Erx Kokaõpilane 2010-04-16 14:38:38 |
Kirsike & Verenda - nii head pakkumist ma usun, et niipea ei tule... seega kui huvi on, praegu on väga õige aeg :) Kallur - vastasin. Blender on tõesti "ülbe" - eriti n.ö. "kärtsud" toonid. Täna läks just ära POTISININE - no kas võib veel midagi lahedamat köögis olla :) | |
Kika Abikokk 2010-04-24 21:29:49 |
Erx, kas sa KA lisadega ka kaupled? hakklihamasin, pastamasin jne | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-04-24 22:38:03 |
Kika:
Kaupleb küll (mina nt sain KA lisakausi tema kaudu), aga siis tuleb Erxiga otse ühendust võtta. Ma päris seda ei saa lubada, et äriettevõtte esindaja Erx teeb siin laialdaselt ja tasuta reklaami oma firmale, ilma et nad Nami-Namis reklaampinda ostaksid :( Rahulolevad erakasutajad (sh mina) võivad tooteid - KA või muu firma omi - muidugi kiita ja reklaamida, aga see on hoopis teine asi. ;)
Erx, kas sa KA lisadega ka kaupled? hakklihamasin, pastamasin jne |
|
Erx Kokaõpilane 2010-04-27 13:42:44 |
Kika - jah, võta julgelt ühendust erkki@hdb.ee | |
Kolhoositar Kokaõpilane 2010-05-15 00:27:52 |
Kallid KA gurud, kuidas te palun biskviittainast KA-ga teete? Eriti huvitab mind jahu sissesõelumise hetk. Juba kolmandat korda biskviiti teinud ja ei leia muud lahendust, kui et ilmselt tuleb sellele plastikust sisestusseadme suudmele installida üks sõel... aga ikkagi jääb kogu sõelutav kraam kuidagi kausi välisküljele ja ei segune hästi. Lisasin jahu tugevale munavahule sõeludes, samal ajal oli masina kiirus 1. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-05-15 08:28:41 |
Kolhoositar:
Mina olen teinud kahel moel: a) vahetanud miksiotsiku selle lapiku otsa vastu ja siis 1. kiirusel seganud. b) sõelunud kaussi ja siis spaatliga õrnalt ise seganud taina sisse.
Kallid KA gurud, kuidas te palun biskviittainast KA-ga teete? Eriti huvitab mind jahu sissesõelumise hetk. Juba kolmandat korda biskviiti teinud ja ei leia muud lahendust, kui et ilmselt tuleb sellele plastikust sisestusseadme suudmele installida üks sõel... aga ikkagi jääb kogu sõelutav kraam kuidagi kausi välisküljele ja ei segune hästi. |
|
Fre Abikokk 2010-05-15 15:25:33 |
Tunnistan, et mul läheb biskviit alatasa untsu, KA perioodil oluliselt sagedamini kui varem. Aga viimastel (õnnestunud) kordadel olen jätnud sama vahustamisotsiku, kasutanud kiirust 1 ja põhimõtteliselt "visanud" lusikaga jahu ja tärklise vispli peale. Ringi käiv vispel jaotab selle ühtlaselt ja kergelt vahu sisse.. oluline on just mitte panna jahu segamisnõusse vaid puistada vispli peale. segamisnõu kaant kaustan nagunii harva. | |
Kolhoositar Kokaõpilane 2010-05-16 18:45:47 |
Tänud! Proovin edaspidi mõlemaid meetodeid. | |
Spiidi Abikokk 2010-06-01 13:43:38 |
:D:D | |
Kolhoositar Kokaõpilane 2010-06-18 12:04:17 |
Oi kui hull reklaam :) Mis aastaga tegu on? ... kuigi meil siin ida-euroopas töötaks sedasorti plakat veel tänagi vist : ) (tee sealiha, siis mees tuleb koju jne...) | |
<< < 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 > >> |