Erx Kokaõpilane 2009-08-21 09:24:51 |
Fre:
Vaatasin dokke mis mul on ja hetkel küll ei leidnud aga kui huvi on, võin asja täpsemalt uurida. Loogiline oleks, et peaks saama. email: erkki@hdb.ee Ma loodan, et ei lähe liiga äriliseks... Erx, kuna sa näikse eriti kursis olevat teemaga - siis kui palju maksaks eraldi see vidin, millega jäätisesegamise laba käib KA külge, st see detail mis eur ja am on erinev? Olen foorumitest aru saanud et vähemalt Inglismaal on võimalik seda eraldi osta. Kas Eestis ka oleks? Või kui see jutt on teiste jaoks ebahuvitav siis äkki Sul on mingi meiliaadress, mille abil suhelda. Tänud! |
|
Erx Kokaõpilane 2009-08-21 09:26:59 |
Kristel:
hakklihamasin on täitsa olemas - kui mitte igal hetkel poes siis meil laos kindlasti (mis jõuab vajadusel poodi paari tunniga) Käisin täna Farwellis ja seal 2 Artisani hinnaga ca 6000 kr., ütlesid, et järgmine partii tuleb juba kolmandiku kallima hinnaga. Samuti rikkusid tuju ära sellega, et arvasid, et hakkliha-tegemise lisa tuleb ca 6 kuud oodata. Olen otsustanud KA kasuks, pean nüüd siis kiiresti tegutsema ja täna/homme veel Home Decorist ja Kaubamajast läbi käima. |
|
Uniquegirl Abikokk 2009-08-23 23:44:42 |
minul on kodus Kenwood Chef premium (valge) ja selle juurde ostsin veel hakklihamasina (kõrini on poehakklihast, kus on vähe liha sees) ja jäätisekausi. Kenwood on kasutuses väga palju mul ja olen veendunud, et see oli õige ost. Alguses mõtlesin ka, et ei tasu osta kuna köögis niigi vähe ruumi aga väike ümberkorraldus ja koha kenwoodi jaoks leidsin | |
Erx Kokaõpilane 2009-08-24 09:28:55 |
olen ka mõne asjatundjaga rääkinud teemast- mikser ja ruumipuudus - sain tagasisidet, et kui kasutada lisasid, võib mikser olla küll "kolakas" aga ruumi säästab ta enivei, sest kõik masinad eraldi laual ummistakid kööki oluliselt rohkem. | |
Kätrin Abikokk 2009-08-24 09:41:15 |
Erx:
Just sel põhjusel meie oma pisikesse kööki KitchenAidi mahutasimegi.
Eraldi mikser, lisaks köögikombain-või miski riivimiseks ja tükeldamiseks, plus hakklihamasin ja veel kunagi hiljem pastamasin võtavad palju rohkem ruumi, kui üks korralik masin ja selle lisaotsikud.
Olen rahul.
olen ka mõne asjatundjaga rääkinud teemast- mikser ja ruumipuudus - sain tagasisidet, et kui kasutada lisasid, võib mikser olla küll "kolakas" aga ruumi säästab ta enivei, sest kõik masinad eraldi laual ummistakid kööki oluliselt rohkem. |
|
Lilly_Munster Abikokk 2009-08-24 17:29:42 |
Üldiselt peab siiski lisakola jaoks olema hea suur kapp, kust juppe käepärane välja võtta. Siis on masin igal võimalusel kasutuses ;) | |
Täpik Abikokk 2009-08-30 22:20:04 |
Fre:
Vot nii see juhtub kui satud suurde linna ja eelnevalt on sind juba piisavalt supermikseri juttudega hullutatud....
Sinna mu viimane rahanatuke täna kulus. Kripeldama jäi see hakklihamasin, aga ehk aeg annab arutust ja toob mulle sellegi vidina... Lootus pidi ikka viimasena surema. Kaalusin kaua KitchenAidi ja Kenwoodi vahel, aga lõpeks ikkagi hakkas vist foorum ajudele... :rolleyes: ;) KitchenAid kodus.... Eks peab siis seda finantspõntsu nüüd igasugustesse toitudesse õhu sissevispeldamisega kompenseerim...... |
|
Uniquegirl Abikokk 2009-09-02 12:52:01 |
Eile käisin Helsingi Stockmannis ja seal müüdi KitchenAidi (540 eurot). Aga see ei olnud see mida tahtsin teatada vaid see, et seal on tohutult suur värvivalik. Tallinnas pole ma kuskil nii suurt värvivalikut näinud. | |
Erx Kokaõpilane 2009-09-03 09:36:15 |
Uniquegirl - hinnatase more-or-less sama mis meil (võttes arvesse eripakkumisi jne on meil siin oluliselt odavam - näiteks soovitan vaadata järgmist voldikut mis ühest suurest kaubamajast varsti postkastidesse laekub). Värvivalik on täpselt sama - kui Sa ei leia meilt värvi mida otsid, võta julgelt minuga ühendust ja ma organiseerin selle (sellisel juhul tuleb küll arvestada mõningase ooteajaga (2-4 nädalat). Pidevalt on meil saadaval vähemalt 6-7 värvi. Tellides saab valida 20+ värvi vahel. | |
Erx Kokaõpilane 2009-09-03 09:37:48 |
tohutu värvivaliku kohta luban, et mida rohkem meil KitchenAidi fänne tekib, seda suuremaks värvivalik riiulitel läheb :) | |
<< < 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 > >> |