Poest positiivset (ehk õnnestunud ostud)

Silja
Abikokk
2012-12-10 18:02:00
Kiidan Valio Alma Koduseid jogurteid- valikus on maasikas, vaarikas ja vist oli metsmarja ka. Hästi kehasõbraliku koostisega- 5 komponenti ja meeldivad mulle väga võrreldes Tere Naturalsiga. Tere omadel on minu maitsele jaoks mingi ebameeldiv kõrvalmaitse, aga Alma omad on väga head ja puhta maitsega. Kahjuks on need ainult väiestes topsides. Võiks ikka suured ka olla- hea meelega ostaks neid liitri kaupa.

Lavendlimesi.blogspot.com

Kokkamas95
Abikokk
2012-12-10 22:37:25
Vanilje delikatessjogurt on imehea, mõnusalt koorene ja magus. Maasikajogurtit pole veel proovinud.

http://kokkamas95.blogspot.com/

Silja
Abikokk
2012-12-13 16:07:22
Muide La Cremadest oli juttu ja pean mainima, et mu meelest polnud viimane Mango jogurt üldse eriti magus. Kas oli partii selline või ongi nad nüüd hapumad. Mulle magusam istus rohkem. Ja uus sidruni oma oli küll mõnus- ja mu mäletamistmööda enne ostmist vaatasin ka, et poleks glükoosi-fruktoosi siirupit. Aga see võis olla ka meeltesegadus ja mingi muu lugemine...

Lavendlimesi.blogspot.com

Tziiki
Abikokk
2012-12-26 21:46:14
Otepää jõulupasteet, hea koostis ja hea maitse. Philadelphia sweet chilli toorjuust, mõnusalt vürtsikas, sobis kanarullide sisse imehästi.

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Tziiki
Abikokk
2013-01-04 00:13:15
Hiiu köögi kamakreem maitses imehästi :)

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Merilin
Abikokk
2013-01-04 13:50:00
Ma ei tea, kas keegi äkki on juba kiitnud, aga meil läheb pühadest saati juba mitmes pakk Liivimaa Lihaveise vorstikesi. Grilli alt läbi ja jube mõnusad. Müüvad kindlasti mahedaosakonnaga Rimid ja Nõmme turu sisehallis üks nurk.

Pisike ja Pisut Segi, teadagi...

Spiidi
Abikokk
2013-01-04 16:46:09
Thredahlia:
Ma ei tea, kas keegi äkki on juba kiitnud, aga meil läheb pühadest saati juba mitmes pakk Liivimaa Lihaveise vorstikesi. Grilli alt läbi ja jube mõnusad. Müüvad kindlasti mahedaosakonnaga Rimid ja Nõmme turu sisehallis üks nurk.
Kaubamaja ja Solarise Toidupood müüvad ka.

le D?ner

Netcat
Abikokk
2013-01-09 20:54:15
Pole ammu muljetanud... Aastalõpu üllatav avastus oli Selveri tiramisu-kook. Kui reeglina ei kannata ühtki poes karbiga müügil olevat kooki kui mitte maitse, siis vähemalt koostise pärast millegi muu kui kauasäiliva rekvisiidina kasutada, siis see on päris naturaalne: Kakaobiskviit, rõõskkoor, kohupiim, suhkur, kohviliköör, vaniljesuhkur, lahustuv kohv, želatiin, kakao. Päris söödava maitsega ka. Andunud tiramisu-fännile võib muidugi kahvatu või pisut vesise mulje jätta, aga on hästi täiendatav-kaunistatav kõikvõimalike lisanditega, näiteks võib sinna vedela šokolaadiga kirju peale teha või puistata üle granaatõunaseemnetega. Praegusel hooajal meeldis mulle panna sinna peale mandariinilõike. Suvel on ilmselt maasikaviilud ja paar rohelist lehte omal kohal. Nädalavahetusel leidsin Solarise koogiletist sellised kummalised asjad nagu "miniekleerid päris vahukoorega". Pöidlasuurused, pooleldi šokolaadi kastetud. Tegijat meelde ei jäänud. Olid vist tõesti päris, sindrid. Loodan, et jäävad pikemalt tootmisse.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Vandiste
Abikokk
2013-01-10 23:25:51
Avastasin, et provintsipoekestesse on müügile ilmunud Kreeka jogurt. Mulle väga meeldis tema konsistents. Hakkasin seetõttu tegema hommikuti "Prantslannad ei lähe paksuks kokaraamatust" seda võlukreemi - jogurti hulka lisan linaseemneõli, siis panen kaerahelbeid, natuke pähkleid (kui on), veidi mett ja värskelt pressitud apelsini mahla koos viljalihaga. Hästi mõnus ja siidjas, sulab suus :D.
Spiidi
Abikokk
2013-01-16 02:32:09
La Muu jäätis :) Vaatasin, et Nami avalehele on ka uudis nende kohta tekkinud. Olen seni küll vaid kohvijäätist proovinud ning see oli imeline. Suure jäätise-sõbrana olin ostes küll reserveeritud ootustega (teen peale jäätisemasina ostmist jäätist alati ise, tavalist poe-jäätis ei ole juba paar aastat otsnud) kuid tundub, et La Muu on tõsine konkurent mu enda jäätiste vastu :)

le D?ner

<< 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 >>