Postitusi: 2
Tiitel: Kokaõpilane
2010-03-12 14:27:10 |
Tiina:
Jahu sai isegi vähem pandud kui retseptis kirjas. Küpsetus aega pikendasin küll, sest seest tundus nätsa. Või äkki peabki välja võttes selline olema ja jahtudes muutub alles normaalseks..???seele:
Pärmitaina küpsetis jääb enamasti sellepärast kõva, kui liiga palju jahu on ja liiga kaua küpsetada. Minu teada mingit järelvalmimist ei toimu.http://www.nami-nami.ee/recipe.php?q=detail&pID=9988 Tegin selle retsepti järgi, täpselt nii nagu retseptis õpetatud aga koorik jäi millegipärast kõva ja küpsemisaega tuli ka pikendada. Kindlasti loll küsimus aga kas pärmitaigna küpsemine toimub ka siis kui ta juba ahjust välja võtta n.ö. järelvalmimine ? Kas on keegi proovinud seda saia teha? Kuidas õnnestus? Miks koorik kõvaks läheb.... äkki temp vähendada...? |
2010-03-11 15:56:43 |
http://www.nami-nami.ee/recipe.php?q=detail&pID=9988 Tegin selle retsepti järgi, täpselt nii nagu retseptis õpetatud aga koorik jäi millegipärast kõva ja küpsemisaega tuli ka pikendada. Kindlasti loll küsimus aga kas pärmitaigna küpsemine toimub ka siis kui ta juba ahjust välja võtta n.ö. järelvalmimine ? Kas on keegi proovinud seda saia teha? Kuidas õnnestus? Miks koorik kõvaks läheb.... äkki temp vähendada...? |