Ragne Abikokk 2008-09-26 10:44:48 |
Pille:
Pille kartulikotletid tunduvad nii mõnusad. Endal on viimasel ajal köömne vaimustus peal, peaks ka köömneid aedviljakotlettides kasutama. Nädalavahetusel oli plaan jälle aedviljakotlette meisterdada.
Tegin täna kartulikotlette köömnetega. Mõnus amps oli, kindlasti teen tulevikus jälle. http://farm4.static.flickr.com/3247/2887211115_3bfe705812_m.jpg |
|
Marju Abikokk 2008-09-27 12:28:24 |
Nii palju ilusaid kotlette on tehtud ja mulle tundub, et mulle meeldiksid just keedetud toorainest tehtud. Kuid tegin ka täna kiiruga ühed kotletid - riivitud porgand, kartul, juust, natuke saia ja paar muna. Muidugi jäid toored, ei tea, kas peaks veel ahjus edasi küpsetama. Laps mugib mõnuga keedetud lillkapsast nüüd, kotlettide kohta arvas, et "pahasust on küll". Hiljem: lisan pildi ka nüüd oma üleküpsetatud veidike kuivaks tõmbunud kotlettidest: | |
Nummikene Kokaõpilane 2008-09-27 15:12:54 |
Et olen teid alles leidnud, siis sellest koos kokkamisest ma nüüd aru ei saa, kas käite kusagil kordamööda koos, neid kotlette tegemas või kuidas? Vabandan muidugi ka et asjale pihta ei saa. :mad Liha teeb tigedaks!!! |
|
Spidur Abikokk 2008-09-27 16:37:46 |
Mina tegin kartulikotlette toorest kartulist. Praadisin vaikselt kaane all ja tooreks ei jäänud. Retsept siis selline et: 400 g toorest jämedalt riivitud kartulit (mahl pigista välja) 1 hakitud sibul 2 muna 2 sl jahu soola pipart 50 g pehmet kitsejuustu Segasin kõik segamini ja praadisin pannil, kaane all kotletid. | |
Nämmu Abikokk 2008-09-27 22:34:18 |
tegin suvikõrvitsakotlette. Lihtsalt riivisin kõrvitsa, juurde muna, jahu, maitseained. Väga mõnusad tulid, head kuumalt koos hapukoorega. Kaie |
|
Kardemon Abikokk 2008-09-28 21:13:20 |
Nummikene:
peakokk Pille annab ülesande ja seletab selle lahti kui teema püstitab. ja siis igaüks oma kodus, endale sobival ajal kokkab. tehtud söögist teevad paljud pildi ja siis panevad vastavasse teemasse üles. vaata kooskokkamise seletust siin.
selline nagu enda harimise projekt :) soovitan kaasa lüüa! Et olen teid alles leidnud,siis sellest koos kokkamisest ma nüüd aru ei saa,kas käite kusagil kordamööda koos,neid kotlette tegemas või kuidas?Vabandan muidugi ka et asjale pihta ei saa.:mad http://kardemon.blogspot.com |
|
Nummikene Kokaõpilane 2008-09-28 22:18:05 |
Aitäh Kardemonile, et ma asja uurisin ja oma huvides ka need Nami-Nami porgandikotletid mannaga ära tegin, siis võib öelda, et minu debüüt on siis tehtud. Et ei olnud öeldud, kas porgand peaks olema keedetud või toores, siis mugav inimene, nagu ma olen, tegin toorest porgandist. Ja uskumatu asi, minu 20 aastane tütar, kes suure surmaga on hakanud supi sees porgandit sööma, sõi need ära ja kiitis, et täitsa head.
Ise olen sama meelt, juurde pakkusingi kodujuustu, mis kogemata kombel kodus olemas oli.
Kuid küsimus ikkagi jääb, kas peaks porgand olema siis keedetud või ei? Liha teeb tigedaks!!! |
|
Stardust Abikokk 2008-09-29 11:58:07 |
Nummikene:
Kui retseptis ei ole öeldud, et on vaja võtta keedetud porgandid, siis ilmselgelt on tarvis hoopis tooreid.
Aga minu meelest ei ole söögitegemise puhul mingit "peab"-faktorit, ikka enda soovi ja maitse kohaselt... Kuid küsimus ikkagi jääb,kas peaks porgand olema siis keedetud või ei? |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-09-29 12:02:58 |
Stardust:
Ma olen Stardustiga sama usku - kui retseptis on öeldud, võta porgandit, siis eeldatakse ikka toorest porgandit :) Kui on vaja keedetud köögivilju, siis on öeldud seda kas ainete loetelus või siis retsepti kirjelduses..
Need konkreetsed porgandikotletid olid näiteks toore porgandiga tehtud, nii et Nummikene tegi täitsa õigesti.
Nummikene:
Kui retseptis ei ole öeldud, et on vaja võtta keedetud porgandid, siis ilmselgelt on tarvis hoopis tooreid.Kuid küsimus ikkagi jääb,kas peaks porgand olema siis keedetud või ei? |
|
Kiilike Abikokk 2008-09-29 23:00:05 |
Lõpuks sain mina ka uue pildi köögiviljakotlettidest. Seekord sattusid käepärast olema kõrvits, porru ja porgand. Lisasin riivitud/ hakitud värskele 1 muna ja tunde järgi mannat ning veidi jahu, muskaatpähklit nning soola. Serveerisin küüslauguse hapukoorega | |
<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 > >> |