Merilin Abikokk 2009-12-16 11:54:37 |
Ma ei ole üldjuhul õel-irooniline, aga siinkohal ei saa (hoolimata KA välimusse lootusetult armumisest) mainimata jätta, et... jah, kui uut köögimööblit osta ei jaksa, siis osta poole mööbli raha eest KA ja pole uut mööblit vajagi, eksole.
Ja mis sest mööblist ikka, siis on vaja ka samas stiilis blenderit, rösterit, kohvimasinat, retrokülmikut jne... Kokku võiks juba põranda ja aknad ka ära vahetada, seinavärvist rääkimata. St. kui mul oleks kahe köögi remondiraha, siis seisaks mu ühes köögis terve KA seeria masinaid reas :D
KA on Eestis kahjuks siiski luksuslik sisustuselemest, kuigi sealjuures ka praktiline ja funktsionaalne.
Hoolimata atraktiivsusest kipun ise Kenwoodi kasuks otsustama, kuigi masina ostmine ei tule päevakorda enne kevadet - rohkem funktsioone ja vähemalt sama praktiline ning plastikuta masin vähema raha eest. Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Netcat Abikokk 2009-12-16 12:52:15 |
Köögi remondiraha on peanuts võrreldes sellega, et mõnel meist tuleks KA või uue köögimööbli ärapaigutamiseks uus köök osta. Koos korteriga, mille küljes see ruum paratamatult tavaliselt on. Kasvõi kolme köögi remondirahast on vähe abi, kui ei leidu firmat, kes oleks nõus imetillukese köögi mööbeldamise jaoks eriprojekti koostama. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Kolhoositar Kokaõpilane 2009-12-16 13:24:17 |
Thredahlia:
Vot, mina olen ka kahevahel - Kenwood tundub tubli, lisavidinaid ka rohkem kaasas. KA on ilus, aga ... kas siis ilu on kõikse tähtsam, kui ta leivatainast segada ei jaksa :P Hoolimata atraktiivsusest kipun ise Kenwoodi kasuks otsustama, kuigi masina ostmine ei tule päevakorda enne kevadet - rohkem funktsioone ja vähemalt sama praktiline ning plastikuta masin vähema raha eest. |
|
Kolhoositar Kokaõpilane 2009-12-16 13:26:00 |
Netcat:
See pole küll vist küll õige teema, aga IKEA-l on tore programm HomePlanner, mille abil saad oma pisikese köögi ise eriprojekteerida. Köögi remondiraha on peanuts võrreldes sellega, et mõnel meist tuleks KA või uue köögimööbli ärapaigutamiseks uus köök osta. Koos korteriga, mille küljes see ruum paratamatult tavaliselt on. Kasvõi kolme köögi remondirahast on vähe abi, kui ei leidu firmat, kes oleks nõus imetillukese köögi mööbeldamise jaoks eriprojekti koostama. |
|
Merilin Abikokk 2009-12-16 13:32:14 |
Kolhoositar:
Ja blenderit ei pea eraldi lisaks lauale seisma ostma :) Thredahlia:
Vot, mina olen ka kahevahel - Kenwood tundub tubli, lisavidinaid ka rohkem kaasas. KA on ilus, aga ... kas siis ilu on kõikse tähtsam, kui ta leivatainast segada ei jaksa :PKA on Eestis kahjuks siiski luksuslik sisustuselemest, kuigi sealjuures ka praktiline ja funktsionaalne. Hoolimata atraktiivsusest kipun ise Kenwoodi kasuks otsustama, kuigi masina ostmine ei tule päevakorda enne kevadet - rohkem funktsioone ja vähemalt sama praktiline ning plastikuta masin vähema raha eest. Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Erx Kokaõpilane 2009-12-16 14:50:42 |
vaidlen vastu - mikser ei taha ilmtingimata enda kõrvale kogu ülejäänud liini (et välja paista) ja mikseri raha eest ei tee köögis suurt midagi (kui just paari seapuruplaat-kapikökatsit köögi renoveerimise alla ei lähe) :)
minu isiklik (ja vbl vale) arvamus on, et Kitchenaidi paned ükskõik millisesse/mis seisukorras kööki: kulunud, renoveeritud, puit, metallpindadega vms - enivei sobib. Sedasama ei saa öelda mõne teise miksri kohta
Thredahlia: Ma ei ole üldjuhul õel-irooniline, aga siinkohal ei saa (hoolimata KA välimusse lootusetult armumisest) mainimata jätta, et... jah, kui uut köögimööblit osta ei jaksa, siis osta poole mööbli raha eest KA ja pole uut mööblit vajagi, eksole. Ja mis sest mööblist ikka, siis on vaja ka samas stiilis blenderit, rösterit, kohvimasinat, retrokülmikut jne... Kokku võiks juba põranda ja aknad ka ära vahetada, seinavärvist rääkimata. St. kui mul oleks kahe köögi remondiraha, siis seisaks mu ühes köögis terve KA seeria masinaid reas :D KA on Eestis kahjuks siiski luksuslik sisustuselemest, kuigi sealjuures ka praktiline ja funktsionaalne. Hoolimata atraktiivsusest kipun ise Kenwoodi kasuks otsustama, kuigi masina ostmine ei tule päevakorda enne kevadet - rohkem funktsioone ja vähemalt sama praktiline ning plastikuta masin vähema raha eest. |
|
Erx Kokaõpilane 2009-12-16 14:53:42 |
Thredahlia:
* jah ilu on kõige tähtsam :)
* kui ei jõua segada siis põleb mootor läbi, eks? KA on 5 aastane garantii, seega Sul risk puudub. Kolhoositar:
Ja blenderit ei pea eraldi lisaks lauale seisma ostma :)Thredahlia:
Vot, mina olen ka kahevahel - Kenwood tundub tubli, lisavidinaid ka rohkem kaasas. KA on ilus, aga ... kas siis ilu on kõikse tähtsam, kui ta leivatainast segada ei jaksa :PKA on Eestis kahjuks siiski luksuslik sisustuselemest, kuigi sealjuures ka praktiline ja funktsionaalne. Hoolimata atraktiivsusest kipun ise Kenwoodi kasuks otsustama, kuigi masina ostmine ei tule päevakorda enne kevadet - rohkem funktsioone ja vähemalt sama praktiline ning plastikuta masin vähema raha eest. |
|
Lilly_Munster Abikokk 2009-12-16 16:18:55 |
Erx:
Mõningane tuhlamine netiavarustes siiski näitas, et on inimesi, just leivaküpsetajate klassist, kes on madalama otsa KAga hätta jäänud. Ja 30 eurone hinnavahe KW tippmudeli (koos klaasist blenderiga) ja Artisani vahel ei pannud mind igastahes katsetama, kui tõsiseks leivaküpsetajaks ma tegelikkuses osutun. Heavy dutyl ei ole kuueliitrine kauss :)
Ja nii suur köödikata ma küll pole, et peale aastat kasutust peaks kohe köögis remonti tegema hakkama. Kuigi mulle meeldib KA disain väga, pean ma nentima, et mu läikivasse minimalistlikku modernismi sobib KW isegi paremini. Samas ma olen ennast tänini suhteliselt mitteortodokse mõtlemisega inimeseks pidanud, aga köögiremondi asemel nüüd köögirobot osta... Ju ma siis olen rohkem ikka kristlik konservatiiv, vähemalt köögis :D Lilly - ma ei ole kuulnud, et keegi oleks hätta jäänud. Jah, ma ei salga, et KA puhul mängib väga palju rolli välimus - minu hinnangul kõige odavam viis köögi remondiks - s.t. loob köögist kohe teise pildi. |
|
Netcat Abikokk 2009-12-16 17:49:26 |
Kolhoositar:
Häda on selles, et ma sooviks geniaalsemaid lahendusi, kui ma ise olen võimeline genereerima :) Netcat:
See pole küll vist küll õige teema, aga IKEA-l on tore programm HomePlanner, mille abil saad oma pisikese köögi ise eriprojekteerida.Köögi remondiraha on peanuts võrreldes sellega, et mõnel meist tuleks KA või uue köögimööbli ärapaigutamiseks uus köök osta. Koos korteriga, mille küljes see ruum paratamatult tavaliselt on. Kasvõi kolme köögi remondirahast on vähe abi, kui ei leidu firmat, kes oleks nõus imetillukese köögi mööbeldamise jaoks eriprojekti koostama. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Netcat Abikokk 2009-12-16 18:00:21 |
Erx:
Selles mõttes saan sinust suurepäraselt aru. See riist on nii retro, et kui ka põrandal on kulund linoleum ja kraanikauss pärineb Stalini ajast, siis tundub asi täiesti ajastutruu ja omal kohal.
Kas selle üleskiidetud KW pilti on kellelgi viidata? minu isiklik (ja vbl vale) arvamus on, et Kitchenaidi paned ükskõik millisesse/mis seisukorras kööki: kulunud, renoveeritud, puit, metallpindadega vms - enivei sobib. Sedasama ei saa öelda mõne teise miksri kohta Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
<< < 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 > >> |