KOKKAME KOOS # 8: KÖÖGIVILJA- JA SEENEKOTLETID

Enely100
Abikokk
2008-09-20 16:17:52
tegin täna siis ka köögiviljakotlette...täiesti oma looming...sisse sai siis lükatud riivitud kartulit, riivitud porgandit, riivjuustu, muna, nats jahu ja maitseaineid...täitsa söödavad paksu külma hapukoorega...pilti kahjuks pole, sest fotokas rändab koos meespoolega välisriikides..
Frieda
Abikokk
2008-09-20 17:42:43
Sain ka oma porgandikotletid tehtud.

Söömine on ainus töö, mis toidab

Kait
Abikokk
2008-09-21 14:52:51
Frieda, see on kõige ilusam köögiviljakotletide pilt, mida ma näinud olen :D

[b][i]Üks hea keretäis kulub alati ära!\nkokkamine.blogspot.com

Frieda
Abikokk
2008-09-21 16:01:31
Kait:
Frieda, see on kõige ilusam köögiviljakotletide pilt, mida ma näinud olen :D
Kait, aitäh! :)

Söömine on ainus töö, mis toidab

Berit
Abikokk
2008-09-21 17:11:08
Tegin ka köögiviljakotlete kaalikast, porgandist ja suvikõrvitsast. Juurde panin hapukoort & mannat. Kui algul panni peal praadides tuli kokku üks köögiviljapuder, siis otsustasin ülejäänud ahju pista ja õigesti tegin ;). Maitsesid hääd
Kajakas
Abikokk
2008-09-21 19:24:41
käisime metsas ja sain väga vähe puravikke, seega oli ülimalt õige hetk ka kooskokata. Tulid maitsvad. Retsept on see.

proua söögisõltlane

Kardemon
Abikokk
2008-09-21 21:06:42
ma tegin vahepeal suvikõrvitsa-juustu kotlette. ühtegi retsepti ei jälginud. ja see oligi mu viga. sellised plönnid tulid välja... pilte ei tahtnudki teha :) soojalt olid aga üsna head.

http://kardemon.blogspot.com

Väike My
Kokaõpilane
2008-09-22 17:40:05
Mina tegin juustuseid kartulikotlette. Alustuseks proovisin ainult kartul-muna-juust-maitseained varianti, aga alustuseks ei tulnud kotlettide vormimisest midagi välja, õnnestus vaid suure lusikaga seda segu pannile pätsutada. Samas oli selle versiooni maiste mulle meeldivam kui järgmistel, millele sai natuke jahu juurde segatud, kuigi ega needki pahad polnud. Igatahes oli põhjust meeles mõlkunud katsetus ära teha ja selle võib edukaks lugeda, peaks teinekordki tegema.
Gegegerda
Abikokk
2008-09-22 18:18:24
Minu imemaitsvad kabatšokikotletid. täpsemalt saab lugeda blogist.

www.gegegerda.blogspot.com

Sussukas
Abikokk
2008-09-22 18:29:40
Väike My:
Mina tegin juustuseid kartulikotlette. Alustuseks proovisin ainult kartul-muna-juust-maitseained varianti, aga alustuseks ei tulnud kotlettide vormimisest midagi välja, õnnestus vaid suure lusikaga seda segu pannile pätsutada. Samas oli selle versiooni maiste mulle meeldivam kui järgmistel, millele sai natuke jahu juurde segatud, kuigi ega needki pahad polnud. Igatahes oli põhjust meeles mõlkunud katsetus ära teha ja selle võib edukaks lugeda, peaks teinekordki tegema.
Minu kogemused on sarnase retseptiga. Aga seal oli osa kartulitest kästud riivida peenikese riiviga umbes 1/3 kartulitest. See tekkitas selle tiheda massi sinna vahele.

Vanad inimesed on väikesed sellepärast, et neil on väikesed kepid

<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 >>