HIINA KÖÖK

Martiina
Postitusi: 939
Abikokk
2015-03-03 23:21:17
Kui varasemalt oli minu jaoks Hiina köök = riis/nuudlid/wok, siis nüüd isutavad väga-väga aurutatud road. :) Olen viimasel ajal pidevalt teinud aurutatud kukleid (nii täidisega kui ilma) ja pelmeene. Katsetamist jagub ilmselt veel kauaks, nii põnev on! :D Blogis: aurutatud lihatäidisega kuklid
Petu
Postitusi: 175
Abikokk
2015-06-19 02:13:36
Pilti ei jõudnud teha, ruttu söödi ära :) Kanamaksa asemel oli mul kalkunimaks (kraamisin sügavkülma, sellest idee tuligi) Mul polnud ka küüslaugu-chilli kastet, aga eks ma panin siis küüslauku ennast ja teelusikaotsaga chillipastat. Oleks pidanud rohkem panema. Ja vbl tuleks jahu asemel kasutada (maisi)tärklist. Mina päris veerand tunniga seda küll kokku ei keeranud. No eks ma muidugi ei olnud seda ka eesmärgiks võtnud. Aga ma usun, et see on võimalik küll.

http://www.facebook.com/peeter.raudvere

Pille
Postitusi: 16223
Nami-Nami peakokk
2015-06-20 23:19:52
Petu:
Pilti ei jõudnud teha, ruttu söödi ära :) Kanamaksa asemel oli mul kalkunimaks (kraamisin sügavkülma, sellest idee tuligi) Mul polnud ka küüslaugu-chilli kastet, aga eks ma panin siis küüslauku ennast ja teelusikaotsaga chillipastat. Oleks pidanud rohkem panema. Ja vbl tuleks jahu asemel kasutada (maisi)tärklist. Mina päris veerand tunniga seda küll kokku ei keeranud. No eks ma muidugi ei olnud seda ka eesmärgiks võtnud. Aga ma usun, et see on võimalik küll.
Petu, ma lisasin retsepti siia Nami-Namisse ka: Vürtsikas kanamaks pipra ja sibulaga

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pille
Postitusi: 16223
Nami-Nami peakokk
2015-09-28 12:16:32

Uiguurid on Hiinas Xinjiangi Uiguuri autonoomses piirkonnas elav turgi rahvas, keda on üle 7 miljoni. San Francisco Chronicle kirjutab Uiguuri köögist: From little-known corner of China, Uighur cuisine pops up

(Artikkel on küll tasuline, aga kui peaks kellelgi kunagi vaja olema, siis teab, kust otsida)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

foodsy
Postitusi: 13
Kokaõpilane
2015-10-28 11:02:49

Facebookis levis selline retsept: http://suusilicious.blogspot.com.ee/2015/10/magushapu-kana.html

Tegin järgi ja tuligi uskumatult hea. Eks maitset saaks ehk veidi tugevamaks timmida koguste muutmisega.

<< 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 >