Tiitel: Kokaõpilane
2010-04-19 18:57:17 |
ma algul arvasin et kenwoodi lisasid saab juurde soetada kuna hinna kategooriad kenwood 2000.- vs. philips 3899.- ja masinad suht sarnased |
2010-04-19 16:18:37 |
vabandust et ei suutnud oma mõtet paremini esitada ja kenwoodi müügiesindaja ma ka pole mõte oli selles et tuleks enda jaoks läbi mõelda ja ARVUTADA mida see masin peaks suutma teha ja siis võrrelda kahte masinat kas nad vastavad (philipsil palju lisasid kaasas ja kenwoodil mitte) ka TULEVIKU peale mõeldes (just nagu mainiti et mees sooviks hakklihamasinat ka) mul kodus käib sõda selle üle et kes saaks hakkliha teha - see on lahe tegevus olen ise mingi 10a. Braun köögikombaini omanik olnud ja nüüdseks aru saanud et see masin ei sobinud mulle. |
2010-04-19 13:37:27 |
kõik need köögikombainid on lahedad KA on ka lahe kuid liiga vähe teeb oma raha eest, kui ta maksaks 3000 nagu ta oma kodumaal maksaks siis oleks ok. kuid 9000.- (poe originaal hind) on liig mis liig (kui hullud päevad stockis välja arvata 5500.- kusjuures komplektis ainult 3 segajat ja kõik) olles Kenwood KM023 omanik võib juba öelda et start pakett on muljetavaldav (hakklihamasin, tsitrusepress, kaal, metallist blender, vispel, 3 segajat, riiv-viilutaja, purustaja) http://elmaks.ee/index.php?id=tooted&product_act=show_product&product_id=2518/ ja siin lisavarustus http://elmaks.ee/index.php?id=tooted&cat_id=51 kahjuks KA ei saa sinna lähedalegi (KA pimestab lihtsalt oma välimusega). kalkulaator kätte ja arvutama- kas osta kallis mikser või sama raha eest kallis köögikombain. aga teema juurde tagasi kui osta kombain u3000.- eest siis sinna juurde antud juhul veel vaja hakkilhamasin u1500-2000.- blender u1000.- jne siin tegelt tuleks ARVUTADA mis operatsioone see masin peab tegema ning mis on vaadates tulevikku veel lisada vaja |
2010-04-16 11:01:47 |
siit mõned tutvustavad videod ka http://kenwoodworld.com/kenwoodCookingChef/Home/Attachments-List/ to Erx odavam on kenwood ainult sellepoolest et ei pea väga palju lisamasinaid omama (blenderid,purustajad,mahlamasinad jne) ega see otsus kenwoodi kasuks lihtsalt ei tulnud (KA välimus on lihtsalt super), internet ja youtube veensid meid et Kenwood on asjalikum. kui nii kallis masin valida siis ta võiks peale segamise ka muud kasulikku teha. Kenwoodi kõige suuremaks miinuseks on see et seda pole tavapoodide lettidel et saaks katsuda-vaadata, saab ainult netist tellides. |
2010-04-15 18:13:38 |
tere nüüd pikka aega juba jälgitud seda teemat KA vs. kenwood oli meil kodus teemaks stockmani hind on väga hea KA-le kuid meie valisime Kenwood Titanium Majori. põhjused lihtsad- KA on kokkuvõttes kallim kui Major KM023, sel kohe rohkem vidinaid kaasas ja kasutamine nats mõnusam (kiiruse lüliti on sujuv ja pulse on ka olemas), rohkem võimalusi -blenderid-lõikurid-tsitruse pressid- mahlamasin-kartuli koorija jne võimsust on 1500wt vs. KA 300wt nn. hammasratta ülekande vastu. kohe ei oskagi kõiki plusse üles loendada, loodan et ei pahanda ühtegi KA omanikku nädal on muidugi omamisel lühike aeg kuid siiski.. igatahes lahe masin k. |