Poest positiivset (ehk õnnestunud ostud)

Kiilike
Abikokk
2012-03-05 20:43:35
Triinpvr:
Karnivoor:
Otsin täiesti kogemata poest Leiburi mitmeviljarösti ja koju tulles selgus, et on tegemist tõeliselt maitsva saiaga! Mooniseemned teevad selle veel eriti mõnusaks. Meie muidu saiavabasse koju satub kindlasti veelgi :)
Seda saia söön isegi mina. Seemneid on peaaegu, et rohkem kui saia :P
Minul sama arvamine sellest saiast :) Päris kindlalt minu lemmik.

kiilikese köögikatsetused

Annuzhka
Kokaõpilane
2012-03-05 21:06:38
Tahan kiita Laima Mammas sarja küpsiseid kakao ja india pähklitega. Ma üldiselt küpsiseid ei armasta, aga neist sattusin vaimustusse, nii mõnusad ja heaaad. Kunagi ostsin ma-ei-mäleta-miks ja nüüd on lemmikud. Näen siis ostan. Kahjuks on neid meil siin poes harva saada miskipärast, Selveris vaid laadakate ajal näiteks.

It´s all about seasoning!

Silja
Abikokk
2012-03-07 14:19:11
Kiilike:
Triinpvr:
Karnivoor:
Otsin täiesti kogemata poest Leiburi mitmeviljarösti ja koju tulles selgus, et on tegemist tõeliselt maitsva saiaga! Mooniseemned teevad selle veel eriti mõnusaks. Meie muidu saiavabasse koju satub kindlasti veelgi :)
Ühinen ka kiidulaluluga. Minu jaoks pea samal pulgal Ela Seemnesaiaga- suht sama maitse ja tekstuur (värskena vähemalt- eile just võrdlesin). Ela kasuks räägib, et 100%täistera.

Lavendlimesi.blogspot.com

Aaloemahl
Abikokk
2012-03-07 23:14:45
Selle eelmise kiidulauluga ühinen minagi. Tõeliselt mõnus!

sussi-sussi.blogspot.com

Leoola
Abikokk
2012-03-19 14:10:00
Mina kiidaksin uut Valio Forte Speciale juustu, mis on 20 kuud laagerdunud, hea maitsega ja selline mõnusalt mure
Netcat
Abikokk
2012-03-19 15:08:31
Silja:
Kiilike:
Triinpvr:
Ühinen ka kiidulaluluga. Minu jaoks pea samal pulgal Ela Seemnesaiaga- suht sama maitse ja tekstuur (värskena vähemalt- eile just võrdlesin). Ela kasuks räägib, et 100%täistera.
Teine päts läheb. Ma muidu rohkem saibisööja, nisujahutoodetest tarbin ciabattat ja gruusia leibu, aga see on päris hea asi. Seisab kaua värske ka. Sõsartoode Rukkiröst mulle niivõrd ei meeldinud, oli kuidagi tuima maitsega võrreldes saibiga.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Trlp
Abikokk
2012-03-23 20:24:52
Vana-Torokse suitsukana...appi, ma ei ole aastaid päris-maitsega suitsukana saanud, see on tõeliselt hea.
Silja
Abikokk
2012-03-27 08:22:47
Abikaasa ostis eile poest Felixi Eco ketšupit ja see oli mu jaoks küll tõeline üllataja. Väga tomatine ja mõnus- samas maitse oli parajalt mahe. Pole ammu nii head ketšupit saanud.

Lavendlimesi.blogspot.com

Tziiki
Abikokk
2012-03-31 10:39:01
Kaks ülihead leidu poest: AS Rey marineeritud õrnsuitsu välisfilee ja OÜ Vireeda kodumaine õhuke rukkileib

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Enely
Abikokk
2012-04-10 23:51:16
Selga uued? banaanimaitselised küpsised on Selgale omaselt head :). Banaani lõhn on küll tugevam kui maitse, aga tee kõrvale sobivad nosida küll :)

Ega söömisel pole jõudu vaja, lased aga hammastel naks-naks käia

<< 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 >>