Kessu343 Abikokk 2009-09-26 15:21:51 |
Ragne:
Ragne, tänud soovituse eest. Aga kas Sa oskad öelda, kas peaks küüslauku ennem veidi pruunistama ka? Ja kui peeneks hakkida? :/ Kessu343:
Küüslauguleib on nii hea....Kui aga küüslauguleiba teha, siis soovitan küüslauku rohkem panna, sest muidu kaob ,maitse leiva sisse ära.Zoozi:
Peaks ka proovima küüslaugu või sibulaga leiba - nohu ja kurguvalu tikuvad ligi :)Tegin täna ühe pätsi "tavalise" ja teise küüslaugu ja röstitud seesamiseemnetega.Väga mõnus tuli . |
|
Ragne Abikokk 2009-09-26 21:32:17 |
mina küüslauku pruunistanud ei ole. Hakkinud olen päris peeneks või siis kasutanud küüslaugupressi. | |
Pisi-Pisi Abikokk 2009-09-27 00:42:14 |
Ragne:
See sinihallitusjuustu-ananassijutt tundus piisavalt intrigeeriv, et tegin ühe pisikese leivapojukese kõnealuste lisanditega. Tulemus on... omapärane. Mitte halb, aga tugevalt omapärane. Teist korda ilmselt ei tee. Kui teen leiba sinihallitusjuustu ja purustatud ananassiga, siis pean alati valmis olema selleks, et see kerkib vähem kui teised leivad. Pisi-Pisi on see, kes ülesoolamise hirmus soola lisamata unustab... |
|
Kaneelikang Kokaõpilane 2009-09-27 10:58:37 |
Eilne suitsulihakuubikutega leib kerkis oluliselt paremini, aga mitte perfektselt. Kui suvel piisas kerkimiseks 1,5 tunnist, siis eile kerkis 2,5 tundi. Ahjus on ju ikka 50 kraadi, huvitav, millest siuke erinevus. | |
Redfox Abikokk 2009-09-27 13:31:37 |
viimati sai tehtud mooniseemnete ja väikse maisijahuga. köömned ikka ka. ma panen juba hapnemise ajal köömned sisse siis on mekk etem. Hea pehme leib, järjest kohevamaks ja kergemaks nad lähvad. | |
Nipitiri Abikokk 2009-09-27 14:40:31 |
Eile tuli ahjust teine laar isetehtud leiba - kaks suuremat pätsi Anneli Maksani retsepti järgi ja kaks väiksemat pätsi nami-nami retsepti järgi. Kuna internetiühendust parasjagu polnud, siis polnud täpselt meeles, kui palju helbeid retsept ette nägi - kodus oli muidugi ainult rukkihelbeid, panin neid märksa rohkem kui 1 dl. Suhkru asemel panin mett. Küpsetasin kuumust järk-järgult vähendades - järgmine kord lähen ilmselt lihtsama variandi peale üle. Maitsesid mõlemad leivad. | |
Seenekas Abikokk 2009-09-27 20:05:31 |
Kaneelikang:
Kas Sa kergitad leiba ahjus? Palun jaga kogemust! Eilne suitsulihakuubikutega leib kerkis oluliselt paremini, aga mitte perfektselt. Kui suvel piisas kerkimiseks 1,5 tunnist, siis eile kerkis 2,5 tundi. Ahjus on ju ikka 50 kraadi, huvitav, millest siuke erinevus. |
|
Mari-Liis Abikokk 2009-09-27 20:47:08 |
mina olen viimased leivad nüüd maitsestanud jahvatatud koriandriseemnete ja tšillihelvestega. Seedermänniseemneid lisasin ka. Väga maitseb niimoodi! | |
Kaneelikang Kokaõpilane 2009-09-27 21:27:39 |
Jah, mina kergitan leiba 50 kraadises ahjus. See on selline suust-suhu käinud õpetus ja siiani toimis väga hästi. Äkki pean nüüd teisiti tegema hakkama. | |
Profa Abikokk 2009-09-27 22:06:54 |
Mina panen eeltaigna 50 kraadisesse ahju, aga mõne aja pärast lülitan ahju välja, tainas saab esimese sooja kätte, ahjus pole tõmbetuult ja taignakauss pole jalus. Igatahes kuus nädalat vana juuretis läks käima ilusti. | |
<< < 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 > >> |