Ssille Kokaõpilane 2008-09-13 23:16:05 |
Seene-sibulatäidisega kartulikotletid: | |
Mann Abikokk 2008-09-14 14:52:11 |
Meil olid täna jälle kotletikud, seekordne lisandus oli tomati ja rohke sibula näol. Eile siis oli nõnna: kartuli-lehtmangoldi-basiiliku-porgandi-küüslaugu kotlette. | |
Hexy Abikokk 2008-09-14 22:30:58 |
mina tegin kartuli-juustukotlette, aga unustasin pildistada ;) head olid tõesti, retsepti sain siit foorumist | |
Maris Abikokk 2008-09-15 15:20:54 |
Valmistasin kartulikotlette. Ühtegi retsepti eeskujuks ei võtnud, tegin enesetunde järgi, aga nüüd vaatan, et ma ei leiutanudki jalgratast :) Keedetud kartulid (umbes 600 g) riivisin ära, lisasin ROHKELT värsket peterselli ja rohelist sibulat. Segasin 3 lahtiklopitud munaga, maitsestasin pipraga. Praadisin võiga mõlemalt poolt krõbedaks. Tulid ilusad ja hea maitsega, aga kui oleks näiteks suvikõrvitsat lisanud, siis oleks mahlasem tulemus. Väga hea ja lihtne kodune toit. Pean lisama, et maitseroheline või mingi huvitav maitseaine on köögiviljakotlettide puhul ko-hus-tus-lik! | |
Hexy Abikokk 2008-09-15 17:46:20 |
tegin kartulikotlette. head olid seenekastme kõrvale süüa. aga jälle läks meelest ära pilti teha. | |
Tullia Abikokk 2008-09-15 21:20:04 |
Mul valmisid ka täna köögiviljakotletid. Peamiselt kartulist, aga sibulat ja porgandit panin ka maitseks. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-09-15 21:34:16 |
Tegin eile lõunasöögiks kapsakotlette tilliga, kõrvale bulgaaria letšo: | |
Kait Abikokk 2008-09-16 09:40:43 |
ma tegin eile kartuli-sibula-juustukotlette või siis tegelikult kotleti ja pannkoogi vahepealseid pätsikesi, sest tainas oli liiga vedel, et otseselt käe vahel vormida ja liiga paks, et päris pannkoogiks pidada. Purustatud toorele kartulile lisasin muna, sibulat ja riivitud juustu.
Mulle hirmsasti maitsevad sellised toorest kartulist tehtud kotletid ja tahaks selliseid teha ka seenetäidisega. Aga kuidas see taigen nii paksuks saada, et saaks ka täidise sinna sisse vormida? Mõtlen, et kui vedelikku vähemaks nõrutada ja jahu hulka panna, kas siis äkki liiga tihked plönnid järgi ei jää? Kas on ettepanekuid? [b][i]Üks hea keretäis kulub alati ära!\nkokkamine.blogspot.com |
|
Põrnikas Abikokk 2008-09-16 23:25:12 |
meil olid täna lõunaks suvikõrvitsa-päikesekuivatatud tomati kotletid. maitsesid päris toredalt. Aga tainas jäi tsiba vedel ja kole keeruline oli neid pätsikesi pannil ümberkeerata, ilma et nad laiali pudeneksid. Järgmise katsetuse teen vast mõnd konkreetset retsepti järgides, ehk siis on tainas kergemini käsitsetav.. | |
Ragne Abikokk 2008-09-17 10:23:48 |
Võtsin ka siis köögiviljakotlettide tegemise ette, täpsemalt siis tegin rabedaid aedviljakotlette. Neid olen varem enne ka teinud ning võin täiesti julgelt öelda, et need ühed mu lemmikud.. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |