Mikser

Lepatrinnu
Kokaõpilane
2010-01-19 15:40:51
Loen seda foorumit juba pool aastat. Täielik isu tekitaja. Minul rumal küsimus, või pigem dilemma mikser versus köögikombain. Miks eelistada üht teisele? Kas mõlemat läheb vaja, mitmed kattuvad Funktsioonid, ju? Siis veel saumikser,milleks see? Ei nori, vaid siiras soov mõista, soove ja vajadusi.
Pille
Nami-Nami peakokk
2010-01-19 16:15:30
Lepatrinnu:
Loen seda foorumit juba pool aastat. Täielik isu tekitaja. Minul rumal küsimus, või pigem dilemma mikser versus köögikombain. Miks eelistada üht teisele? Kas mõlemat läheb vaja, mitmed kattuvad Funktsioonid, ju? Siis veel saumikser,milleks see? Ei nori, vaid siiras soov mõista, soove ja vajadusi.
Tere, Lepatrinnu! Vaata seda teemat - seal arutletakse just selle dilemma üle :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Fre
Abikokk
2010-04-08 21:52:56
Noh, nüüd on siis The Red Beast aka vastavavärviline KA Artisan Ulludel Päevadel 5490 krooni. N, 15.04.Ma ei tea miks see röster ei võiks siis neil mingi norm hinnaga olla, selle 2990 ei ole mumeelest küll märkimisväärne. Hea ongi, raha pole üldse. Blender kah saadaval 2490 aga selle hinnataset ei oska kommenteerida.
Netcat
Abikokk
2010-04-09 07:28:21
Disainsarjadesse kuuluvad blenderid on kõigil tootjatel umbes kaks korda suurema hinnaga kui see, mille eest täitsa tõhusa blenderi juba kätte saaks. Rösteri hind on siiski ulme. Arvestades, et masinat mis üsna täpselt sedasama teeb, on võimalik osta ka mõnesaja krooni eest, siis kogu ülejäänud pauk läheb värvilise kesta peale.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Kolhoositar
Kokaõpilane
2010-04-13 13:16:55
Kas siinkirjutajatest KA fännid lähevad siis Hulludele päevadele punast kaunitari rabama ka? (noh, et teaks paljudega leti ääres võitlema peab :))
Pille
Nami-Nami peakokk
2010-04-13 13:28:15
Kolhoositar:
Kas siinkirjutajatest KA fännid lähevad siis Hulludele päevadele punast kaunitari rabama ka? (noh, et teaks paljudega leti ääres võitlema peab :))
Minul juba ammu-ammu olemas, nii et minuga võitlema ei pea :) Täna hommikul on KA juba vatti näinud. Esmalt vahustas kuus suurt munakollast kauniks paksuks vahuks (teen kookosejäätist), siis kuus suurt munavalget paksuks ja tihedaks vahuks (jäätiseteost ülejäänud valgetest teen inglikooki). Ise istusin sel ajal tugitoolis, jõin teed ja lugesin Marju imehää ja asjaliku raamatu käsikirja. Eile oli KA-l puhkepäev, aga pühapäeval sõtkus KA monkey bread'i jaoks pärmitainast ajal, kui ma kogu perega õhtust sõin..

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Kätrin
Abikokk
2010-04-13 13:35:50
Kolhoositar:
Minul ka mikser olemas ja eile sai kõvasti tööd teha temaga, aga blenderit kaalun küll, kuigi mul olemas kodus miski teine masin. Kardan, et kui sinna lähen, siis lihtsalt ostangi ära, hind on ikka väga soodne.

Kätrini kokkamispäevik

Netcat
Abikokk
2010-04-14 08:37:29
Kolhoositar:
Olen Stockmannile südamest tänulik, et see on punane. Punase köögiriistaga ei ole mul midagi teha. Jälle jääb hulk raha alles, huuh.

Erx
Kokaõpilane
2010-04-14 14:03:53
ega Erkki palub solidaarselt stockmanniga sellel nädalal ka teisi värve ;) erkki@hdb.ee Netcat, anna oma raha siia!
Netcat
Abikokk
2010-04-14 14:24:42
Ära vii kiusatusse, tead... :)

<< 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 >>