Silikoonist köögitarbed

Kodukana
Kokaõpilane
2008-04-16 09:22:05
spaatel on. aga muffinivormidega tekkis küsimus, et kui see vormi tõsta, kas siis ta ära ei vaju? hmm, kuidas paremini seletada. et kui metallist vormi tõsta, siis on ta ilusti oma kujus, aga silikoon on ju suht paindlik ning kui seal sees on midagi nn muffinid, siis kas tõstes ei teki efekti et ääred kust hoitakse tõusevad üles ja keskel raskem osa vajub alla.
Gita
Kokaõpilane
2008-04-16 09:27:50
Kodukana:
aga muffinivormidega tekkis küsimus, et kui see vormi tõsta, kas siis ta ära ei vaju? hmm, kuidas paremini seletada. et kui metallist vormi tõsta, siis on ta ilusti oma kujus, aga silikoon on ju suht paindlik ning kui seal sees on midagi nn muffinid, siis kas tõstes ei teki efekti et ääred kust hoitakse tõusevad üles ja keskel raskem osa vajub alla.
Muffinivorm tuleb enne taignaga täitmist sellele alusele või restile panna, millel ta ahjus olles seisab. Ning ahju pannes ei hoia mitte vormist kinni vaid alusest või restist. Mul niipalju oma muffinivormi kasutusjuhendist meeles.
Nipitiri
Abikokk
2008-04-17 13:45:22
Parimad tõstmise mõttes tunduvad (uued?) Tefali silikoonvormid, kus on servas vormi hoidmiseks traadist kõvendus sees. Plaanin uue sarnase keeksivormi osta niipea kui poes kohtan, sest vanaga pole just seetõttu rahul - servad kipuvad ära vajuma.
Eva
Abikokk
2008-04-17 16:22:37
Mina tänasest õnnelik cannelle silikoonist suure vormi omanik.

http://www.perenaine.ee/

Marit
Abikokk
2008-04-17 16:58:27
Eva:
Mina tänasest õnnelik cannelle silikoonist suure vormi omanik.
Eva, räägi kust sa selle cannele koogikeste vormi said?

Magusad fotod

Eva
Abikokk
2008-04-17 17:12:09
Marit -> ma lasin Pariisist tuua oma tuttaval, maksis meie rahas 340 krooni, 8-ne vorm, oli isegi ka odavamaid.

http://www.perenaine.ee/

Marit_S
Kokaõpilane
2008-05-07 15:53:22
Mul on keeksivorm, mida olen usinalt kasutanud, aga sama jama, et ääred kipuvad ära vajuma. Muidu on hea, mingit rasvainet ega küpsetuspaberit ei vaja ja väga kergelt saab puhtaks. Tegelikult ei julgenud varemalt kasutada, kuna olin kuskilt mingeid hirmujutte kuulnud, et silikoonvormid võivad mürgised olla ja eritada mingeid aurusid jne, aga...need vist ei vasta tõele?

hea toit

Monza002
Kokaõpilane
2008-05-08 23:45:01
USA-s pidid olema silikonist muffini vormid 50 sendiga saadaval, need kuuesed just! Ja siis pidi neil olema selline sprei (mis toimib nagu õli?) mis tagab mittekinnijäämise vormi külge :D Nii rääkis mulle Saaremaal elav, Itaalia juurtega, USA-s töötand FBI agent. Tema tegleb Kuressaare ühe populaarseima toidukoha Ristorante La Perlaga.
Hexy
Abikokk
2008-05-12 17:14:05
minul on muffinivorm, aga alati panen taigna kõigepealt paberisse ja siis vormi. mulle istuvad need nn vanaaegsed koogivormid veidi enam. muffinivormi ei ole küll eriti mugav ahju panna ega välja võtta, a no ilusat punast värvi.

Hexy asjatab

Leenilii
Abikokk
2008-05-19 22:33:44
Mul veel palju varustust pole: on USA-st saadetud minikeeksikeste vorm (nagu muffinivorm, aga ümmarguste aukude asemel on kahes reas 4 piklikku auku, kokku 8. Väga meeldib, seal saab teha nii keeksi- kui ka muffiniretseptide järgi asju. Iga keeksikese saab mõnusaks suupäraseks ampsuks viilutada. Hm, peaks kunagi pilti tegema. Spaatel on ka. USA-s on see võisprei tõesti tavaline ja see on väga mugav. Mina kasutaksin kindlasti, kui meil müüdaks. Eriti just tavaliste muffinivormide puhul on see määrimine õige tüütu. Ega säästuajal seda ilupaberit ju argiõhtuke ei taha raisata... KIndlasti soetan silikooni jurde. Siis, kui vanad vormid katki lähevad. Mul ikka kipuvad minema aeg-ajalt.
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>