Turakas Kokaõpilane 2009-08-13 19:49:14 |
Ma ostsin oma Kenwoodile täna jäätisevalmistaja kausi - homme saan kätte. Isevalmistatud jäätiseretseptide lugemine viis mu nii kaugele. :P | |
Kristel Abikokk 2009-08-17 10:24:17 |
Kas on kellelgi infot, kas hetkel (17.august) on mõnes kaubamajas KA sooduspakkumist? | |
Kätrin Abikokk 2009-08-17 10:31:24 |
Kristel:
HomeDecoris olid eile seisuga kõik KA asjad -20% -lisatarvikud ja asjad just.
Mikserid, blenderid ja muud asjad on neil seal HomeDecoris isegi rohkem alla hinnatud.
Ma siit küsin kohe vastu KA kohta.
Kas Euroopa Artisanile Ameerika hakklihamasina, juurvilja riivi ja mahlapressi komplekt sobib?
Need ju käivad sinna ülemisse avasusse- kas selle kuju on siis ka teine?
Kas on kellelgi infot, kas hetkel (17.august) on mõnes kaubamajas KA sooduspakkumist? |
|
Fre Abikokk 2009-08-17 13:46:25 |
K2trin:
KA põhimasina hind oli Farwellis viimati 5500 mis on igal juhul odavam kui HDB soodushinnad.
Kõik muud KA asjad on omavahel interkontinentaalselt ühilduvad va jäätisekauss. Minul on Euroopa masin ja nt. Ameeria viilutaja - proovitud, töötab. Kristel:
HomeDecoris olid eile seisuga kõik KA asjad -20% -lisatarvikud ja asjad just.
Mikserid, blenderid ja muud asjad on neil seal HomeDecoris isegi rohkem alla hinnatud.
Ma siit küsin kohe vastu KA kohta.
Kas Euroopa Artisanile Ameerika hakklihamasina, juurvilja riivi ja mahlapressi komplekt sobib?
Need ju käivad sinna ülemisse avasusse- kas selle kuju on siis ka teine?Kas on kellelgi infot, kas hetkel (17.august) on mõnes kaubamajas KA sooduspakkumist? |
|
Seenekas Abikokk 2009-08-17 21:54:22 |
Te oma KA juttudega... Pole mul seda nii hirmsasti vaja, aga teate, kus ajab isutama... | |
Fre Abikokk 2009-08-17 22:00:49 |
Seenekas:
No kellel seda KAs siis vaja oleks ..... :P Te oma KA juttudega... Pole mul seda nii hirmsasti vaja, aga teate, kus ajab isutama... |
|
Fre Abikokk 2009-08-17 22:02:04 |
Aga tegelikult - otseselt (hädasti) vaja ei ole ja loomulikult käis ostmine läbi pikkade hingepiinade ja sisemise heitluse - aastake läks enne kui asja sai. Nüüd pean rõõmuga tõdema, et masin on aktiivsemas kasutuses, kui ma enne arvata oskasin. | |
Netcat Abikokk 2009-08-17 23:06:48 |
Kellel mis mureks... minul poleks jälle erilisi heitlusi, oleks vaid köögis ruumi, kuhu seda panna. Aga iga kord, kui poes igatsevalt vaatan, nendin, et leivakapp vähemalt tuleks välja visata... ja lähen sama targalt minema isegi kõige soodsama pakkumise juurest. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Seenekas Abikokk 2009-08-18 10:59:24 |
Netcat:
Kui ma kümmekond aastat tagasi viie aasta jooksul neli korda kolima pidin, siis see pani lisaks igasugu tarbetu kola muretsemisele ka tarvilike asjade muretsemise koha pealt oluliselt rohkem järele mõtlema. Nii siis sünnitataksegi meie peres viimasel ajal uut panni/potti/võimidaiganes pikalt. Aga arvestades praeguse elukorralduse juures pea ainult kodus söömist ja toiduvalmistamist...oi kuidas vahest neelud käivad...Ennast on muidugi hõlbus korrale kutsuda vaadates seda põnevate köögividinate karpide hulka sahvris troonimas, millest pooli pole kas üldse mitte või on väga harva kasutatud ja mis minuga mu elumuutused on truult kaasa teinud. Kellel mis mureks... minul poleks jälle erilisi heitlusi, oleks vaid köögis ruumi, kuhu seda panna. Aga iga kord, kui poes igatsevalt vaatan, nendin, et leivakapp vähemalt tuleks välja visata... ja lähen sama targalt minema isegi kõige soodsama pakkumise juurest. |
|
Netcat Abikokk 2009-08-18 13:52:09 |
Neli kolimist, see on vist sama hea kui kaks tulekahju? Minul on vastupidi, olen eluaeg oma ülipisikesse urgu nii klammerdunud, et ei kaalu lahkumist isegi siis, kui asjad hakkavad akendest välja ajama. Aga see tähendab, et iga asja, riista või seadme soetamise juures kerkib enne küsimust hinnast või otstarbekusest üles küsimus "kas see mahub ära?". Enamasti on vastus eitav. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
<< < 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 > >> |