinki kui ka Parma sinki. Koostisainete nimekirja oli nii kerge ja helge tunne lugeda. Maitse oli ka hea, ja viilud just sellised paberõhukesed nagu mulle meeldib. Kahjuks on nende koduleht üleni Flashiga tehtud ja pildi pean mujalt lisama. | |
Zapxpxau Abikokk 2012-10-29 19:56:46 |
Varemalt kiideti siin Rannarootsi küülikulihapasteeti. Ühinen kiitjaga ja mul on kapis järge ootamas ka Rannarootsi pardimaksapasteet õunapüreega ning veisemaksapasteet. Loodetavasti on need ka head. | |
Leoola Abikokk 2012-11-14 16:28:00 |
Ostsin toidumessilt Tartu Mill pastat. Kodulehel pole kahjuks neid esindatud ning kui ma õieti mäletan, olid nad durumjahust. Ostsin sarvekesi ja aegajalt tekib selline nostalgia teha makaronisööke: kas hakklihaga või suitsuvorsitga. Ja siis meeldib makaronid krõbedaks praadida, vot siinkohal saangi kiita, et need sarvekesed ei keenud pudruks ja juba esimese korraga pruunistusid ja läksid krõbedaks (tavaliselt teiste makaronidega pean 2 x seda tegema) | |
<< < 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 > >> |