Mikser

Pirqu
Kokaõpilane
2009-12-03 00:19:40
Selge siis. Sellisel juhul on arusaadav.
Kroonijuveel
Kokaõpilane
2009-12-10 12:02:13
KA punase Artisaniga on tulekul kolmandad jõulud ja nagu eelnevates teemades läbi käinud: iga makstud senti väärt!! KA on nädalas vähemalt korra kasutuses. Viimane leid on "makaroni augupuurimismasin" ehk vidin, millega saab erikujulisi makarone, spagette, rigatonisid teha. Imetlesin seda elukohajärgses HDB poes, aga Ameerika-reisil ei suutnud vastu panna ja tõin sealt ära. Ausalt - ma olen lausa kord nädalas nüüd ise fusillisid, rigatonisid vms teinud! Võtsin aega ka (tegelt näljane abikaas võttis), koos segamise, pressimise, kastme tegemisega kulub 55 minutit. Mu silmad on nüüd näinud ka Cuisinarti Standmixerit ja rahu saabus südamesse - KA on palju ilusam! Eks ma veidi kiiksuga ole, tähtsam on mikser ja overlockõmblusmasin, kui espressomasin :). Tänud Erxile ja Frele, jagate palju kasulikku infot, mida ma ise olen pidanud ilmast kokku korjama. Nüüd pean välja mõtlema, mis vidinat mul HDBst vaja on, sest retseptiraamat kutsub...
Erx
Kokaõpilane
2009-12-10 13:24:46
Tänud väga rõõmustava postituse eest :) Saada mulle mail ja lepime kokku kuidas kokaraamatu ilma "kohustusliku ostuta" kätte saad - jõuluaeg ikkagi ju :)
Kolhoositar
Kokaõpilane
2009-12-14 22:51:51
Aga selline lihtne küsimus KA sõpradele: miks otsustasite just KA kasuks? Näiteks Kenwood pakub ju sama raha eest kõik lisad kaasa (hakklihamasin, blender jne) ja on võimsam (mis on ilmselt hea leivataigna valmistamisel).
Turakas
Kokaõpilane
2009-12-15 07:09:05
Kolhoositar:
Aga selline lihtne küsimus KA sõpradele: miks otsustasite just KA kasuks? Näiteks Kenwood pakub ju sama raha eest kõik lisad kaasa (hakklihamasin, blender jne) ja on võimsam (mis on ilmselt hea leivataigna valmistamisel).
Mina soetasin täpselt aasta tagasi KW 560 ja otsustavaks said just kaasasolnud lisatarvikud - blender, hakklihamasin ja mahlapress ning see, et KA oleks pidanud blender veel eraldi köögis koha leidma kuna ei ole kombainil lisatarvikuks. Olen rahul. Hiljem ostsin veel jäätisevalmistamise lisatarviku e. kausi juurde. Kõik toimib ja kõik ka pidevas kasutuses.
Pille
Nami-Nami peakokk
2009-12-15 08:24:01
Kolhoositar:
Mina tunnistan ausalt, et välimus luges väga palju - KA on minu arust ääretult kaunis. Mulle see retrodisain meeldib (see on püsinud praktiliselt muutumatu 1930ndatest; endal on kodus Imperial Red Artisan mikser). Minu masinal oli hakkmasin kaasas. Ühegi tainateoga ma pole hätta jäänud (sh suured kogused saiatainast. Ilmselt on asi selles, et see KA mikserilaba töötab veidi teisiti tavapärasest mikserist, st teeb sama võimsuse juures rohkem tööd?). Kannmikser on eraldi ostetud. Mõlemad on kogu aeg töölaual - õnneks ruumi on ja on nii praktilised kui ka ilusad. Mu kevadel ostetud Philipsi uhke köögikombain on ka töölaual, sest päris tihedasti kasutuses, aga visuaalses mõttes on viimane ikka täielik eye-sore, kuigi tegelikult ju ilus masin... (PS Rukkileivatainast segan puulusikaga suures savikausis - aga ma teen taina üsna vedela, pole jõudu segamiseks vajagi).

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Kätrin
Abikokk
2009-12-15 09:13:25
Kolhoositar:
Minul mängis ka välimus rolli, kuna masin on kohe kööki sisenedes laual ja koguaeg näha. Samas ei ole ma kunagi võimsuse osas hätta jäänud, jäätisemasin ja blender olid olemas varem juba. (tuleb tunnistada, et nüüd on siiski ka hingel KA blender - aga seda lisaks kihvtile välimusele väga vaikse töötamie pärast)

Kätrini kokkamispäevik

Lilly_Munster
Abikokk
2009-12-15 11:03:58
Kolhoositar:
Mina tahtsin KA Pro sarja massinat, kuna siiski netiavarustest jäi k?lama m?te, et saia-leivataigna segamiseks pole Euroopas müüdav Artisan k?ige paslikum. Aga seda oleks pidanud lombi tagant üle neti hankima ja hind polnud nii enam konkurentsiv?imeline. Kenwoodi juures meeldib mulle ka suur kauss (Majoril on 6 l) - ma segan seal suuremat kogust pärimitainast ja siis pole karta, et üle kerkib :) Lisaks blenderile ja köögikombaini jublakale, leidsin ma Kenwoodil veel ühe "irmusädavajaliku" vidina, mida KA ei paku. Välimuse jahil oleks ma pidanud oma retro rösteri ja v?ileivagrilli k?rvale ka eheda retro KA muretsema :D
Kroonijuveel
Kokaõpilane
2009-12-15 14:45:04
Miks just KitchenAid - võlub ajalugu, disain, funktsionaalsus. Plastvidinate puudumine masina küljes. Tegelikult on mul teine lemmik ka: Cuisinart. Nende vahel mul võitlus käis/käib ja kööki olengi leidnud parimad esindajad mõlemilt margilt. Kaks-kolm aastat tagasi polnud KA Eestis väga levinud, peibutas harulduse ja kättesaamatuse hõng. Kokkuvõtteks ikkagi disain - KA mikser on nii täiuslikult kujundatud. Nii mikser kui blender on väga hästi ja kerge vaevaga puhastatavad - see on ka meeldiv üllatus.
Erx
Kokaõpilane
2009-12-16 09:54:08
Lilly - ma ei ole kuulnud, et keegi oleks hätta jäänud. Kui siiski soovid "pro" sarja siis KA´il on olemas mudel "heavy duty" mis meil täiseti saadaval. Näeb samuti lahe "retro" välja, n.ö. "karusem" kui artisan. Võimsus on teadlikult tehtud optimaalne (enegrisäätlikum jne). Väiksemat mootorit lubab kasutada näiteks "direct drive" ehk paljude ülekannete puudumine, mis võimsust pärsivad. Ühesõnaga - ei ole põhust võimsuse pärast muretseda. Võisam pole alati parem. Jah, ma ei salga, et KA puhul mängib väga palju rolli välimus - minu hinnangul kõige odavam viis köögi remondiks - s.t. loob köögist kohe teise pildi.
<< 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 >>