Mikser

Netcat
Abikokk
2009-09-03 12:34:39
Erx, mitte et ma kohe ostma hakkaks, aga nii perverssest uudishimust, kas helesinist ka saab? Poes olen ainult tuletõrjepunast, kreemi, musta ja oranži näinud (viimast ka ainult kaubamajas)

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Erx
Kokaõpilane
2009-09-03 12:51:37
"ice blue" täiesti olemas :) Sinisest veel olemas "cobalt blue" ehk siis talurahvakeeles "potisinine" Väga lahe värv on veel näiteks roosa - just eile läksid roosad omapoodidesse välja
Kärt
Abikokk
2009-09-04 12:51:08
Oi roosa KA, isver kui lahe :D Seda tahaks küll! :) See teema on siin jummalast kahjulik, ma juba mõtlen ka vaikselt, et kas vihjata hoopis seda jõuluvanale või uut objektiivi (enne oli ikka see viimane). Ja töölauapeal roosale KAle leiab ruumi iga kell :D

Kahekesi Kalamaja köögis

Kirsike
Abikokk
2009-09-04 20:43:46
See teema on juba tõesti kahjulik :D :D :D Hea et ma ei ole värvivaliku pilte vaadanud :D

Lindude toitmine

Erx
Kokaõpilane
2009-09-10 17:10:02
tore kuulda :) ps. mõni päev tagasi jõudsid minuni KitcenAidi kokaraamatud. Ilusad-suured-läikivad :) (inglise ja vene keeles) Kokaraamatu saab see, kes ostab mikseri ja täidab garantiitalongil oleva küsitluslehe. Toredale foorumirahvale kas meilt juba oma mikseri ostnud on, pakun välja järgmise: kui ostad Home Decore poest oma mikserile lisatarviku - võta kaasa ka mikseri ostutśekk + garantiitalongil olev küsitlus ning saad samuti tasuta kokaraamatu. Loodan, et ei läinud väga reklaamiks - vabandused Pillele :)
Kätrin
Abikokk
2009-09-10 20:58:57
Erx:
tore kuulda :) ps. mõni päev tagasi jõudsid minuni KitcenAidi kokaraamatud. Ilusad-suured-läikivad :) (inglise ja vene keeles) Kokaraamatu saab see, kes ostab mikseri ja täidab garantiitalongil oleva küsitluslehe. Toredale foorumirahvale kas meilt juba oma mikseri ostnud on, pakun välja järgmise: kui ostad Home Decore poest oma mikserile lisatarviku - võta kaasa ka mikseri ostutśekk + garantiitalongil olev küsitlus ning saad samuti tasuta kokaraamatu. Loodan, et ei läinud väga reklaamiks - vabandused Pillele :)
Erx, mul on garantii kaart olemas ja lisatarvikuid ka teie juurest ostetud, kuid mikseri ostutsekki pole- see oli sünnipäeva kingitus. Kas õnnestub ka kokaraamatu vahetus?

Kätrini kokkamispäevik

Erx
Kokaõpilane
2009-09-11 12:23:16
K2trin:
Erx, mul on garantii kaart olemas ja lisatarvikuid ka teie juurest ostetud, kuid mikseri ostutsekki pole- see oli sünnipäeva kingitus. Kas õnnestub ka kokaraamatu vahetus?
ok, ma annan "sinna" ette teada.
Kätrin
Abikokk
2009-09-11 13:22:45
Erx:
K2trin:
Aitäh! :) Nüüd aga asjalikuks. Tahtsin uurida masinate kasutajate käest, kes ka lisatarvikuid tarbivad. Et kui lisatarvikuga tööd teete- riiv vms, siis kas see vispli otsik pöörleb seal all samal ajal? Nii imelik on seda seal kiiresti tuuritamas näha, kui suurel võimsusel riivi kasutan.

Kätrini kokkamispäevik

Erx
Kokaõpilane
2009-09-11 13:36:36
K2trin:
Erx:
K2trin:
Aitäh! :) Nüüd aga asjalikuks. Tahtsin uurida masinate kasutajate käest, kes ka lisatarvikuid tarbivad. Et kui lisatarvikuga tööd teete- riiv vms, siis kas see vispli otsik pöörleb seal all samal ajal? Nii imelik on seda seal kiiresti tuuritamas näha, kui suurel võimsusel riivi kasutan.
jah, liigub küll - kui paned lisatarviku otsa, ei tee sa ju mingit ümberlülitust. Aga kui häirib - võta vispel selleks ajaks ära :) Kasutan ise mitut lisatarvikut ja kusjuures ei tule meeldegi, et pöörleb või ei (juu siis ei ole silma hakanud). Aga kuna ümberlülitust ei toimu, ütleb talupojaloogika, et vist ikka keerleb.
Pille
Nami-Nami peakokk
2009-09-11 13:36:42
K2trin:
Tahtsin uurida masinate kasutajate käest, kes ka lisatarvikuid tarbivad. Et kui lisatarvikuga tööd teete- riiv vms, siis kas see vispli otsik pöörleb seal all samal ajal? Nii imelik on seda seal kiiresti tuuritamas näha, kui suurel võimsusel riivi kasutan.
No ma riivi ei kasuta, aga hakkmasinat kasutan tihti nt hakkliha tegemiseks. Selle vispliotsiku võtan selleks ajaks muidugi ära ja kui see väike metalljupats seal all tuuritab, siis see küll ei sega :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

<< 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 >>