Kätrin Abikokk 2010-04-14 15:16:38 |
Erx:
KAs Stockamannis ongi siis ainult punane mikser ja valge blender? Teisi värve üldse ei tulegi?
Mul tarvis punast blenderit.
ega Erkki palub solidaarselt stockmanniga sellel nädalal ka teisi värve ;) erkki@hdb.ee Netcat, anna oma raha siia! |
|
Erx Kokaõpilane 2010-04-14 15:28:27 |
Stockis peaks olema jah, punane ja piiratud koguses beezi ja musta. Blender peaks olema beez aga see on vana mudel. Uus, mis tuli nii kuu-kaks tagasi välja, hullude pakkumises pole. Kätrin - punase (uue mudeli) blenderi suhtes -võta minuga ühendust. | |
Kirsike Abikokk 2010-04-14 21:24:51 |
Erx:
Erkki,
ma andsin igaks juhuks raha ja kaardid mehe kätte ja palusin ennast tagasi hoida, kui ma peaks minema Artisani koju tooma :) Ma oleks isegi punase kaunitariga rahul olnud :)
No nii hing ihaldab, aga first things first :(
ega Erkki palub solidaarselt stockmanniga sellel nädalal ka teisi värve ;) erkki@hdb.ee Netcat, anna oma raha siia! |
|
Erx Kokaõpilane 2010-04-15 11:22:52 |
...ja nüüd mees läheb ja lubab hoopis ENDALE midagi :D | |
Kirsti Kokaõpilane 2010-04-15 18:13:38 |
tere nüüd pikka aega juba jälgitud seda teemat KA vs. kenwood oli meil kodus teemaks stockmani hind on väga hea KA-le kuid meie valisime Kenwood Titanium Majori. põhjused lihtsad- KA on kokkuvõttes kallim kui Major KM023, sel kohe rohkem vidinaid kaasas ja kasutamine nats mõnusam (kiiruse lüliti on sujuv ja pulse on ka olemas), rohkem võimalusi -blenderid-lõikurid-tsitruse pressid- mahlamasin-kartuli koorija jne võimsust on 1500wt vs. KA 300wt nn. hammasratta ülekande vastu. kohe ei oskagi kõiki plusse üles loendada, loodan et ei pahanda ühtegi KA omanikku nädal on muidugi omamisel lühike aeg kuid siiski.. igatahes lahe masin k. | |
Erx Kokaõpilane 2010-04-16 09:57:26 |
mõistetav, eks ikka leidub inimesi kelle jaoks väike kokkuhoid kaalub üle ilu ja klassika. Loodan, et ma ei pahanda ühtegi KW omanikku. ps. ma vähemalt tunnistan, et olen maaletooja :) | |
Kirsti Kokaõpilane 2010-04-16 11:01:47 |
siit mõned tutvustavad videod ka http://kenwoodworld.com/kenwoodCookingChef/Home/Attachments-List/ to Erx odavam on kenwood ainult sellepoolest et ei pea väga palju lisamasinaid omama (blenderid,purustajad,mahlamasinad jne) ega see otsus kenwoodi kasuks lihtsalt ei tulnud (KA välimus on lihtsalt super), internet ja youtube veensid meid et Kenwood on asjalikum. kui nii kallis masin valida siis ta võiks peale segamise ka muud kasulikku teha. Kenwoodi kõige suuremaks miinuseks on see et seda pole tavapoodide lettidel et saaks katsuda-vaadata, saab ainult netist tellides. | |
Kirsike Abikokk 2010-04-16 11:20:40 |
Erx:
irww, uue katuse majale ja aia :)
Aga KA endiselt plaanis. Eks järgmise hea pakkumise ajal saab jälle mõelda :)
...ja nüüd mees läheb ja lubab hoopis ENDALE midagi :D |
|
Vernanda Abikokk 2010-04-16 12:21:32 |
ei saa salata, et minagi olen selle mõttega mänginud küll ja veel, jälle üks "hädavajalik asi";) niigi väiksesse majapidamisse | |
Kallur Kokaõpilane 2010-04-16 12:59:08 |
Ajate siin isu peale... Erx, mis see uus punane või beež blender Sul ka "hullude päevade" puhuks maksaks? :) Võid mulle kirjutada - info@bluebird.ee | |
<< < 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 > >> |