Zapxpxau Abikokk 2013-01-20 16:28:20 |
Realisatsioonikeskusest sain 1€ eest öko-märgistusega kirsimoosi. Väga hea moos! 75% puuvilja, agaavisiirup ja sidrunimahl. Nii hea kirsi maitse, moos ei ole ka väga magus (mis on tihti poemooside probleem). Ei saa aru miks see seisma on jäänud. | |
Kätrin Abikokk 2013-01-22 22:21:47 |
Avasime just paki Rimi enda private-labeli soolapulgad juustuga. Mõnusad krõbedad, parajalt soolased ja juustused. Koostises kaunilt nisujahu, või, riivitud juust, sool, piimapulber. Väga väga hea leid! | |
Fre Abikokk 2013-01-22 23:50:15 |
Minule on hakanud väga meeldima Rimi valmispakendatud toores liha. Normaalse hinnaga ja normaalses vormistuses, näiteks kaelakarbonaadi tükid on kenad õhukesed, mitte nagu Selveri lihaletis kus sageli on lõigud ühest servast 2 cm kõrgused ja teisest 4 cm kõrgused. Jube mugav kiiresti kaasa haarata. | |
Amanda-Riin Kokaõpilane 2013-01-24 17:43:04 |
La Crema jogrtid. Ma söön jälle jogurtit. Pole lääged magusad ja seetõttu ka maitse ja lõhn kohe tunda. Super. Ma loodan, et eestlaste läägelt magusate jogurtite armastus ei sunni neid seda muutma. Mul läheb keel rulli lihtsalt teisi jogurteid vaadates juba. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2013-01-24 18:03:38 |
Amanda-Riin:
Ehee, maitsed on nii erinevad :) Loe seda :)
La Crema jogrtid. Ma söön jälle jogurtit. Pole lääged magusad ja seetõttu ka maitse ja lõhn kohe tunda. Super. Ma loodan, et eestlaste läägelt magusate jogurtite armastus ei sunni neid seda muutma. Mul läheb keel rulli lihtsalt teisi jogurteid vaadates juba. |
|
Netcat Abikokk 2013-01-24 19:17:03 |
Zapxpxau:
Suur tänu vihje eest, head kirsimoosi otsin alati tikutulega taga. On tõesti hea hapu maitsega moos. Väga vedel ainult, kui kedagi veel huvitab. See ei ole moos, mida väga määrida saab, pigem valad nagu kastet.
Ma kah ei suutnud välja mõelda, miks see seisma on jäänud. Läheks tagasi ja ostaks hea meelega terve kastitäie, aga BB on 23.07 käesoleval aastal. Selle ajaga ei jõua kuigi palju moosi ära tarvitada. Kellel peres suured moosisöödikud, neile soojalt soovitan. Realisatsioonikeskusest sain 1€ eest öko-märgistusega kirsimoosi. Väga hea moos! 75% puuvilja, agaavisiirup ja sidrunimahl. Nii hea kirsi maitse, moos ei ole ka väga magus (mis on tihti poemooside probleem). Ei saa aru miks see seisma on jäänud. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Fre Abikokk 2013-01-24 23:30:22 |
Kas see moos on teil Tallinna realiseerimiskeskuses, Selveri taga, või mingis muus asulas? | |
Liisi Abikokk 2013-01-25 00:28:28 |
Rimi toodangut mainiti siin juba, mistõttu kiidan Rimi Selection pastatooteid - mõnusalt suured teokarbid ja fussilid. | |
Zapxpxau Abikokk 2013-01-25 13:37:27 |
Fre:
On vist sama firma pood, mis too Tallinna oma, aga kohalik, Kuressaares.
Võibolla müüdi ka Tallinnas, igatahes on siin moos otsas!
Kas see moos on teil Tallinna realiseerimiskeskuses, Selveri taga, või mingis muus asulas? |
|
Netcat Abikokk 2013-01-25 18:21:08 |
Fre:
Tallinnas on nad Kadaka selveri taga, endise säästuka halli kõrval. Õhtuti lahti 20-ni, jäi ukselt meelde. Ja kui mina käisin oli neid moosipurke seal veel terve virn.
Aprikoosimoosi oli ka, aga seda ma pole veel proovinud. Kas see moos on teil Tallinna realiseerimiskeskuses, Selveri taga, või mingis muus asulas? Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
<< < 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 > >> |