Mikser

Erx
Kokaõpilane
2009-08-19 13:40:47
Kristel - hetkel KA allahinduses Home Decori kauplustes (rocca ja ülemiste) ning Tallinna Kaubamajas. Käivad sahinad, et sügise poole on Ka pakkumises ühes teises suures Tallinna kaubamajas. K2trin - jah, tarvikud sobivad. Samuti sobivad tarvikud nii classicule, artisanile ja heavy duty´le. Fre - Farwelli 5500 on ilmselt Classic mis ka Home Decoris samas hinnaklassis.
Mannu
Kokaõpilane
2009-08-19 13:58:43
Kes plaanib endale KA osta, siis on selleks praegu Home Decorist parim aeg. Tootja tõstis 35% hindu ja Farwellis on juba kallima hinnaga müügis seega nii soodsat pakkumist tõenäoliselt enam ei tule.
Netcat
Abikokk
2009-08-19 14:07:40
Mis vahe Classicul ja Artisanil õigupoolest on?

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Fre
Abikokk
2009-08-19 14:11:27
Erx:
Fre - Farwelli 5500 on ilmselt Classic mis ka Home Decoris samas hinnaklassis.
Ei, oli Artisan. Aga jah, juttu oli et viimased eksemplarid, oli veel paar tk. Imperiaalne punane tuli minuga niiet seda enam ei ole.
Erx
Kokaõpilane
2009-08-19 14:16:40
classicu ja Artisani vahe: * classicul ainult 1 värv - valge * väiksem mootor - 250v * matt, ilma käepidemeta kauss * puudub "valamiskrae" Soovitan huvilistel (Ülemiste poes) vaadata ka Heavy Duty miksrit - minumeelest päris põneva "karuse" välimusega. Jah, Mannu, enam odavamalt KA pakkuda on suhtkoht võimatu, seega kasutage võimalust.
Erx
Kokaõpilane
2009-08-19 14:20:54
Fre:
Erx:
Fre - Farwelli 5500 on ilmselt Classic mis ka Home Decoris samas hinnaklassis.
Ei, oli Artisan. Aga jah, juttu oli et viimased eksemplarid, oli veel paar tk. Imperiaalne punane tuli minuga niiet seda enam ei ole.
Siis oli jah ilmselt vana laojääk. Muide, punasest - nüüd väljas 90nda juubeliaastapäeva puhul toodetud "Candy Apple" punane - e r i t i edev värv. Teine, uus, edev vidin on miksrile klaaskauss - loodan need müüki saada kuu-paari jooksul.
Kätrin
Abikokk
2009-08-19 14:24:47
Erx:
classicu ja Artisani vahe: * classicul ainult 1 värv - valge * väiksem mootor - 250v * matt, ilma käepidemeta kauss * puudub "valamiskrae" Soovitan huvilistel (Ülemiste poes) vaadata ka Heavy Duty miksrit - minumeelest päris põneva "karuse" välimusega. Jah, Mannu, enam odavamalt KA pakkuda on suhtkoht võimatu, seega kasutage võimalust.
Meie oleme selle Heavy Duty-le silmaga pai teinud :) Nüüd ajan taga endale seda riivi, hakklihamasina, juurvilja/puuvilja mahlapressi-setti. Rocas seda eelmisel korral polnud ja olen nüüd netis tuhninud- ma ei saagi aru, kas see on selline 1 plastik otsik, kuhu käivad siis erinevad metall sõelad/lõikurid sisse? Ja kas kellelgi on kogemusi- ma leian hinnaks 145 naela ehk 2635 hinda- on see soodne ja hea hind, kes ostnud?

Kätrini kokkamispäevik

Erx
Kokaõpilane
2009-08-19 14:37:54
K2trin:
Erx:
Meie oleme selle Heavy Duty-le silmaga pai teinud :) Nüüd ajan taga endale seda riivi, hakklihamasina, juurvilja/puuvilja mahlapressi-setti. Rocas seda eelmisel korral polnud ja olen nüüd netis tuhninud- ma ei saagi aru, kas see on selline 1 plastik otsik, kuhu käivad siis erinevad metall sõelad/lõikurid sisse? Ja kas kellelgi on kogemusi- ma leian hinnaks 145 naela ehk 2635 hinda- on see soodne ja hea hind, kes ostnud?
Olemas, kirjuta mulle palun maili kummast poest tahad kätte saada ja millal. Hinna saan teha võrdväärseks ülaltooduga
Fre
Abikokk
2009-08-19 16:23:00
Ma loodan, et ei lähe liiga äriliseks... Erx, kuna sa näikse eriti kursis olevat teemaga - siis kui palju maksaks eraldi see vidin, millega jäätisesegamise laba käib KA külge, st see detail mis eur ja am on erinev? Olen foorumitest aru saanud et vähemalt Inglismaal on võimalik seda eraldi osta. Kas Eestis ka oleks? Või kui see jutt on teiste jaoks ebahuvitav siis äkki Sul on mingi meiliaadress, mille abil suhelda. Tänud!
Kristel
Abikokk
2009-08-19 19:09:53
Käisin täna Farwellis ja seal 2 Artisani hinnaga ca 6000 kr., ütlesid, et järgmine partii tuleb juba kolmandiku kallima hinnaga. Samuti rikkusid tuju ära sellega, et arvasid, et hakkliha-tegemise lisa tuleb ca 6 kuud oodata. Olen otsustanud KA kasuks, pean nüüd siis kiiresti tegutsema ja täna/homme veel Home Decorist ja Kaubamajast läbi käima.
<< 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 >>