Kolhoositar Kokaõpilane 2009-12-16 18:50:55 |
Netcat:
näiteks anttilas Kas selle üleskiidetud KW pilti on kellelgi viidata? |
|
Turakas Kokaõpilane 2009-12-16 19:06:53 |
Netcat:
siin pisut odavam ja saab ka lisavarustusest ülevaate - http://www.tehnikataht.ee/index.php?id=tooted&product_act=show_product&product_id=2719 Erx:
Selles mõttes saan sinust suurepäraselt aru. See riist on nii retro, et kui ka põrandal on kulund linoleum ja kraanikauss pärineb Stalini ajast, siis tundub asi täiesti ajastutruu ja omal kohal.
Kas selle üleskiidetud KW pilti on kellelgi viidata?minu isiklik (ja vbl vale) arvamus on, et Kitchenaidi paned ükskõik millisesse/mis seisukorras kööki: kulunud, renoveeritud, puit, metallpindadega vms - enivei sobib. Sedasama ei saa öelda mõne teise miksri kohta |
|
Netcat Abikokk 2009-12-17 13:48:47 |
Tjaa. Välimuse eest see minu käest nüüd küll punkte ei saa. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-12-17 14:12:08 |
Netcat:
Eks see ole, maitse üle ei vaielda, vaid peetakse sõdu :)
Kindlasti leiavad mitmed nami-namikad jõuluvana kingikotist mõne erksavärvilise retromikseri ja teised jälle soliidse metallitoonis moodsa mikseri. Igaühele oma :)
Tjaa. Välimuse eest see minu käest nüüd küll punkte ei saa. |
|
Spiidi Abikokk 2010-01-12 10:19:02 |
Kas keegi teab juhuslikult, kes on Kenwoodi köögimasinate maaletooja Eestis? Internet ei andnud palju tulemusi. Tahan nende mikseri, saumikseri ja veekannu osta. Mõtlesin, et äkki otse saab soodsamalt. | |
Kirsike Abikokk 2010-01-12 10:29:50 |
Spiidi:
Mina ostsin enda Kenwoodi vidinad Elmaks Hulgikaubandusest. http://www.elmaks.ee/index.php?id=avaleht
Kas keegi teab juhuslikult, kes on Kenwoodi köögimasinate maaletooja Eestis? Internet ei andnud palju tulemusi. Tahan nende mikseri, saumikseri ja veekannu osta. Mõtlesin, et äkki otse saab soodsamalt. |
|
Spiidi Abikokk 2010-01-12 11:07:42 |
Kirsike:
Suur tänu, uurin!
Ma küsin lisaks veel nõu ka. Tooted, mida valin on järgmised:
kMix käsimikser
- Kas 400W on piisav võimsus?
- Ega otsikud ebapraktilise kujuga ei ole?
kMix saumikser koos lisavarustusega
- Ega samuti otsik teie kogemusel, ebamugava kujuga ei ole?
- Kas 700W on piisav?
kMix 1l veekeetja
- Kas 2200W on veekeetja jaoks piisav (arvestades, et tegu on ka väikse 1l keetjaga)?
Ega kellegil ei ole kMix seeriaga negatiivseid kogemusi? Minu valik põhineb hetkel eelkõige antud seeria väga ilusal välimusel.
Spiidi:
Mina ostsin enda Kenwoodi vidinad Elmaks Hulgikaubandusest. http://www.elmaks.ee/index.php?id=avalehtKas keegi teab juhuslikult, kes on Kenwoodi köögimasinate maaletooja Eestis? Internet ei andnud palju tulemusi. Tahan nende mikseri, saumikseri ja veekannu osta. Mõtlesin, et äkki otse saab soodsamalt. |
|
Spiidi Abikokk 2010-01-15 12:28:12 |
Spiidi:
Kas keegi tõesti ei oska nõu anda?
Ma küsin lisaks veel nõu ka. Tooted, mida valin on järgmised: kMix käsimikser - Kas 400W on piisav võimsus? - Ega otsikud ebapraktilise kujuga ei ole? kMix saumikser koos lisavarustusega - Ega samuti otsik teie kogemusel, ebamugava kujuga ei ole? - Kas 700W on piisav? kMix 1l veekeetja - Kas 2200W on veekeetja jaoks piisav (arvestades, et tegu on ka väikse 1l keetjaga)? Ega kellegil ei ole kMix seeriaga negatiivseid kogemusi? Minu valik põhineb hetkel eelkõige antud seeria väga ilusal välimusel. |
|
Zapxpxau Abikokk 2010-01-15 13:02:10 |
Spiidi:
Ütlen kohe, et ei oma just selle seeria tooteid, aga kuna mul on olnud muid veekeetjaid ja saumiksreid, siis nende võimsus peaks olema igati hea, 2200W on veekeetja kohta tubli keskmine ja see saumikser on väga professionaalse välimusega, 700W on hea, kehvemad on isegi ainult 170W, keskmised nii 300-400W.
Spiidi:
Kas keegi tõesti ei oska nõu anda?Ma küsin lisaks veel nõu ka. Tooted, mida valin on järgmised: kMix käsimikser - Kas 400W on piisav võimsus? - Ega otsikud ebapraktilise kujuga ei ole? kMix saumikser koos lisavarustusega - Ega samuti otsik teie kogemusel, ebamugava kujuga ei ole? - Kas 700W on piisav? kMix 1l veekeetja - Kas 2200W on veekeetja jaoks piisav (arvestades, et tegu on ka väikse 1l keetjaga)? Ega kellegil ei ole kMix seeriaga negatiivseid kogemusi? Minu valik põhineb hetkel eelkõige antud seeria väga ilusal välimusel. |
|
Kajakas Abikokk 2010-01-18 14:04:00 |
minul on see saumikser lisadega ja ajab täiesti köögikombaini eest asja ära. Mulle eriti meeldib kompaktsus ja see, et segamiskausi põhjas pole auku, nagu enamusel köögikombainidel proua söögisõltlane |
|
<< < 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 > >> |