Ragne Abikokk 2008-07-07 16:33:44 |
need madeleini küpsised tunduvad nii põnevad, kas keegi äkki oskab vihjata, kus sellist vormi osta saab?? | |
Kiilike Abikokk 2008-07-07 22:41:56 |
Ragne:
ma ei ole enam tegev tw-s aga tean et laonimekirjas olid nad eelmisel nädalal müügis :)
Kui Pärnus mõnda tuttavat esitlejat ei ole siis vaata: www.tupperware.pri.ee ja mitte tw tooteid peaks saama ka siit: www.farwell.ee vaadata(osta siis juba Tallinnast) aga ise pole ostnud kuigi mõte koguaeg liigub(tegudeni pole jõudnud)
need madeleini küpsised tunduvad nii põnevad, kas keegi äkki oskab vihjata, kus sellist vormi osta saab?? |
|
Ragne Abikokk 2008-07-07 22:50:09 |
Kiilike:
oi-oi, selle pean ma endale saama, ega sa ei oska öelda selle vormi ligikaudset hinda?
Ragne:
ma ei ole enam tegev tw-s aga tean et laonimekirjas olid nad eelmisel nädalal müügis :)
Kui Pärnus mõnda tuttavat esitlejat ei ole siis vaata: www.tupperware.pri.ee ja mitte tw tooteid peaks saama ka siit: www.farwell.ee vaadata (osta siis juba Tallinnast) aga ise pole ostnud kuigi mõte koguaeg liigub (tegudeni pole jõudnud)need madeleini küpsised tunduvad nii põnevad, kas keegi äkki oskab vihjata, kus sellist vormi osta saab?? |
|
Kiilike Abikokk 2008-07-07 23:17:52 |
Ragne:
tw oma oli 199kr :) - kui nii võiks öelda, siis tw toote kohta päris odav. Aga selle laojäägiga oli nii et "kes ees see mees"
Kiilike:
oi-oi, selle pean ma endale saama, ega sa ei oska öelda selle vormi ligikaudset hinda?Ragne:
Kui Pärnus mõnda tuttavat esitlejat ei ole siis vaata: www.tupperware.pri.ee ja mitte tw tooteid peaks saama ka siit: www.farwell.ee vaadata (osta siis juba Tallinnast) aga ise pole ostnud kuigi mõte koguaeg liigub (tegudeni pole jõudnud)need madeleini küpsised tunduvad nii põnevad, kas keegi äkki oskab vihjata, kus sellist vormi osta saab?? |
|
Tanel123 Kokaõpilane 2008-08-05 17:01:21 |
mina kasutan silikoonist muffinivorme ja olen täiesti rahul | |
Bunnygirl79 Abikokk 2008-08-06 10:45:20 |
Mulle meeldivad ikka metallist koogivormid, hea tugev käes hoida :), aga silikoonist pintsel ja kaabits on küll väga head. http://bunnygirl79.blogspot.com |
|
Spiidi Abikokk 2008-08-06 13:38:11 |
Mulle on need silikonvormid alati natuke kahltased tundunud, ikkagi ju plastik :) Aga peaks siiski ära proovima. Tundub, et näiteks muffinid saab sealt mõnusalt välja võtta. | |
Dots Abikokk 2008-08-07 16:50:50 |
Kasutan mitmeid silikonist vorme: keeksi-, muffini-, koogivorm ja madeleini küpsistevorm. Olen väga rahul. Hea kasutada ja võtab sahtlis vähe ruumi. :) | |
Nämmu Abikokk 2008-08-07 18:22:42 |
Kiidan ka silikontooteid. Peale muffini-, keeksi- ja koogivormi on ka mitu kaabitsat, spaatlit. Kõige rohkem meeldib küpsetusalus. Kaie |
|
Qsti Abikokk 2008-08-07 18:32:57 |
Ma avastasin hiljuti, et soolaste muffinite jaoks on need üksikud muffinivormid väga mõnusad. Magusatega pole mul ka muffinipanni ja pabervormidega probleeme ja need ka mugavamad aga soolaste puhul enam nendega ei tee. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |