Cashmir Abikokk 2008-05-20 18:12:17 |
Mulle meeldib väga see silikoonist küpsetusalus (ikka see, mis küpsetuspaberi asemele käib). Tõeliselt geniaalne asi :) Selle pealt tulevad hõlpsasti lahti isegi need road, mis küpsetuspaberi külge jääma kipuvad. | |
Spidur Abikokk 2008-05-20 18:32:39 |
kuidas saiakeste küpsetamine sellel alusel ka on, kas pruunistab alt ära? Või küpsised ntx, kas jäävad krõbedad? Kaua see alus ka kestab? Mäletan mingeid väljavenimise vms jutte. Kõlab muidu põnevalt. | |
Leenilii Abikokk 2008-05-26 17:08:44 |
ja kust seda viimatinimetatud küpsetusalust saaks? Kas nt kaubamajast tasub otsida? | |
Tiugu Kokaõpilane 2008-05-28 13:58:40 |
Leenilii:
kui oled huvitatud sellisest TW punasest silikoonalusest,saan sind aidata-kirjuta mulle palun meilile
Tiiasalu@gmail.com ja kust seda viimatinimetatud küpsetusalust saaks? Kas nt kaubamajast tasub otsida? |
|
Leenilii Abikokk 2008-05-28 15:17:51 |
tiugu - ma ei tea täpselt, millest ma huvitatud olen, st ma pole seda elu sees näinud:) Aga ma olen kusagil pildi peal näinud sellist rullimisalust, millel olid eri diameetritega ringid peal ja siis veel mahumõõdud ja nende võrdlused ääre peale kirjutatud - vat sellist tahaks küll. Mul on palju USA retsepte ja see pidev arvutamine ajab mu hulluks. | |
Tiugu Kokaõpilane 2008-07-06 23:12:09 |
Mina kasutan köögis ikka päris parajal hulgal silikooni-kaabitsad-suur ja väike, siis kühvel ja pintsel, silikoonalus küpsetamiseks-rullimiseks, jääkuubikuvorm silikoonpõhjadega, siis silikoonvormid-muffini, tartalett, keeksivorm piklik ja ümmargune,tordivorm sakiline ja sirge servaga, minikroonijuveelid, mandelinivorm,südametega vorm (6 kujundit) ja väike südamevorm...äkki said nii enam-vähem kõik....endiseid küpsetusriistu enam taga ei igatse... küpsetusalusest tahan rääkida niipalju juurde , et küpsetades sellel alusel tuleks panna siis pann ikka korrus allapoole kui tavaliselt, kuna põhja küpsetab muidu nõrgemalt, kui miskit kipub kõrbema, siis on mõnus seda alust kasutada ka liigse kuumuse kaitseks, lihtsalt peale pannes, samuti ideaalne rullbiskviidi valmistamisel... | |
Katja Abikokk 2008-07-07 06:41:54 |
endise esitlejana on minulgi riiulid neid silikoonvorme täis ja on ikka mugavad küll. (lemmikvorm on sakilise servaga tordivorm, mis jätab koogi servad pisut kõrgemaks.. nagu siin koogil näha. (toormoos on valatud koogipõhja süvendisse ja servad on kõrgemad) Väga lihtne igapäevasemate tortide ja kookide tegemise moodus :) (mis on mandelinivorm?) | |
Kiilike Abikokk 2008-07-07 09:17:55 |
madeleini vormiga tulevad sellised küpsetised nagu allpool pildil. Taldriku ühes servas on triibud(ehk siis vormi põhi) ja teises servas pealmine osa näha(kerkib ülespoole tainas). Taigna retsept on üsna sarnane keeksi taignale. | |
Katja Abikokk 2008-07-07 10:02:13 |
ehhee.. madeleine'i tean küll aga ei osanud seda näpukast välja lugeda :P | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-07-07 12:14:56 |
Kiilike:
Ja Nami-namis on madeleine koogikeste retsept loomulikult olemas: madeleines-koogikesed apelsiniõliga.
madeleini vormiga tulevad sellised küpsetised nagu allpool pildil. Taldriku ühes servas on triibud(ehk siis vormi põhi) ja teises servas pealmine osa näha(kerkib ülespoole tainas). Taigna retsept on üsna sarnane keeksi taignale. |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |