Kirsike Abikokk 2010-01-31 19:24:17 |
Olen ka nüüd Bertinet' tehnika järgi kaks korda taigent teinud, supertulemus! | |
Qsti Abikokk 2010-02-01 13:00:41 |
Mina jätkuvalt kummardan Bertinet'd! :D | |
Elis Abikokk 2010-02-11 09:06:41 |
Tegin siinsest kohupiimastritslist inspireeritult aprikoosi-kohupiimastritsli ja tuli väga hea. Taigen kerkis väga hästi ja jäi mõnus pehme. | |
Triinpvr Abikokk 2010-02-21 22:57:07 |
Täna küpsetasin väga maitsvat saia - Monkey Bread Sai tuli tõesti hõrk, soovitan soojalt :) | |
Dinnu Kokaõpilane 2010-03-06 21:13:19 |
Tegin täna Bertinet' retsepti ja tehnika järgi pärmitainast dallase saiu. Minu arvates õnnestusid suurepäraselt. Taigen kerkis mehiselt ja saiad said pehmed ja ilusa tekstuuriga aga mehe arust nagu tavalised kodusaiad ikka. Oi kui kurjaks ma sellise kommentaari peale sain :mad: Dallase täidise retsepti näppasin Qstu blogist :) | |
Sasha Abikokk 2010-03-06 23:56:11 |
Triinpvr:
Monkey Bread - see on äratundmisrõõm, aga mina teen seda soolasena ja ei veereta tükke pallikesteks, vaid jätan suvalise kujuga.
Täna küpsetasin väga maitsvat saia - Monkey Bread Sai tuli tõesti hõrk, soovitan soojalt :) |
|
Seele Kokaõpilane 2010-03-11 15:56:43 |
http://www.nami-nami.ee/recipe.php?q=detail&pID=9988 Tegin selle retsepti järgi, täpselt nii nagu retseptis õpetatud aga koorik jäi millegipärast kõva ja küpsemisaega tuli ka pikendada. Kindlasti loll küsimus aga kas pärmitaigna küpsemine toimub ka siis kui ta juba ahjust välja võtta n.ö. järelvalmimine ? Kas on keegi proovinud seda saia teha? Kuidas õnnestus? Miks koorik kõvaks läheb.... äkki temp vähendada...? | |
Tiina Abikokk 2010-03-11 21:47:13 |
seele:
Pärmitaina küpsetis jääb enamasti sellepärast kõva, kui liiga palju jahu on ja liiga kaua küpsetada. Minu teada mingit järelvalmimist ei toimu. http://www.nami-nami.ee/recipe.php?q=detail&pID=9988 Tegin selle retsepti järgi, täpselt nii nagu retseptis õpetatud aga koorik jäi millegipärast kõva ja küpsemisaega tuli ka pikendada. Kindlasti loll küsimus aga kas pärmitaigna küpsemine toimub ka siis kui ta juba ahjust välja võtta n.ö. järelvalmimine ? Kas on keegi proovinud seda saia teha? Kuidas õnnestus? Miks koorik kõvaks läheb.... äkki temp vähendada...? Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Seele Kokaõpilane 2010-03-12 14:27:10 |
Tiina:
Jahu sai isegi vähem pandud kui retseptis kirjas. Küpsetus aega pikendasin küll, sest seest tundus nätsa. Või äkki peabki välja võttes selline olema ja jahtudes muutub alles normaalseks..??? seele:
Pärmitaina küpsetis jääb enamasti sellepärast kõva, kui liiga palju jahu on ja liiga kaua küpsetada. Minu teada mingit järelvalmimist ei toimu.http://www.nami-nami.ee/recipe.php?q=detail&pID=9988 Tegin selle retsepti järgi, täpselt nii nagu retseptis õpetatud aga koorik jäi millegipärast kõva ja küpsemisaega tuli ka pikendada. Kindlasti loll küsimus aga kas pärmitaigna küpsemine toimub ka siis kui ta juba ahjust välja võtta n.ö. järelvalmimine ? Kas on keegi proovinud seda saia teha? Kuidas õnnestus? Miks koorik kõvaks läheb.... äkki temp vähendada...? |
|
Triin Abikokk 2010-03-12 14:47:47 |
mul ema teeb peale saia ahjust võtmist kooriku kergelt märjaks ja siis paneb rätiku alla jahtuma ja tõmbab pehmeks. Ma ise olen vaadanud, et koorik tõmbab pehmeks ka niisama räti all olles ja siis jääb alles ka see mõnus krõbedus. Aga äkki oli sul liiga jahe ahi? Leivaga on nt nii, et kui panna liiga jahedasse ahju, saab nii kõva koorik, et võta või saag. Ma panen 230*peale ja siis mõne hetke pärast võtan temperatuuri 200* peale, siis saab koorik paras ja ei murra nuge ega hambaid :). | |
<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 > >> |