KOKKAME KOOS # 8: KÖÖGIVILJA- JA SEENEKOTLETID

Marju
Abikokk
2008-09-17 13:47:32
Minu poolt kotletid kartuli ja kikerhernestega. Kikerherned pidid peaaegu ära söödud saama enne kotletti jõudmist ("no mulle niiiiii maitsevad" ütles hooga herneid noppiv väike väänik...). Neile lisaks siis köögikombaini sibul, küüslauk, petersell, maitseaineid, pärastpoole ka pisut jahu ja küpsetuspulbrit. Jäid sellised pehmed kotletikesed.
Kraabits
Kokaõpilane
2008-09-17 16:32:00
Osalen siis esimest korda kooskokkamises. Tegin Nami-Nami retsepti järgi kartuli-seenekotlette. Väga maitsvad olid. Aitäh Pille hea mõtte eest!
Nele
Kokaõpilane
2008-09-17 16:41:49
Nämma....sain just oma esimesed kapsakotletid valmis ja ära ka söödud. Väga maitsvad olid, retsept pärineb siitsamast retseptikogust (kapsakotletid). Panin oma fantaasia ka tööle, sest kahjuks polnud mul midagi muud huvitavat sinna maitseks lisada ning seetõttu reisis munade hulka ka peotäis kamapalle ja punaseid ube. See toit sobib ka väga hästi rubriiki "vaese tudengi lõuna" :) Pilte kahjuks pole, sest mul pole fotokat kaasas siin ülikoolilinnas... Kui kodus midagi sarnast teen, siis juba koos fotodega.

Elu on ebakindel. Söö kõigepealt magustoitu.

Mann
Abikokk
2008-09-17 20:09:34
Täna tegin spinatikotlette. Mina olin väga rahul, muu pere ei arvanud halligi kaunist vegetaarkotletikust. Juustu panin pisut rohkem ja muskaati riivisin ka hulka.
Kardemon
Abikokk
2008-09-18 20:51:04
tegin kapsa-porgandi kotlette. kui koju satub veel juurvilju, siis ilmselt teen veel mõnda lihatut kotletti. kui midagi muud pähe ei tule tegemiseks. kui seda kooskokkamist poleks olnud, siis selle võimaluse peale äkki polekski tulnud :) mul väga sellise klassikalise kotleti kujuga nad ei tulnud.. aga eelpool olevates postitustes on ikka täitsa kotletid :) äkki petaks isegi kodused lihasöödikud ära kui mõnda neist prooviks :)

http://kardemon.blogspot.com

Nipitiri
Abikokk
2008-09-19 10:25:02
Tegin eile pastinaagikotlette. Kuna plaanisin neid seekord põhisöögiks, mitte lisandiks kala/liha juurde, siis tegin üüratu koguse ja praadimise lõpus hakkas meenuma, miks ma sagedamini kotlette ei tee (viimased laarid "päris" kotlette olengi ahjus küpsetanud). Kotletid tulid väga head, pastinaagi magusus ei hakanud domineerima ja ei seganud neid sööjaid, kes tavaliselt pastinaagist vaimustuses pole. Kõrvale pakkusin hapukoorega segatud rohelist sibulat. Mobiili-pildid ei taha õhtupimeduses enam üldse välja tulla.
õunapuu
Abikokk
2008-09-19 10:50:18
Peaks ka siis ikka pastinaagi kotlettide tegemise ette võtma. Kord oli juba mõte, kuid siis arvasin, et ehk jäävad liiga pastinaagised...
Hexy
Abikokk
2008-09-19 18:17:33
tegin eile kõrvitsakotlette. (nami-nami retsept). maitselt olid väga head, aga tainas oli nii vedel et pidin lusikaga pannile tõstma. ei tea mis ma siis valesti tegin.

Hexy asjatab

Hexy
Abikokk
2008-09-19 22:44:37
täna tegin ahjus porgandikotlette (nami-nami retsept). maitses hea!!!

Hexy asjatab

Põrnikas
Abikokk
2008-09-20 00:13:54
mul siis teiseks katsetuseks porgandi-õuna kotletid. retsept pärit aive luigela raamatust "targalt toitudes terveks", ainult tsiba seeni segasin ka hulka ja küpsetasin ahjuplaadil. tulemus oli pigem õunane kui porgandine, kuid mõnus; järgmisel korral lisan kindlasti ka sibulat.
<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 >>