Blondie Abikokk 2008-08-08 08:37:24 |
Kasutan silikooniga kaetud visplit, olen väga rahul - ei kolise kausis, ei kraabi potti ära, vahustab hästi ja näeb ilus välja. Pole ka väikesi detaile, kuhu kõik sodi kinni võiks jääda. | |
Spiidi Abikokk 2008-08-08 09:48:36 |
Kui lihtne silikoonnõusid puhastada on? Kas selliselt kummiselt pinnalt tuleb tainas ja söök kergelt ära? | |
Tiugu Kokaõpilane 2008-08-08 10:06:35 |
Hästi lihtsalt- ja kui ongi vormi külge midagi jäänud- veitseks likku ja kohe puhas :) | |
Katja Abikokk 2008-08-08 21:23:42 |
minu originaalis punased silikoonvormid on nüüdseks küll pisut tumedamad ja osadel kõrbenud plekid peal aga küpsetusomadused muutuvad järjest paremaks.. (vormid on väga sageli kasutuses ja fairyga neid ei pese.. võib öelda et puhastan samal moel, kui malmnõusidki.. vee ja väga vähese pesuainega) | |
Pisi-Pisi Abikokk 2008-08-08 22:00:40 |
Mulle aga silikoonvorm ei meeldi - mul on silikoonist neljakandiline keeksivorm ja keeks, mis peaks valmis saama 45 minutiga, saab selles vormis valmis 90 minutiga :mad: Prooviks ostsin metallist keeksivormi ja selles läks sama retseptiga 65 minutit. Ja probleem on üldine, ei ole ainult selle retseptiga - kui seest on lõpuks küps, on pealt kõrbenud.
Teist korda silikoonvorme ei osta :( Pisi-Pisi on see, kes ülesoolamise hirmus soola lisamata unustab... |
|
Täpik Abikokk 2008-08-21 08:56:22 |
Cashmir:
TW alust pole, aga on kunagi ostetud kataloogi laojäägid VR Pluss poest - 2 valget silikoonalust komplektis. Miinus on, et väga kõrget temperatuuri ei kannata, aga igasugu küpsiseid ja saiakesi on täitsa OK teha. Minu ahjupannid on u 5 cm suuremad kui alus, see on laialimääritavate põhjade puhul ka mõnikord probleemiks olnud. Mulle meeldib hoopis kunagi Rootsi kolleegi promotud mitmekordne küpsetuspaber - musta värvi ja nagu oleks augud sees, õhem kui silikoon ja väidedavalt ei pea rasvainet selle kasutamisel lisama. Olen selliseid pannipõhjasid ka näinud. Eestis pole müügil kohanud, ise ostsin aastaid tagasi Riia Maximast. Mulle meeldib väga see silikoonist küpsetusalus (ikka see, mis küpsetuspaberi asemele käib). Tõeliselt geniaalne asi :) Selle pealt tulevad hõlpsasti lahti isegi need road, mis küpsetuspaberi külge jääma kipuvad. |
|
Katja Abikokk 2008-08-23 23:22:28 |
ma olen neid korduv-küpsetuspabereid näinud ämma juures kaalujälgijate voldikus... ;) | |
Fre Abikokk 2008-08-24 22:57:44 |
Mul on muidu ka üks silikoonist muffinivorm, Ikea oma. Aga sellega on probleem taigna koguse arvestamisel. Vormiga saab teha 7 muffinit, mis on nats üle poole tavakogusest. Niiet alati peab korrutama-jagama. Ja mu meelest ei tule muffinid sealt ülearu hästi välja ka. Nüüd sain kingiks tavalise muffinipanni ja kui proovisin ükskord teha sama taignaga, mis enne olin silikoonvormis teinud, siis näis et silikoonis kerkis paremini kui (paber + metallvorm)is. vbl oli juhus, katsetan edasi. | |
Ussicke Abikokk 2008-08-29 22:24:34 |
Mul on dr Oetkeri kollane 6 auguga muffinivorm ja olen rahul. Väga rahul oleksin siis, kui tal oleks kõvendatud serv nagu Hackmanni omal. Aga muffinid kerkivad ilusti, küpsevad ühtlaselt ja tulevad vups-vups-vups vormist välja kah. Silikoonspaatel kausist vedelama taigna kaapimiseks on ka ülikõva leiutis, ei lähe nii palju tainast raisku. | |
Qsti Abikokk 2008-09-16 18:22:49 |
Mina nägin geniaalset vormi paar päeva tagasi poes; "augud" silikoonist, vorm ise metallist. Hea, et ainult 6 auguga vormi oli saada muidu oleks ära ka vist ostnud kohe aga nii suuri muffineid ma ei taha. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |