Pille Nami-Nami peakokk 2011-02-18 10:17:00 |
Tegin ka krõbedat kana magushapus kastmes. Kuna Johanna on mu hää sõbranna (oleme korduvalt kohtunud ja iganädalaselt ühenduses), siis lähtusin eelkõige ikka tema retseptist (a la paneerisin kanatükke kartulitärklises, mitte maisitärklises), kuigi võtsin arvesse nami-namikate soovitust teha rohkem kastet. Väga maitsev oli - Nora sõi ära päris mitu kanatükki ja Kristjan võttis kolm taldrikutäit! | |
Kairit Abikokk 2011-02-18 18:13:06 |
Pille:
Tegin ka täna perele neid kiidetud krõbedaid kanatükke magushapu kastmega. Kiidan mina ka! Mätserdamist oli jah omajagu, aga tulemus vääris seda igati. Köögist oleks nagu sõda üle käinud...
Retseptile võiks lisada ainete loetellu ka kartulijahu. Mina vaatasin poodi minnes ainete nimekirja üle ja kartulijahu seal polnud, seega poest ei ostnud. Veidi maisitärklist oli ainult kodus, sellega paksendasin kastme. Seega kanad paneerisin tavalise jahu ja maisitärklise segus. Kartulijahuga oleks vist veel maitsvam tulnud. Ja riisiäädika asemel kasutasin riisiveiniäädikat...ei tea, kas neil on suur vahe? Veidi murelikuks teeb muidugi see koletu õli kogus-nii kastmes kui ka siis kana praadides ;))) Tegin ka krõbedat kana magushapus kastmes. Kuna Johanna on mu hää sõbranna (oleme korduvalt kohtunud ja iganädalaselt ühenduses), siis lähtusin eelkõige ikka tema retseptist (a la paneerisin kanatükke kartulitärklises, mitte maisitärklises), kuigi võtsin arvesse nami-namikate soovitust teha rohkem kastet. Väga maitsev oli - Nora sõi ära päris mitu kanatükki ja Kristjan võttis kolm taldrikutäit! |
|
Kiilike Abikokk 2011-02-18 21:00:47 |
Pille:
Jõudsin minagi täna selle toiduni ja pean ühinema kiitjatega. Tegin samuti rohkem kastet ja paneerisin kana kartulitärklises. Praadisinosade kaupa mitte nii rohkes õlis ja tõstsin kõrvale. Alguses muutusid kanatükid pehmeks kuid enne kastesse panemist panin mõneks hetkeks tagasi pannile kus praadinud olin ja siis muutusd nad vägagi krõbedaks ning jäid ka kastesse pannes krõbedamaks st pehmeks ei muutunud küll ükski tükk mida sõin. Kasutasin ketšupit mille kuumutamisel tekib kergelt hapukas maitse ning seetõttu panin veidi vähem riisiäädikat. Lisasin veidi ka suhkruhernest meile meeldis :)
Tegin ka krõbedat kana magushapus kastmes. Kuna Johanna on mu hää sõbranna (oleme korduvalt kohtunud ja iganädalaselt ühenduses), siis lähtusin eelkõige ikka tema retseptist (a la paneerisin kanatükke kartulitärklises, mitte maisitärklises), kuigi võtsin arvesse nami-namikate soovitust teha rohkem kastet. Väga maitsev oli - Nora sõi ära päris mitu kanatükki ja Kristjan võttis kolm taldrikutäit! http://www.nami-nami.ee/recipe/image/10880kanaNAMI.jpg |
|
h_s Kokaõpilane 2011-02-18 22:12:27 |
Pille:
Kaks küsimust - esiteks, kas Nami-Nami retsept on juba mugandatud nii, et kastet tuleb rohkem või tuleb seal koguseid suurendada? Ja teiseks, olen juba mitu korda poes vaadanud, aga talisibula nimelist asja ei ole müügil näinud. Kuidas sellega siis ikkagi on? Kas see roheline sibul, millel on valge alumine osa, ongi talisibul? Tegin ka krõbedat kana magushapus kastmes. Kuna Johanna on mu hää sõbranna (oleme korduvalt kohtunud ja iganädalaselt ühenduses), siis lähtusin eelkõige ikka tema retseptist (a la paneerisin kanatükke kartulitärklises, mitte maisitärklises), kuigi võtsin arvesse nami-namikate soovitust teha rohkem kastet. Väga maitsev oli - Nora sõi ära päris mitu kanatükki ja Kristjan võttis kolm taldrikutäit! |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-02-19 09:14:30 |
h_s:
Siinne retsept on juba mugandatud, st suurema kastmekogusega.
Talisibul ja roheline sibul ei ole päris see ja sama (talisibul kannatab nt edukalt kuumutamist, meie roheline veidi vähem edukalt), aga asendamiseks sobib küll. Pannile viska siis ainult alumine, valge osa!
Kiilike, mul püsisid ilusasti krõbedad kanatükid ja kastmesse pannes ei muutunud ka oluliselt pehmemaks. Ma kuumutasin eile veel lõunaks ja kanatükid olid endiselt mõnusalt tugeva kesta sees ja maitsvas magushapus kastmes..
Pille:
Kaks küsimust - esiteks, kas Nami-Nami retsept on juba mugandatud nii, et kastet tuleb rohkem või tuleb seal koguseid suurendada? Ja teiseks, olen juba mitu korda poes vaadanud, aga talisibula nimelist asja ei ole müügil näinud. Kuidas sellega siis ikkagi on? Kas see roheline sibul, millel on valge alumine osa, ongi talisibul?Tegin ka krõbedat kana magushapus kastmes. Kuna Johanna on mu hää sõbranna (oleme korduvalt kohtunud ja iganädalaselt ühenduses), siis lähtusin eelkõige ikka tema retseptist (a la paneerisin kanatükke kartulitärklises, mitte maisitärklises), kuigi võtsin arvesse nami-namikate soovitust teha rohkem kastet. Väga maitsev oli - Nora sõi ära päris mitu kanatükki ja Kristjan võttis kolm taldrikutäit! |
|
Kiilike Abikokk 2011-02-19 13:14:18 |
Pille:
Siin varem mainiti et ei püsinud krõbedad.Sojendasin täna ning tõesti oli kest mõnus tugev. See retsept jääb kindlasti kasutatavate retseptide nimistusse.
Mina asendasin ja olen üsna tihti asendanud talisibula valge osa porru valge osaga kuigi mul leidub seda valget ka sügavkülmas veidi veel.
Kiilike, mul püsisid ilusasti krõbedad kanatükid ja kastmesse pannes ei muutunud ka oluliselt pehmemaks. Ma kuumutasin eile veel lõunaks ja kanatükid olid endiselt mõnusalt tugeva kesta sees ja maitsvas magushapus kastmes.. |
|
Eva Abikokk 2011-02-19 17:48:29 |
Tegin taas hiina aurusaiasid. | |
Noor_Perenaine Abikokk 2011-02-19 18:30:47 |
Mmmm, millised ahvatlevad toidud ja pildid siin teemas on! Tegime eelmisel pühapäeval külalistega (õde, sõbranna ja täditütar) hiina toitu. Kummardused ja suured tänud Jucile ja Zoozile, kelle blogide abil tegime kevadrulle ja kana magushapu kastmega. Kevadrullide sisse panime vokitud hiina kapsast, porgandit, sibulat küüslauku ja teine täidis hiina kapsas, porgand, sibul, paprika ja kurk. Sõime sojakastmega ja väga head olid. Kana juurde ei hakanud enam lisandit tol õhtul tegema, aga järgmisel päevaks jäi ka ja vokkisin natukese maisiga Santa Maria vokinuudleid kana juurde ja maiustasime härraga ka esmaspäeva õhtul :) | |
Triin Abikokk 2011-02-19 18:49:55 |
h_s:
Mina ka tegin seda meekana. Ja sama mulje, paneks mett nt 1,5 spli. See tainas kana ümber oli aga väga hea ja selle jätan meelde, kui tuleb soov teha midagi nö tainas. Kahjuks avastasi et pole kodus seesamisemneid just siis kui tahtsin neid hakata peale puistama. Sestap ei saanud välimus just sama kaunis kui algretsepti juures
Mina tegin selle retsepti järgi meekana. Oli hea toit - ingver, küüslauk, mesi sobisid väga hästi kokku. Et kaste sai retseptijärgsete kogustega minu maitsele liiga magus, panin rohkem äädikat ja lisasin natuke sojakastet. |
|
Triinpvr Abikokk 2011-02-19 20:24:05 |
Kõige popim, tehtud! Oli küll hea :) | |
<< < 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 > >> |