Mikser

Netcat
Abikokk
2009-09-11 14:05:53
Erx, vabanda laiska inimest, aga ei jaksa mujalt uurida. Kas sa suudad öelda ooteasendis KA (artisani) poolt vajatava ruumiühiku täpsed mõõdud? Siis nii laiuses, sügavuses kui kõrguses.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Erx
Kokaõpilane
2009-09-11 14:46:56
Netcat:
Erx, vabanda laiska inimest, aga ei jaksa mujalt uurida. Kas sa suudad öelda ooteasendis KA (artisani) poolt vajatava ruumiühiku täpsed mõõdud? Siis nii laiuses, sügavuses kui kõrguses.
Lappasin oma dokke aga hetkel ei leidnud vastavat infot. Vehkisin siis seejärel ise joonlauaga ja sain sellised numbrid: "Nokk maas": pikkus: 36 laius: 21,5 kõrgus: 35 "nokk üleval": pikkus: 42,5 kõrgus: 44 Kuna need mõõdud sain põlve otsas, joonlauaga - ära igaks juhuks köögimööblit nende mõõtude järgi tellima hakka :)
Netcat
Abikokk
2009-09-11 15:00:51
Eks see täpsem ikka ole kui poes küünarvarrega mõõtmine, mida ma seni üritand olen :) Tänan.

Kolhoositar
Kokaõpilane
2009-09-27 18:09:54
Loen viimase paari kuu jooksul juba mitmendat korda seda KA teemat siin. Käes on ka selle "ühe suure Tallinna kaubamaja" oktoobrikuu soodukate brožüür - KA artisani lubatakse tõesti hea hinnaga. Aga lapates Ebayd tekib kiusatus tellida hoopis sealt, hinnad ca 150 - 200 dollarit, postituskulu kohta veel ei tea. Siit ka küsimus - on keegi tellinud või plaanib tellida ebayst või amazonist sama riista? Saan aru, et ainus millega riskida on garantii. aga tahaks ju loota, et nii hea masin ei vaja üldse garantii realiseerimist : )
Erx
Kokaõpilane
2009-09-28 10:10:58
Kolhoositar:
Loen viimase paari kuu jooksul juba mitmendat korda seda KA teemat siin. Käes on ka selle "ühe suure Tallinna kaubamaja" oktoobrikuu soodukate brožüür - KA artisani lubatakse tõesti hea hinnaga. Aga lapates Ebayd tekib kiusatus tellida hoopis sealt, hinnad ca 150 - 200 dollarit, postituskulu kohta veel ei tea. Siit ka küsimus - on keegi tellinud või plaanib tellida ebayst või amazonist sama riista? Saan aru, et ainus millega riskida on garantii. aga tahaks ju loota, et nii hea masin ei vaja üldse garantii realiseerimist : )
Võimalik on, et pead lisama pingeregulaatori - USA KA ei tohiks meil töötada. USA turu hinnapoliitika on lihtsalt teine. Eestis müüdavad KA´d on sama hinnaga kui mujal euroopas - isiklikult kontrollitud. Samuti, arvestades, et pakk peaks kaaluma vähemalt 11-12 kilo, ei tohiks transport ka just väga odav olla. Samuti koputan südametunnistusele - tuleb edendada kohalikku majandust :)
Netcat
Abikokk
2009-09-28 14:31:35
Erx:
Kolhoositar:
Võimalik on, et pead lisama pingeregulaatori - USA KA ei tohiks meil töötada. USA turu hinnapoliitika on lihtsalt teine. Eestis müüdavad KA´d on sama hinnaga kui mujal euroopas - isiklikult kontrollitud. Samuti, arvestades, et pakk peaks kaaluma vähemalt 11-12 kilo, ei tohiks transport ka just väga odav olla. Samuti koputan südametunnistusele - tuleb edendada kohalikku majandust :)
Miskne tollimaks peaks ka otsa tulema, kahtlustan ma.

Fre
Abikokk
2009-09-28 15:17:10
Kolhoositar:
Olnud seal, näinud seda... ehk läbikäidud tee. Postikulu tuleb suurusjärku 125 dollarit (vaata ise üle usps.com, mingeid lisasid võib ka juurde tulla), hinna saab alla tollimaksu kohustuse vaadata, ma ei tea kas käibekas tuleb otsa. Nii suure võimsusega masinale maksab inverter meie vooluvõrku suurusjärgus 1000 krooni (vt elfaelektroonika kodulehelt) ja see on inetu must klots, mitte väike, mis jääb Sinu töötasapinda kaunistama. Long story short: masin Eestist, tarvikud usas-t. Jäätisekauss on omaette teema, see ei ühildu am/eur mudelite vahel seoses mingite turvanõuetega. Uhh, ma vist panin selle enne ka kuhugi kirja. Ühesõnaga hinnavõit kui üldse on liiga minimaalne et katta riske, garantii puudumist ja kasutamise ebamugavust.
Pille
Nami-Nami peakokk
2009-11-10 07:48:06
Rootsi blogija Anne võrdleb KitchenAidi ja Bosch MUM86 miksereid.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Vandiste
Abikokk
2009-11-23 21:38:02
Oh, mul käib juba ammu mikseri teema "pinda" - TAHAN KA! Ainult et olen veidi kõhkleval seisukohal - kas tõesti tasub niiiiiii suur investeering ja egoistlikult teiste pereliikmete vajaduste (lumelaud, elektrikitarr, ATV :D) kõrvale jätmine ära. Ah, eks ma lappan siin teemas edasi ja tagasi, seni kuni otsusele jõuan ehk kuniks veel vana Mulinex töötab.
Erx
Kokaõpilane
2009-11-24 09:29:30
Vandiste, TASUB KÜLL :D
<< 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 >>