Kukkel

Postitusi: 30

Tiitel: Kokaõpilane

Viimased postitused

2009-07-14 05:06:35
Ma olen paar kuud päris vaikselt olnud. Pole bloginud, ega ka teiste toidutegemisi uurinud. Nüüd panin üle hulga aja retsepti üles ning trehvas kohe olema temaatiline :) Tegin maasika-kurgi salati
2009-04-13 20:07:23
Pille, võibolla seepärast jäigi mul see Pasha sel aastal nii hää, et ma panin alles hommikul pressi peale. Kui järgi mõtlen, siis mu eelmised pashad on olnud väga tihked. Head, aga tihked. Ma hoidsin vedeliku alles ja kasutan saia tegemiseks. Ma kindlasti proovin teha seda kumkvaadi värki. Kus veel seda kasutada saaks ja mis see säilivusaeg oleks, et kui rohkem seda teha? Kuna mul tõesti puu vilju täis. Ok, lõpetan selle teema siin, sest tean küll, et olen teemast välja läinud :) Veel kord, kõigil on lihtsalt võrratult kaunid pashad!!!!
2009-04-13 17:48:01
Huvitav, miks mina olen arvanud, et pasha peab pressi alla panema? Pille, suhkrustatud kumkvaadid? Räägi neist rohkem palun, sest mul on täitsa see puu tagahoovis ja hetkel üleni vilju täis ning oska ma midagi nendega teha! Tean, et tehakse moosi neist, aga ma pole lihtsalt süvenenud.
2009-04-13 16:58:54
Maris:
Tuli igati maitsev, aga mul tekkis küsimus seoses vahustatud munavalgete lisamisega. Mis iva on lisada vahustatud munavalged kõige lõpus, kui mingit kuumutamist enam ei toimu ja kui kogu segu pannakse vormi või sõelale nõrguma?
Ka mina mõtlesin seda! Mina üritasin kohe selle munavalge sinna kuumutatud segusse segada, lootusega, et see ka kuumutub :) Mul jäi küll üsna õhuline :) Aga kuigi ma üritasin ilusti ja tasaselt segada, jäi munavalge tükki. Nagu oleks svammikomme lisanud. Veel seda, et Ragne oma retseptis ei maini vajutuse alla panemist. Jätsingi alguses lihtsalt sõelale nõrguma. Mõne tunni pärast panin pressi peale.
2009-04-13 08:57:45
Kõigepealt sooviks öelda, et kõigil on niiii kaunid pashad!!! Mina tegin sel aastal esmakordselt kuumutatud pashat ja seda Ragne retsepti põhjal, imepisikeste mugandamistega. Minu pashat saad lähemalt uurida SIIT!