Kroonijuveel Kokaõpilane 2008-08-01 15:32:59 |
Ma pean tänama Pillet, kelle toidubloogi ma juhuslikult sattusin. samal ajal andis lõplikult otsad mu Philipsi kompakt köögikombain ja käsimikser. Mõtlesin pikalt, millist köögiabi mulle vaja on, kui palju ma kasutan hakkimis- riivimisfunktsiooni, kuipalju segan. Ja otsustasin, et statsionaarne mikser on just see, mis mul vaja. Siis algas uurimistöö ja sõelale jäid KA ja Cuisinart. Cuisinarti stand mixerit tundub, et Euroopast ei saa, nii et otsing jätkus KA suunal. Jõuluvana tõigi mulle samasuguse imeriista kui Pillel. See kaunitar on mul väga tihedas kasutuses. Just see meeldibki, et paned vahustama, samal ajal sätid juba muid asju köögis. Lisavidinaid muretsesime ka loomulikult, hakklihaotsiku ja rootorlõikuri - riivib kui noor jumal! Mis seal pattu salata, vidinate listis oli esikohal loomulikult jäätisekauss. Jäätisemasina tellimisega läks samamoodi kui Pillel :), ootasin pool aastat! ja siis ostsime Saksamaa reisil käies. Sügavkülmast pidime ühe sahtli välja viskama, pott oli paar sentimeetrit kõrgem, kui sahtel. Aga ta elutseb meil seal nüüd püsivalt ja menüüs on tore paar: kodujäätis + beseerull vahukoore ja marjadega. | |
Dash Kokaõpilane 2008-08-01 17:47:41 |
Mul läks ka mikser katki ja KA meelitab täiega, aga hind! Tõesti, kui rikkaks ja ilusaks saan, siis. Senikaua vaatan teisi statsionaarseid mudeleid, muud enam ei taha. | |
Spidur Abikokk 2008-08-01 22:28:17 |
ma ostsin siis lõpuks sellise | |
Kiilike Abikokk 2008-08-11 17:11:56 |
see teema küll läbi aga käisin täna Farwellis ja seal KA müügil ja erinevad lisad olid seal samas kõrval müügis :) | |
Merilin Abikokk 2008-08-12 10:23:51 |
Kiilike:
Kas Sa hinnainfot ka jagad? :) see teema küll läbi aga käisin täna Farwellis ja seal KA müügil ja erinevad lisad olid seal samas kõrval müügis :) Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Kiilike Abikokk 2008-08-12 11:42:19 |
Thredahlia:
Kuna ise mõne aasta jooksul ei plaani soetama hakata siis lisadele tähelepanu eriti ei pööranud aga ... põhimasin maksis veidi üle 8000 krooni.
.. poest - üldiselt ei tasu sinna minna ;) rahakotile võib laastavalt mõjuda :/ . Vähemalt mina leidsin nii mõnegi hea asja :)
Kiilike:
Kas Sa hinnainfot ka jagad? :)see teema küll läbi aga käisin täna Farwellis ja seal KA müügil ja erinevad lisad olid seal samas kõrval müügis :) |
|
JM Abikokk 2008-08-12 18:40:16 |
Oh ma tahaks endale ka korralikku mikserit. Praegu on miski pisike Moulinexi vidin aastast 98 mis käib miljoniks plastmassjupiks mida pesema peab ja mida porgandit riivides tuleb kahe käega laua küljes kinni hoida et minema ei lendaks.
Siiamaani võtsin asja alandlikult et noh, saame hakkama ja ju nii käibki. A siis vaatasin siin linke ja ila hakkas tilkuma. Tehnikavaimustus on mul küll.
Kas peale nende eksklusiivmikserite mingit töö- ja lollikindlat (viimast veel eriti) jurakat ka soovitada oskate?
Ja kuidas see jäätisetegemine seotud on, kas mõni köögikombain on samas jäätisemasin ka? (Mul pole kunagi jäätisemasinat olnud, ei tea kuidas see käib). An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field (Niels Bohr) |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-08-12 21:18:38 |
JM:
Minu punane KitchenAidi stand mixer on mõlemat :D St sellel on jäätisetegemiseks lisakauss, mis elab sügavkülmas. Kui soov jäätist teha, siis vahetan tavalise segistikausi jäätisemasinakausi vastu :)
Kas peale nende eksklusiivmikserite mingit töö- ja lollikindlat (viimast veel eriti) jurakat ka soovitada oskate? Ja kuidas see jäätisetegemine seotud on, kas mõni köögikombain on samas jäätisemasin ka? (Mul pole kunagi jäätisemasinat olnud, ei tea kuidas see käib). |
|
Zapxpxau Abikokk 2008-10-10 19:12:26 |
Sain eile oma miksri kätte :D jeee, nüüd läheb suuremaks saiakeste tegemiseks. Kenwood Premier Silver Chef, tubli 1000W. Maksis kõigest 4700 krooni ja selle raha eest oli karbis ka kaks lisaseadet - hakklihamasin ja blender! Lisaseadmeid paistab asjal olevat ikka päris hulgem, ise olen väheke huvitatud jahuveskist. Grain Mill - Authentic milling action quickly processes grains, pulses, rice, buck wheat or millet to make fresh flour. Tea, kui kasulik või efektiivne see on, aga huvitav tundub küll. | |
Lilly_Munster Abikokk 2008-12-08 16:23:29 |
Herr Ken Wood pakub tõesti paremat võimsuse-hinna suhet, KA sama raha eest saab tervelt 1500W. 300W on mul tavaline käsimikser ja leivataignaks on seda vähevõtu, kui ikka pätsi- mitte muffinivormijagu tainast teha :) Aga on keegi proovinud nüüd tõesti sitket leivatainast masinaga teha? Kas veab ka näiteks 1000W-lisega välja? | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |