Põrnikas Abikokk 2008-09-06 23:55:31 |
mõnus teema. väga mõnus kohe. järgmise nädala olen oma köögist eemal, aga tagasi jõudnuna üritan teile kindlasti järele jõuda. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-09-07 07:41:23 |
Ssille:
Ssille, ei ole fotokonkurss :) Eva pidas ilmselgelt seda silmas, et kotlett ei ole nüüd kulinaarias kõige ilusam eksemplar (no nt võrreldes marjakoogikesega), nii et seda "ilusaks" pildistada saab raske olema. Kaunid fotod on aga alati boonuseks ja kui pilte on, siis neid võiks siin kindlasti jagada!
Vabandust kui ma kehvade piltidega teemat rikkusin! Ega ma ei ole algseid kooskokkamise reegleid uurinud, on see eelkõige fotokonkurss? Need pildid on mul ammu tehtud ja lihtsalt selleks, et jäädvustada, milline toit oli. Ma kavatsen kindlasti veel mitmeid kotlette katsetada, sest mulle sellised toidud meeldivad ja eks ma nüüd püüan veidi kaunimaid pilte teha. |
|
Ussicke Abikokk 2008-09-07 09:29:42 |
Jee, debüteerin ja osalen kindlasti - mulle sellised köögiviljaleiutised väga maitsevad! | |
Eva Abikokk 2008-09-07 10:42:45 |
Pille:
No just, seda minagi, et kotleti ja pavlova koogi iluduskonkursi võidaks teadagi kes!
Ssille, ei ole fotokonkurss :) Eva pidas ilmselgelt seda silmas, et kotlett ei ole nüüd kulinaarias kõige ilusam eksemplar (no nt võrreldes marjakoogikesega), nii et seda "ilusaks" pildistada saab raske olema. Kaunid fotod on aga alati boonuseks ja kui pilte on, siis neid võiks siin kindlasti jagada! |
|
Nipitiri Abikokk 2008-09-07 16:52:10 |
Kas toorest kartulist tehtud kotletilaadsed ka arvesse võiksid minna, või on need ikka pigem pannkoogid? | |
Eva Abikokk 2008-09-07 17:03:22 |
Esiteks tänan kooskokkamise teema autorit, sain maitsva lõunasöögi! :) Võtsin kotlettide tegemise aluseks siit nami-namist suvikõrvitsakotlettide retsepti; koguseid sai pandud täpselt nii palju nagu toormaterjali oli, aga nii porgand, kartul kui suvikõrvits said kõik esindatud. Maitselt lihtne, aga hea. Järgmisel korral olen maitseainete kasutamisega julgem (tõenäoliselt läheb tšilli käiku). Küpsetatud kotletid maitsestasin (ja kaunistasin) enne suhu pistmist tüümiani ja sojakastmega. | |
Nipitiri Abikokk 2008-09-08 09:07:27 |
[1quote]Kas toorest kartulist tehtud kotletilaadsed ka arvesse võiksid minna, või on need ikka pigem pannkoogid?[/quote] Kuna sarnaseid asju siin retseptikogus siiski kotlettideks nimetatakse, siis lähevad kirja eilsed kartulikotletid toorest riivitud kartulist: 5-6 kartulit riivida, segada 2 muna, 1tl soola ja 2 spl jahuga - võib ka panna nt küüslauku ja tilli vmt. Praadida õli ja või segus aeglaselt kuldpruuniks. | |
Ssille Kokaõpilane 2008-09-08 10:37:21 |
Tegin Maire Suitsu kokaraamatust leitud retsepti järgi juustumaitselisi suvikõrvitsapätsikesi. Mulle maitsesid! | |
Maris Abikokk 2008-09-08 14:18:18 |
Valmis! :) Tegin suvikõrvitsakotlette. Juurde serveerisin meestemoosi (seenteta), selline mõnus magushapu lisand. Jätsin oma kommentaari retsepti juurde, aga lisan veel, et praadimisaeg peaks olema pikem kui 3-4 minutit, mis retseptis on toodud. Eriti õnnestunuks ma oma seekordset lõunat ei pea, sest kotletid ei tahtnud koos püsida (teine pannitäis tuli parem, sest kotletisegu oli saanud seista)., See aga ei morjenda mind, teen köögiviljakotlette edaspidigi. | |
Kait Abikokk 2008-09-08 15:12:52 |
väga hea teema. olen juba paar aastat hoogu võtnud, et porgandikotlette teha, need on nii head. Nüüd teen kindlasti ära.
P.S lootsin, et tuleb mingi seeneteema....ja tuligi. Mingi seenekotleti variandi peab ka kindlasti ära proovima! Huvitav, mis siis välja tuleb, kui seen ja porgand kokku panna? [b][i]Üks hea keretäis kulub alati ära!\nkokkamine.blogspot.com |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |