Netcat Abikokk 2013-01-25 21:52:28 |
Kätrin:
Piimapulber.
Rimi private label.
Need kaks asja koos annavad hetkel väga halva assotsiatsiooni. Minu tähelepanu juhiti just täna asjaolule, et mingid Rimi jaoks toodetud private labeli küpsised korjatakse parajasti tagasi, kuna nende tootmiseks on kasutatud Poola päritolu piimapulbrit, mis sisaldas rotimürki.
Vabandust väga, pole nagu selle rubriigi teema aga arvan, et hoiatus kuluks asja ette. Ärge ostke mingeid piimapulbrit sisaldavaid asju, kui pole teada, kus need tehtud on. Avasime just paki Rimi enda private-labeli soolapulgad juustuga. Mõnusad krõbedad, parajalt soolased ja juustused. Koostises kaunilt nisujahu, või, riivitud juust, sool, piimapulber. Väga väga hea leid! Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
helinamesi Kokaõpilane 2013-01-30 11:42:24 |
Liisi:
Jaa, mulle ka meeldivad.
Rimi toodangut mainiti siin juba, mistõttu kiidan Rimi Selection pastatooteid - mõnusalt suured teokarbid ja fussilid. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2013-01-31 14:27:30 |
Minu viimase aja toredaim avastus on Virumaal asuva Mesilille talu marjameed. Alguses tutvusin selle astelpajumeega, aga peale mitmendat-setmendat pudelit otsustasin, et jõhvika oma meeldib veelgi rohkem. Marjamesi on väga maitsev ja mulle meeldib just, et see on selline vedelapoolsem. Hommikul hea Kreeka jogurtile või pudrule niristada. Ostan Viimsi Marketist, aga tootja veebilehelt on kirjas ka ostukohtade info. (PS Tegemist on täiesti tasuta ja omaalgatusliku reklaamiga, väga mõnus toode on lihtsalt). | |
Netcat Abikokk 2013-01-31 17:47:02 |
Pille:
Kas see jõhvikamesi on nagu hapukas, või lääge nagu mesi ikka? (ma pole just suurem asi meesõber) Minu viimase aja toredaim avastus on Virumaal asuva Mesilille talu marjameed. Alguses tutvusin selle astelpajumeega, aga peale mitmendat-setmendat pudelit otsustasin, et jõhvika oma meeldib veelgi rohkem. Marjamesi on väga maitsev ja mulle meeldib just, et see on selline vedelapoolsem. Hommikul hea Kreeka jogurtile või pudrule niristada. Ostan Viimsi Marketist, aga tootja veebilehelt on kirjas ka ostukohtade info. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Tziiki Abikokk 2013-01-31 18:44:55 |
Otepää lihatööstuse toorvorstid (mingit uhkemat nime neil polnudki) 90% liha
tegin Jamie ainetel lehttaignapirukaid nendest-jäid väga mõnusad ja maitsekad (maitselt äädikased), soodsad olid ka :) As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2013-01-31 19:00:27 |
Netcat:
Eks ta ikka ole meemaitsega, aga minu jaoks üllatavalt marjane ja mõnus. Eks Sa pead ikka ise järele proovima, Netcat :P
Pille:
Kas see jõhvikamesi on nagu hapukas, või lääge nagu mesi ikka? (ma pole just suurem asi meesõber)Minu viimase aja toredaim avastus on Virumaal asuva Mesilille talu marjameed. Alguses tutvusin selle astelpajumeega, aga peale mitmendat-setmendat pudelit otsustasin, et jõhvika oma meeldib veelgi rohkem. Marjamesi on väga maitsev ja mulle meeldib just, et see on selline vedelapoolsem. Hommikul hea Kreeka jogurtile või pudrule niristada. Ostan Viimsi Marketist, aga tootja veebilehelt on kirjas ka ostukohtade info. |
|
Sasha Abikokk 2013-02-03 21:39:23 |
Attenzione! Rimis on müügil tomatimaitsega tomatid! Need kobartomatid punastes pappkarpides. | |
Kokkamas95 Abikokk 2013-02-08 21:12:45 |
Kiidan Tere La Crema koorest sidrunijogurtit, mõnusalt hapukas ja koorene. | |
Kelluke Kokaõpilane 2013-02-09 00:10:14 |
Tartu taluturult ostsin paar nädalat tagasi Raili koduleiva letist näkileiva tüüpi krõbuskeid, mis olid nii head, et kui paki lahti tegin, siis keerasin otsa ringi ja läksin ostsin 2 pakki veel. Lõunaturu Würtspoes olid ka väga maitsvad kuivatud õunarõngad (hästi mahlased, pehmed, kergelt nätsked). Ülemiste keskuse Würtspoes Tallinnas olid aga vaid tavalised ülikuivanud pisiksed kribalad, mis nägid hoopis teistsugused välja. Müüja küll kinnitas, et kõik tooted on Tartus ja Tallinnas ühed ja samad, aga ma kuidagi ei usu :-) | |
Tiina Abikokk 2013-02-09 23:44:34 |
Briisi plastkarbikeses vürtsikilufileed ja vürtsikilufileed õlis. Maitsevad palju paremini, kui need vaakumpakendis, mida tavaliselt olen ostnud. Õlis on eriti head. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
<< < 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 > >> |