Narkolepsia Abikokk 2012-04-12 00:04:48 |
Oh jeebus, kui eelmise aasta hitt jäätiste seas oli minu jaoks Premia eriti rammus koorejäätis punase sõstraga, siis sel aastal skoorib Balbiino oma banaani koorejäätisega.. | |
Annaliisa Kokaõpilane 2012-04-12 10:59:17 |
Narkolepsia:
Mu arust hoopis väga tore Premia Eriti Rammus ploomiga, mis ka tänavune uudistoode :) Oh jeebus, kui eelmise aasta hitt jäätiste seas oli minu jaoks Premia eriti rammus koorejäätis punase sõstraga, siis sel aastal skoorib Balbiino oma banaani koorejäätisega.. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2012-04-12 11:00:46 |
Annaliisa:
Mul ka see ploomijäätis proovitud, meeldis küll!
Narkolepsia:
Mu arust hoopis väga tore Premia Eriti Rammus ploomiga, mis ka tänavune uudistoode :)Oh jeebus, kui eelmise aasta hitt jäätiste seas oli minu jaoks Premia eriti rammus koorejäätis punase sõstraga, siis sel aastal skoorib Balbiino oma banaani koorejäätisega.. |
|
Netcat Abikokk 2012-04-12 11:34:07 |
Pille:
Banaanijäätist ei ole veel näinud, aga jäätis ploomiga oli küll hea. Väga loomulik maitse, värv ja konsistents. Annaliisa:
Mul ka see ploomijäätis proovitud, meeldis küll!Narkolepsia:
Mu arust hoopis väga tore Premia Eriti Rammus ploomiga, mis ka tänavune uudistoode :)Oh jeebus, kui eelmise aasta hitt jäätiste seas oli minu jaoks Premia eriti rammus koorejäätis punase sõstraga, siis sel aastal skoorib Balbiino oma banaani koorejäätisega.. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Narkolepsia Abikokk 2012-04-12 13:15:20 |
Netcat:
Banaanikat olen mina (oma marsruudile jäävaist kauplustest) siiani näinud ainult Kaubamajas. Pille:
Banaanijäätist ei ole veel näinud, aga jäätis ploomiga oli küll hea. Väga loomulik maitse, värv ja konsistents.Annaliisa:
Mul ka see ploomijäätis proovitud, meeldis küll!Mu arust hoopis väga tore Premia Eriti Rammus ploomiga, mis ka tänavune uudistoode :) |
|
Gretithy Abikokk 2012-04-12 16:18:31 |
Alpro tuli hiljuti siin UKs välja sarapuupähklimaitselise sojapiimaga, mis on väga hea. Niisama juua on ehk natukene vesine nagu sojapiimade puhul ikka, aga see on superhea hommikuse pudru keetmiseks, ei ole vaja mingit moosi ega muud lisa pudru sisse. | |
Tziiki Abikokk 2012-04-12 16:24:30 |
kas see banaanijäätis pole mitte Balbiino oma, Premial on vanilje, shokolaadi, ploomi ja punase sõstra, minu teada... As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Annaliisa Kokaõpilane 2012-04-12 18:08:08 |
Narkolepsia nii on küll väitnudki jah, et Balbiino oma :) Ma tahaks ka igal juhul ära proovida nüüd selle, peab linna sattudes Kaubamajja luurele minema. P.S. Ühtlasi vabandan oma eelmise postituse olematu lauseehituse pärast, ei tea, kus see mõte viibis sel hetkel, et selline monstrum kokku sai :) | |
Zapxpxau Abikokk 2012-04-12 18:47:29 |
Gretithy:
Pähklijoogis ehk nn. "pähklipiimas" ei ole soja, tehtud ainult pähklitest, veest ja mõnest lisandist.
Muuseas, jõin hiljuti nn. "seesamipiima", üsna omapärane, vajab harjumist.
Proovimisele tuleb veel "kinoapiim". Saab näha mis see on.
Peale selle klassikalise Alpro sojapiima on mulle enim meeldinud riisi-, kaera- ja mandliga joogid kuigi "mandlipiimad" on enamasti liigmagusad.
Alpro tuli hiljuti siin UKs välja sarapuupähklimaitselise sojapiimaga, mis on väga hea. Niisama juua on ehk natukene vesine nagu sojapiimade puhul ikka, aga see on superhea hommikuse pudru keetmiseks, ei ole vaja mingit moosi ega muud lisa pudru sisse. http://www.alpro.com/upload/products/hazel_1L_1_187.5x355.png |
|
Tziiki Abikokk 2012-04-12 18:48:36 |
oih...kuidagi jäi nagu meelde, et väideti, et mõlemad on Premia omad :)
aga mulle see banaani oma väga ei imponeerinud, halb ei olnud, aga maitse oli väga "keemiline" As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
<< < 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 > >> |