Lilly_Munster Abikokk 2009-03-03 15:51:03 |
Uniquegirl:
Ei saa kõikidele mikseritele, saab kõikidele Chef ja Major mikseritele :) Prosperol ja retromikseritel on juba kausi kinnitus teistsugune, Prosperol vähemalt tundub ka kauss väiksem olema kui Chefil (Majorist rääkimata). Kodulehel on kasutajamanuaalid .pdfidena olemas, kus kõik lisajupstükid üles loetud ja koodid toodud, enne rahakoti luhtitamist tasub kindlasti pilk peale visata. :) Sirliiz, Kenwood kodulehe järgi saab jäätisekaussi kõikide mikserite juurde panna. Vaata: http://www.kenwoodworld.com/en/Products/Kitchen-Machines/Attachments/AT957A/ http://www.kenwoodworld.com/en/Products/Kitchen-Machines/Attachments/AT956A/ |
|
Merilin Abikokk 2009-03-03 17:03:08 |
Mu meelest oli ka nii, et Prosperod ainult neid kaasasoevaid hakklihamasinat, mikserkannu ja mahlapressi võimaldasidki, muud külge kruvida ei saa ja katsudes tundub ka rohkem "plastik" teiste mudelitega võrreldes. Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Kukkel Kokaõpilane 2009-03-21 05:54:45 |
Mina soetasin endale Viking Stand Mixeri, 800W teine. KitchenAid on USA's odav, aga tahtsin saada midagi mis oleks ikka võimsam ja läksin ka Amazoni õnge, kust lugesin, et sellel mingid plastmassosad jne. Olen oma masinaga väga rahul ja kogun nüüd raha lisandite ostmiseks. Aastaid arvasin, et minul sellist masinat vaja ei lähe - mis see siis ära segada ei ole! Aga juba selle paari kuuga on see pill ennast nii ära tasunud. Segan seal kokku kõik, mis kausis segamist kannatab :) Kuidas ma küll ilma sain hakkama?! | |
Fre Abikokk 2009-04-28 14:10:24 |
Oioioi mis minuga täna juhtus. Sõidan mina rahulikult endale vähetuttavas Tallinna piirkonnas. Järsku vaatan - Farwell. Otsustan vaatama minna. Ja mida ma näen - KitchenAid 5500 eek. No võtab täitsa mõtlema. Vahepeal juba nipitasin et kuidas toode USAst käte saada, hind ise oleks küll odavam (3000-3500 eek) aga transa peale läheks ka omajagu (ca 1500 eek), vaevalt et keegi seda oma pagasis tirida tahaks.... Mulle oli jäänud mulje et KA "standardhind" on siinkandis 10K ja soodus 8K. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2009-04-28 14:19:48 |
Fre:
No ja mis Sa tegid, Fre? :D
Oioioi mis minuga täna juhtus. Sõidan mina rahulikult endale vähetuttavas Tallinna piirkonnas. Järsku vaatan - Farwell. Otsustan vaatama minna. Ja mida ma näen - KitchenAid 5500 eek. No võtab täitsa mõtlema. Vahepeal juba nipitasin et kuidas toode USAst käte saada, hind ise oleks küll odavam (3000-3500 eek) aga transa peale läheks ka omajagu (ca 1500 eek), vaevalt et keegi seda oma pagasis tirida tahaks.... Mulle oli jäänud mulje et KA "standardhind" on siinkandis 10K ja soodus 8K. |
|
Fre Abikokk 2009-04-28 21:37:38 |
Mõtlen, mõtlen.... Inimese peake on ikka imelik. Kui Ameerikast tellimist ja postiga saatmist kaalusin siis tundus kohu plaan paras challenge (et kuidas võimalikult soodsalt klapitada jne). Aga nüüd kus õnn otse õuele on laskund ei teagi enam.... Kahtlused. Pille, kas Sa kasutad mingit käsimikserit ka lisaks - ma mõtlen et kui vaja väike pakk vahukoort vahustada, siis on kuidagi narr seda KA suurt kopsikut määrida põhja pealt. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2009-04-28 22:03:55 |
Fre, meil on tõesti veel tavaline käsimikser, millega 200ml vahukoorepakki vahustame :) Ja majoneesi vispeldan käsitsi. KitchenAidis vahustan munavalgeid (pavlovate jaoks), teeme vahukomme, segan kõiki biskviidi- ja keeksitainaid ning pehmemaid muretainaid. Pärmitainast segan ka sellega (kui just ei tunne vajadust käsitsi sõtkuda, mida ka juhtub aeg-ajalt). Nii et kõik kolm konksu aktiivselt kasutuses. Lisaks kasutame KA jäätisemasinat ning hakkmasinat hakkliha-pasteetide tegemiseks. Kikerherneid ja peeti jm olen samuti hakkmasina abil peenestanud (meil polnud kuni aprilli alguseni köögikombaini majas): Nüüdseks üle 2 aasta kasutanud ja leiame, et on ammu oma kalli hinna tagasi n-ö teeninud. | |
Fre Abikokk 2009-04-28 23:14:20 |
Pille, tänud kogemuse jagamise eest. Minu jaoks ongi väga oluline see, et saaks teha ise jäätist ja et oleks hakklihamasin. Ja tahaks et mikser oleks iseseisev, praegusega on nii et pikema munavalgevahustamise ajaks sätin mikseri nurkapidi ühe kannu najale seisma et ei peaks käes hoidma. Oh, ja äkki ma saaks pärmitainaga ka sõbraks - võibolla ta lihtsalt tahab et ma ei paneks kätt külge ja seeläbi oma halva auraga tulemust ära ei kaetaks. Igatahes mõtteid kui palju.... | |
Merilin Abikokk 2009-04-29 11:44:22 |
Täitsa offtopic, aga mina olen viimasel ajal 200 ml vahukoort ja kuni 3 munavalget vabatahtlikult vispliga vahustanud - kauss ja vispel ainut olgu mugavad :) Kuigi mikser on täitsa olemas. See ei võta üldse nii palju jõudu ega aega kui arvatakse. Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Pisi-Pisi Abikokk 2009-04-29 12:48:53 |
Kas see KA kannatab pikemaajalist täisvõimsusel töötamist ka? Mul nimelt on üks Bomanni mikser, mis pikemaajalisel vahustamisel kipub ise "vahtu" minema - tulikuumaks läheb ja tahab suitsema hakata. Mõtisklen vaikselt sellel teemal, et varsti peaks midagi uut vaatama hakkama. Ja Bomanni ja KA hinnavahe on ainult 10-kordne :D Pisi-Pisi on see, kes ülesoolamise hirmus soola lisamata unustab... |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |